homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-105

#1977 2009-06-28 23:00:05

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

cu placere briana

#1978 2009-06-28 23:34:35

ana-maria a.
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-22

of si acum am fost plecata eu

hii,fetele am uitat sa va sp ca aseara vorbeam cu iubi despre nume daca vom avea un baietel si am visat ca nascusem un baietel la 7 luni si ma gande am ..doamne cand am ramas gravida ,cand am avut burtica ,nu intelegeam nimic     wow    si ma uitam sa vad daca seamana cu iubi...doamne ce vis ,voi stiticate ceva despre semnificata viselor,eu nu prea cred in vise ,noi ne-am gandit ca am visat ,unde am vorbit noi despre bebe si ne-am contrazis asupra numelui de parca cel putin maine nasc si nu am gasit numele     wow

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#1979 2009-06-28 23:38:23

gargarita
Moderator

in mod sigur ai fost influentata de discutie. mie mi se intampla mereu... ieri ii ziceam sotului meu ca n-am mai avut herpes de cativa ani si ma miram, ca de obicei aveam de 1-2 ori pe an. si am visat  ca aveam herpes... brrr, ce vis urat big_smile

#1980 2009-06-29 00:04:34

ana-maria a.
Full member

da si eu cred la fel
era exact ca si cum viata isi continua cursul real pt ca stiam si de o prietena care a nascut vinerea trecuta un baietel prin cezariana toata viata mea normala ,o continuare a realitatii

fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#1981 2009-06-29 03:14:45

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Garga puss Sa dea DD sa ai dreptate si sa se faca Pissa bine...
Fetele, referitor la vise...acum m-am trezit ca visam ca Pissa era bine si se spune ca daca zici visul inainte de 12 ziua se implineste...rugaciune sa fie asa...popa
Ana, sa stii ca si eu si sotul meu l-am visat de multe ori pe bb...eu visam mereu ca era baietel si inainte sa plece al meu in voiaj chiar am avut acelasi vis intr-o noapte, iar dimi ne-am descris reciproc acelasi bb...smile...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#1982 2009-06-29 04:45:40

bucklucica
Hero member

Fetelor, cred ca am innebunit...smile...Nu pot sa dorm ca nu ma lasa bb mic...Doamne cat poate fi de frumos cand da din toate cele si face burtica in toate partile...Nici nu pot fi suparata ca nu ma lasa sa dorm...E extraordinar...sunt fericita...Nimic in lumea asta nu merita sa umbreasca bucuria mea...smile...Atat de mult va doresc sa aveti cat mai repede parte de bb la burtica si sa simtiti ce simt eu acum...rugaciune...
puss la toate...mamaaaa da ce loveste...chicot...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1983 2009-06-29 07:03:41

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Buck, te inteleg perfect... in mom asta sunt in intarziere, pt ca am stat 15 min in pat sa ma joc cu inotatorul meu; imi trage niste picioruseeeeeeeeee majoreta  smile

O zi buna, gagici si o sapt usoara! puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1984 2009-06-29 07:55:47

Alina Elena
Insomniac member

neata fetele. eu sunt chioara de somn. am dormit foarte putin si rau, cred ca de la caldura. cred ca le inlocuiesc pe ruxy si pass. au inceput ele sa doarma si nu dorm eu. mi-a fost f cald azi noapte si m-am foittttttttttttttt. si eu si sotul.

ieri nu am mai reusit sa intru, am fost la iarba verde cu nasii nostri si cu bebelul lor. e asa de scump . si am venit aseara tarziu f obositi si nu am mai intrat deloc. acu de dimineata vam citit.

carra ce naspa ca ai avut inundatie. am patit si eu asa ceva acu vreo 3 ani, cand faceam curatenie generala in apartament, s-a rupt la mine la bucatarie un furtun de legatura de la chiuveta si am inundat vecinul de sub mine si pe cel de la etajul 1. eu stau la 3. stiu ce stres e. ma temeam atunci ca ma pune sa ii fac si lui in casa. dar am scapat. fara plati.
poate e devreme sa iasa la test. mai asteapta. eu tot presimt ca e bebe.

buck imi pare rau de pisiscuta ta. o sa fie bine. nu te stresa. ce fain ca da beeb din picioruse. cred ca e o senzatie unica.

eu ma duc sa imi fac o cafea ca sa ma mai trezesc.

o sapt buna fetelor si o zi minunata.

ciss du-te la servici mama , ca intarzii. ei dar daca te-ai jucat cu bebe te iertam.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-06-29 07:56:07)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1985 2009-06-29 08:33:27

ana-maria a.
Full member

'neata iubitelele! kram
ce frumos buck,nimic nu o sa ti umbreasca bucuria rugaciune
aoleu criss,pai asta e un motiv serios mami sa intarzii la servici chicot
ma duc si eu sa ma preg pt servici, rugaciune azi vorbesc cu sefa ,of sper sa reusesc sa imi rezolv situatia si sefa mea sa fie corecta in ceea ce ma priveste
va puuup muult fete dragi
pusspusspusspuss vb diseara

#1986 2009-06-29 08:38:24

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Dragele mele  puss  puss  puss  puss  puss multi multi pupici de bine v-am regasit!

Aseara la 11 am ajuns acasa, din concediu, din Croatia... A fost demential... am mai fi stat vreo 2 saptamani... este superba tara... dar sa las astea si sa trec la lucruri mai serioase. Am facut acum de dimi test si va pun si voua pozica. Este abia ziua 13 dupa ovulatie, dar ceva pal a aparut... sper sa fie totul bine, si peste doua zile sa am o linie mai serioasa... De voi nu am apucat sa citesc nimic, dar am zis ca trebuie sa intru si sa va pun neaparat aceasta poza... Inca nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu... se pot intampla multe asa ca imi ramane o speranta uriasa in suflet ca va fi bine.

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17781_p1060462_mic.jpg

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1987 2009-06-29 08:45:26

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Neatza fetele,

Bine v-am regasit...

Maria, sa iti ajute Dumnezeu sa se intensifice liniuta si peste 9 luni sa ai un bebe frumos si sanatos !!!

#1988 2009-06-29 08:47:46

accumaria
Sr. member

Multumesc Mihaela!  puss Doamne ajuta asa sa fie  rugaciune

Iti doresc si tie un bebic sanatos cat mai repede!  rugaciune

#1989 2009-06-29 08:47:51

gargarita
Moderator

maria!  applause  ti-am vazut graficul si am ramas cu gura cascata. felicitari, ma bucur mult de tot  puss  kram

#1990 2009-06-29 08:48:13

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata smile

Maria tocmai ma gandeam la tine cand te intorci si intru si uite ce vad. Felicitari din suflet, daca ai stii cat de mult ma bucur ptr tine majoreta  majoreta  majoreta

#1991 2009-06-29 08:52:45

gargarita
Moderator

maria, cred ca e efectul bancii gravidutelor  wink

rruxxy, cum mai stai cu testele de ovulatie?

#1992 2009-06-29 08:53:00

ana-maria a.
Full member

neata maria sa dea dd sa fie bebe te asteptam si cu alte liniute mai grasane dar ce sa mai deja se vede chiar si liniuta asta pala  pup mult sa ai un bb sanatos si frumos

#1993 2009-06-29 08:55:06

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

majoreta  majoreta  majoreta  goodluck  goodluck  goodluck brvoooo maria, sa fie intr-un ceas bun si merga totul perfect pana la capat puss  kram
azi ma duc si eu la control si la eco big_smile , abia astept
carra nu te descuraja....mai e timp kram
va pupacesc fetelor

#1994 2009-06-29 08:56:32

accumaria
Sr. member

Garga  puss , Ruxi  puss

Voi cred ca va bucurati mai tare decat mine momentan smile Eu sunt mai suspicioasa deocamdata... Credeam ca o sa sar in sus de bucurie cand o sa vad doua liniute, dar se intampla atatea lucruri naspa, incat parca imi taie din aripi asa, nu stiu cum sa va spun... Simt doar ca trebuie sa astept cumintica sa vad ce sa mai intampla... si eventual sa o sun pe doctorita mea azi, ca nu am nici o programare si nici macar nu stiu daca trebuie sa iau duphaston in continuare sau nu... sunt cam in ceata. Nu pot decat sa ma rog la Dumneeu ca va fi bine.

Va pup tare si va multumesc ca imi sunteti alaturi ca intotdeuna!  hjarta

#1995 2009-06-29 08:57:39

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

felicitari maria...acolo e bebe sigur pusspusspuss
majoreta  majoreta  majoreta

mai fa un test peste doua zile sa vezi ce colorata va fi liniuta puss

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-06-29 08:58:33)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.