homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-13

#229 2009-06-09 10:15:34

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

olimp depinde....fiecare femeie e organism diferit...sunt femei care raman imediat, sunt la care dureaza cateva luni...sau poate chiar mai multe...problema se pune cam la un an si jumatate de incercat fara rezultat

baby Dragos hjarta rugaciune

#230 2009-06-09 10:15:59

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Olinp, daca e totul in regula, de obicei cred ca in cateva luni ramai; eu incerc de 6 luni, timp in care au aparut ceva complicatii (2 avorturi menstruale) care ma cam fac sa ma gandesc ca nu voi avea parte prea curand de bebe.
Poate ar fi bine sa gasesti o metoda care iti convine tie sa vezi in ce perioada ai ovulatie; nu e la toata lumea fix in ziua 14...

#231 2009-06-09 10:23:09

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Pas eu zic ca daca medicul ti-a zis sa iei progesteron sa il iei in continuare, dar in intervalul specificat dupa care sa il opresti. Si mie dr mea imi zicea ca de la progesteron nu imi vine menstra si de asta s-a dereglat si la tine. Ideea e ca daca ramai ai nevoie de el. Pupici si ai incredere ca va fi bine.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#232 2009-06-09 10:23:58

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor, va multumesc inca odata pt urari  dance  dance  dance  dance ....ma simt asa bine...imi vine sa tip cat ma tine gura, si sa spun la toata lumea indiferent ca o cunosc sau nu,....

olimp , mai asteapta un pic...ti-ai urmarit ovulatia....

eu ieri am fost in a 13-a zi de la ovulatie....

oricum daca nu ai nici o problema in cateva luni ar trebui sa ramani, nu-ti propune o luna anume, eu incerc de vreo 8 luni ,dar pt luna asta am avut un feeling ca raman , si se pare ca asa a fost...

ma cam doare burta asa cam de cm....sper sa fie ok...ma simt si cam balonata....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-06-09 10:26:22)

9 ani de copilarie ....

#233 2009-06-09 10:51:50

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare fetele. ce mai faceti. nu am intrat de mult si uite ce vad. adina bravoooo . felicitariiiiiiii. sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

carar felicitari pt nunta. casa de piatra si wsa fiti fericiti.

pass ce e cu testul aola negativ. isi bate joc de noi?  mai ai rabdare.

eu nu am mai intrat ac am fost in vizite , la rude. am fost pe la biserici. sambata la tara cu coliva. duminica la biserica unde ne-am cununat , ca s-a luat tei sfintit si a fost rusaliile. 

hai cine se mai testeaza? cine e la rand? ruxyyyyyyyyyy. cand faci test?

acus vine sf sapt. am o groaza de musafiri, avem si cumatria. voi fi cumatra mare. si vine si ziua de testare............ ma apuca fricile.

adina ceva simptome?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-06-09 10:52:33)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Publicitate

loading...

#234 2009-06-09 11:01:29

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Adinaaaaaaaaaaa  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta Nici nu iti imaginezi ce bucurie imensa mi-ai facut in dimineata asta.... Sunt atat de fericita pentru tine... Este extraordinar ce minune ati reusit voi acolo  applause  applause  applause  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta Felicitari draga mea. Din tot sufletul FELICITARI!!!!!! Sunt asa fericita ca ati reusit... Am simtit eu ca e luna "veteranelor" asta ...Felicitari draga mea  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  Dans continuu ca nu se mai poate... Maine am examen de ACCA dar cine se mai poate concentra la asta cand e asa eveniment aici smile Multi pupici si sa fie totul bine  puss  puss  puss  puss  puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#235 2009-06-09 11:04:58

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Adina felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii applause Doamne ce mult ma bucur pt.voi,rugaciunile tale nu au fost in zadar dance dance  dance

Sa fiti santosi amandoi,sunt emotionata pt.tine majoreta majoreta
dance dance

Te pup dulce doamne ce mult ma bucur puss puss

Mi-a fost asa dor de voi kram dar sunt trista ca nu mai am acasa net mi s-a stricat calc.si pana azi cand am revenit la servici nu am avut de unde sa intru  bang ,dar acum cand v-am citit si am citit o asa veste buna sunt fericita si bucuroasa pt. Adina puss

Pass e bb eu asa zic,nu mai fi trista si du-te la dr.pt.o anliza de sange rugaciune puss

Garga felicitari pt.analizele bune majoreta si hai ca tu o urmezi pe Adina puss o meriti din plin kram

Carra casa de piatra,spor la sexinpat in luna de miere sa va intoarceti 3 puss

Sa aveti o zi usoara toate,ma intorc putin la treaba si mai revin sa va citesc puss

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-06-09 11:10:50)

bebe hai in viata noastra!

#236 2009-06-09 11:16:04

olimp
New member
Inregistrat: 2009-02-09

cate fericire pe aici smile
abia astept sa fiu si eu felicitata asa smile si multumesc fetelor pt sfaturi...voi continua sa sper, sa incerc...ca doar a fost prima luna puss

sad...

#237 2009-06-09 11:22:17

accumaria
Sr. member

Ce rau imi pare ca nu am mai fost pe net ieri... sa aflu minunea mai repede... Ei, dar oricum de cand am aflat ma tot bucur acum... si parca am sperante tot mai mari ca se poate  rugaciune

Ana... imi pare rau ca esti asa intr-o pasa proasta. Sper sa-ti revii repejor, si sa stii in adancul sufletului ca va veni bebe si la voi pana la urma... Nu degeaba v-a adus Doamne Doamne impreuna  puss

Pass... chiar daca iti e urat de ace, eu zic ca te-ai linisti mult mai bine daca ai face un beta HCG... mie mi se pare putin absurd totusi sa iasa atatea teste pozitive fara sa fie bebe... Fii intai SIGURA 100% ca nu e bebe (prin analiza de sange) si apoi te poti lasa de progesteron, iti dam voie  puss

Buck
felicitari pentru MR PERFECT smile Asa sa fie mereu  puss

Camy... noi pe 15 August o sa ne cununam... sper sa nu fe chiar atat de rau... sad rugaciune

#238 2009-06-09 11:22:30

bmihaela
Hero member

olimp a scris:

abia astept sa fiu si eu felicitata asa smile si multumesc fetelor pt sfaturi...voi continua sa sper, sa incerc...ca doar a fost prima luna puss

Asa sa faci; dupa prima luna eu zic ca nu ai nici un motiv de ingrijorare; sa vedem ce va urma... poate te tenteaza sa faci teste de ovulatie...

Da ce v-ati mai pus pe nunti...  smile  poate ne molipsim si noi si facem casatoria religioasa mai in toamna...

Sa aveti casnici fericite !!!

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-09 11:25:18)

#239 2009-06-09 11:27:54

accumaria
Sr. member

olimp a scris:

Olimp... Adina a muncit din greu saracutza pentru minunea asta... De-aia e si bucuria asta imensa pe capul nostru... Si din nou DANS...  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance

Trimiteti-ma la invatat, va rog eu mult, ca nu se poate asa ...  chicot

Molipsiti-va Mihaela... ce va retine?  puss Felicitari de pe-acum!  applause

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-06-09 11:32:48)

#240 2009-06-09 11:34:56

bmihaela
Hero member

Pai noi vroiam sa facem odata cu botezul.... dar se pare ca se lasa asteptat... sad

#241 2009-06-09 11:36:38

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Bine v-am regasit in casa noua si cu noi burtici  big_smile
felicitari Adina!!!!  dance  majoreta  applause
Testul tau mi-a amintit de al meu....trebuia sa mai uit foarte atenta caci abia se vedea. big_smile
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!  goodluck

Pass, poate data viitoare sa fie cu noroc. Si sa nu mai iei teste barza. Nu ai fost insarcinata ci a fost o eroare a testelor....asa ca ai grija ce teste iei ca te duc in eroare si crezi ca ai fost gravida....Eu zic totusi sa mergi la medic la control sa vada de ce nu ti-a venit. Nu stiu daca e de la utrogestan......

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#242 2009-06-09 11:36:46

accumaria
Sr. member

Ideea e sa va casatoriti mai intai... Cred ca asta e ordinea fireasca a lucrurilor  puss  puss  puss

#243 2009-06-09 11:38:43

adinagrig
Insomniac member

fetelor, va multumesc....va dati seama ca nu-mi sta gandul la nimic , decat la asta....

incerc sa ma concetrez la serv, dar efectiv nu pot, v-am zis ca imi vine sa urlu in gura mare sa ma auda toata strada....

alina , simpotome deocmadata nu am nimic, de fapt ma doare burta ca la cm , sanii foarte putin ma dor  ( pe mine inainte ma dureau destul de rau pana in cm)...

va doresc la toate sa treceti prin ce trec eu zilele astea ...sunt niste emotii greu de descris....ma apuca uneori un tremurat asa ...
ma rog la dumnezeu sa fie bine...

9 ani de copilarie ....

#244 2009-06-09 11:46:50

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Adina asa e la inceput , sunt dureri ca la ciclu. Poti lua no-spa daca te supara prea rau durerea.
Mai tarziu o sa inceapa si simptomele: sanii, iar dureri, greturi. sa speram ca nu vei avea greturi  smile

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#245 2009-06-09 11:47:11

accumaria
Sr. member

Va fi bine Adina, ai sa vezi... Sunt asa de emotionata odata cu tine... Ma bucur enorm  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

#246 2009-06-09 11:47:49

bmihaela
Hero member

accumaria a scris:

Ideea e sa va casatoriti mai intai... Cred ca asta e ordinea fireasca a lucrurilor  puss  puss  puss

Noi am avut casatoria civila acum 2 ani si a treut timpul si a ramas nefacuta ce areligioasa si in dec ziceam noi ca o sa facem 2 in 1 daca vine bebe... dar poate nici el nu vrea sa vina daca nu suntem casatoriti religios  sad .

Adina, imi dau seama cat esti de fericita  smile ; sa va dea Dumnezeu sanatate !!!

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-09 11:49:01)

#247 2009-06-09 11:49:18

adinagrig
Insomniac member

accumaria a scris:

Va fi bine Adina, ai sa vezi... Sunt asa de emotionata odata cu tine... Ma bucur enorm  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

multumesc , maria...

iti doresc din tot sufletul sa treci prin ce trec eu zilele astea....

numai cand ma gandesc si imi dau lacrimile....e ceva de nedescris....

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.