|
Nu esti logat.
Pastila de a2 zi#1 2009-05-12 22:13:36
pastila de a2 zibuna....am luat pastila de a 2 zi la inceputul sapt trecute insa stiu k dupa cv timp sunt cateva zile in care trb sa iti vina mentruatia....pb e ca mie mia recomandat medicul anticonceptionale care trb sa le iau din prima zis a menstr.insa nu stiu dak acum mia venit din cauza pastilei de a 2 zi sau pur si simplu menstr...pb e ca ma tinut numai 2 zile iar de obicei ma tine 5.pls un raspuns bun!!!! Offline #2 2009-05-12 22:44:59
Re: pastila de a2 zisangerarea aceea a fost efect secundar al postinorului. asteapta menstra normala si incepe atunci ac Offline #3 2009-05-12 22:53:14
Re: pastila de a2 zipoi pb e k leam inceput ptr k a trecut cv timp d cand am luat pastila si p 10 e perioada cand imi vine normal;... Offline #4 2009-05-13 08:58:34
Re: pastila de a2 ziContinua pastilele. Ideal era sa incepi pastilele in prima zi de menstra ca sa elimini 100% existenta unei sarcini. Ai grija ca e nevoie de protectie suplimentara sapte zile daca nu ai inceput folia in prima zi de menstra. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|