|
Nu esti logat.
ACNEEA cum scap de ea?-21#381 2011-08-13 21:52:37
Re: ACNEEA cum scap de ea?le-am folosit pe ambele pe vremea cand mergeam la dermatolog pt acnee skinoren-ul nu m-a ajutat cu nimic, probabil nu s-a impacat cu tenul meu. brevoxyl in schimb a fost bun, mi s-a parut o crema destul de puternica impotriva cosurilor eu l-am folosit pt o acnee moderata, inflamatorie. ca dezavantaje usuca tenul destul de tare, nu e voie sa stai la soare cat timp il folosesti, daca ai pielea mai sensibila e posibil sa ai senzatia de arsura cand aplici (am tenul gras in general dar pe unele zone pateam asta si nu mai aplicam in locul respectiv) ... eu ma dadeam seara si ziua foloseam crema hidratanta Ultima oara a fost editat de heart_beat (2011-08-13 21:56:42) Offline #382 2011-08-18 22:44:30
Re: ACNEEA cum scap de ea?Mersi, heartbeat. Mi-am cumparat Brevoxyl. Cu ce e bine sa curat tenul de machiaj inainte de a ma da cu Brevoxyl seara? Citisem ca e de evitat un produs de curatare care zgarie/irita (gelul meu de curatare cu acid glicolic pt piele mixta/grasa posibil sa irite, nu stiu); si ca ar trebui spalat tenul cu sapun de bebelusi. Voi ce ati folosit? Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-18 22:50:27) Offline #383 2011-08-18 22:53:47
Re: ACNEEA cum scap de ea?Fetelor,spre rusinea mea,la varsta mea ma confrunt cu acnee de toata frumsetea pe frunte. Am incercat toate gelurile si solutiile posibile,si nimic. Parca sunt la pubertate,cu cosuri imense pe frunte Offline #384 2011-08-18 23:05:48
Re: ACNEEA cum scap de ea?Welcome to the club. Si eu sunt dintre nefericitele care au acnee in continuare si in viata de adult. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-19 00:48:18) Offline #385 2011-08-20 15:09:05
Re: ACNEEA cum scap de ea?
Trebuie sa urmezi mai multe etape si sa mergi la mai mult decat de dermatologie daca vrei sa scapi de acnee. In prima faza ar trebui sa mergi la ginecolog sa-ti faca o ecografie la ovare sa vada daca nu sunt probleme cu ovarele (chisturi) Daca sunt, cred ca o sa-ti dea in faza initiala anticonceptionale, care pun ovarele pe pauza si in consecinta acneea ar trebui sa se amelioreze. Offline Publicitateloading...
#386 2011-08-23 02:09:25
Re: ACNEEA cum scap de ea?fetelor, nu stiu daca v-am mai scris dar eu am scapat de acnee cu Brevoxyl. Mie mi-a fost recomandat de medicul dermatolog si m-a vindecat total. rezultatele au inceput sa se observe chiar dupa prima saptamana. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #387 2011-08-23 02:18:18
Re: ACNEEA cum scap de ea?si ai folosit o crema hidratanta care sa atenueze efectul uscarii puternice? eu aplic Brevoxyl (de mai putin de o saptamana, cred) o data pe zi, seara; dupa 30 de minute aplic crema hidratanta Avene Clean-Ac, pe care o mai aplic si dimineata; si totusi mi s-a uscat foarte puternic tenul - este ca taratzea si am impresia ca "ma tine" fatza. iti spalai tenul cu ceva anume, care sa fie bland? Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-23 02:20:00) Offline #388 2011-08-23 09:34:25
Re: ACNEEA cum scap de ea?si mie mi-a facut bine brevoxylul Offline #389 2011-08-23 11:46:01
Re: ACNEEA cum scap de ea?nu m-am dat cu nimic peste el- intradevar usuca tare tenul de aceea eu il dadeam doar pe cosuri - fruntea o aveam atat de grasa incat 2 sapt cu Brevoxyl nu au uscat-o deloc. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #390 2011-08-23 14:29:31
Re: ACNEEA cum scap de ea?tocmai asta e faza, ca tenul meu nu este gras in sensul de lucios. este seboreic si in acelasi timp deshidratat (si banuiesc ca de asta se si usuca mult mai mult decat ar trebui de la brevoxyl). Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-23 14:30:31) Offline #391 2011-08-23 16:04:34
Re: ACNEEA cum scap de ea?Poate o sa-mi sariti in cap dar eu am scapat de neplacutele cosuri cu sapun protex (spalare pe fata de 2-3 ori pe zi) si dupa o crema hidratanta. Acum imi mentin tenul curat cu un gel de curatare de la farmec. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #392 2011-08-23 16:06:35
Re: ACNEEA cum scap de ea?nu stiam ca scrie in prospect, atunci e ok.. eu ma gandeam sa nu ii anuleze efectul cumva Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-08-23 16:07:44) Offline #393 2011-08-23 18:50:33
Re: ACNEEA cum scap de ea?Stiu ca sunt mai multe cauze. Sunt persoane care au anumite bacterii in sange. De obicei o acnee atat de grava se trateaza atat din interior medicamentos cat si din exterior cu ajutorul cosmeticii. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #394 2011-08-24 21:37:12
Re: ACNEEA cum scap de ea?Ce geluri de fatza mai folositi? Eu am avut in ultimele luni Iwostin Purritin. Prima data mi s-a parut wow, l-am cumparat si a doua oara. Acum deja sunt la jumatatea celui de-al treilea si mi se pare ca nu mai e ca inainte, nu mai face ce promite. Dar sunt sigura ca e din cauza ca mi s-a obisnuit tenul cu el. Daca nu l-ati folosit pana acum, merita incercat! Dar nu mult timp, eu il am deja de 6 luni, deci trebuie schimbat. Sugestii? Offline #395 2011-08-24 23:01:41
Re: ACNEEA cum scap de ea?da, si eu vreau sa aflu un gel bun mi se usuca foarte puternic fatza de la produsele pe care le folosesc, dar cosurile tot acolo sunt si se tot formeaza altele Offline #396 2011-08-25 08:33:46
Re: ACNEEA cum scap de ea?eu de o luna am descoperit un sapun dermatologic de la bioderma,se numeste Atoderm.Se poate folosi atat pentru corp cat si pentru fata(ceea ce ma interesa pe mine).La fel ca si voi am incercat o multime de geluri,dar care nu ma multumeau pentru ca imi uscau fata si nu curatau prea bine machiajul. Acest sapun este mai cremos,nu are miros si chiar am observat ca tenul meu nu se mai usuca si nu mai este iritat.Este 30 de lei,dar isi merita banii. Offline #397 2011-08-25 08:35:55
Re: ACNEEA cum scap de ea?ustura la ochi? pe mine ma dispera produsele astea pt fata care se doresc a fi pt ten sensibil, dar daca intra in contact cu ochii ustura mai tare decat un sapun normal... pana acum un singur gel "neutru" am gasit daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #398 2011-08-25 09:52:56
Re: ACNEEA cum scap de ea?de usturat,ustura putin dar in nici un caz mai tare ca un sapun normal.Din toate produsele pe care le-am incercat,sapunuri de la eucerin,dove, hymalaia,etc si geluri de la vichy,bourjois,garnier,freeman,etc,Atoderm-ul mi s-a parut cel mai bun.Din cate stiu in gama aceasta de la bioderma exista si un gel de curatare pentru ten,dar eu am preferat sapunul. Offline #399 2011-08-26 02:45:57
Re: ACNEEA cum scap de ea?
cele pentru ten sensibil dar si acneic ustura pentru ca au tot felul de acizi in ele, cred. eu folosesc pe cel de la ivatherm, dar nu ma astept sa imi treaca cosurile doar de la el, ci imi pun baza in brevoxyl momentan Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|