|
Nu esti logat.
Viitoare mamica cu posibilitati financiare modestePagini: 1 Subiect inchis
#1 2009-05-15 18:58:45
Viitoare mamica cu posibilitati financiare modesteSuntem un cuplu tinar care locuim cu chirie in Bucuresti,cu posibilitati financiare modeste singurul salariu este cel al sotului meu (chiria si intretinerea ne cam maninca toti bani)si care asteptam cu drag venirea unui sufletel pe la inceputul lui octombrie si desi am dori sa ne pregatim din timp,banii nu ne prea permit.As dori sa rog mamicile cu suflet mare sa ne ajute cu ce pot pt viitorul nostru bebelus (hainute,suzete ,biberoane,paturici,cadita,port bebe,prosopele,patut sau orice alt lucru de trebuinta pt un nou nascut)Orice ajutor este mai mult decit bine venit.Va multumim din suflet,eu si bebe Offline #2 2009-06-10 10:20:14
Re: Viitoare mamica cu posibilitati financiare modestelidia76 ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|