homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-134

#2528 2009-07-05 15:48:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

saluti...

nu toata lumea e la gratar, mai sunt si la servici sad

crissy, felicitari ca ai scapat de scoala... ce ai facut la disertatie, cat ai luat? smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2529 2009-07-05 15:56:33

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Katami, mc! A fost ok, am luat 9 majoreta ; tu cand dai?

Si cand ne spui dak ai fata sau baiat? smile ; deja ai 12 sapt!! Ai zis tu cand ai eco, dar am uitat.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2530 2009-07-05 17:16:25

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Fetelor, vreau sa va spun ca aseara am plecat tarziu in club si noi, cu tot cu musafiri, am dansat pana dimineata la 5 si am baut bere.... si .... NU MAI AM SPOTTING DELOC!!!!!!  grater  grater de ce a trebuit sa beau bere??? si sa ma zbantui toata noaptea? daca sunt gravida, am pus-o, am fumat si am baut bere si am dansat de numa'...  grater
si m-am trezit cu o ora si jumatate mai tarziu decat ma trezesc de regula , am luat TB dar nu era relevanta, pentru ca era luata la alta ora.. era 37.12. am pus in FF dar cu sleep deprived..

garga
, nu am mai facut niciun test, am crezut ca vine dar vad ca a disparut complet spottingul, am creamy alb iar (scuzati daca va ingretosez dar nu stiu cum sa ma exprim altfel)...

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-07-05 17:18:49)

#2531 2009-07-05 17:28:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Crssy85 a scris:

Katami, mc! A fost ok, am luat 9 majoreta ; tu cand dai?

Si cand ne spui dak ai fata sau baiat? smile ; deja ai 12 sapt!! Ai zis tu cand ai eco, dar am uitat.

bravo, bine ca ai scapat!

eu is mai "smechera" sad astia de la mine de la fac ne-au comasat cu cei care au terminat cu 3 ani... asa ca eu am master de 2 ani, dau la anu abia sad da' exista si parti bune... tocmai am venit din practica big_smile

am eco abia marti... atunci am prins programare... nu mai rezist, vreau sa il vad, sa stiu ca e bine...  cat despre fata/baiat... nsuh... tu ai aflat devreme, stiu ca prin sapt 15 deja scriai ca e baiat... cred ca daca e fetita zice medicul mai tarziu... ca nah... daca vede cuculet e clar baiat...d aca nu vede nik... mai asteapta lol

pass, doar nu ai baut 5 beri... relax, daca ai baut o bere nu e nik.... ca te-ai zbantuit... f bine ai facut... mai naspa e cu fumatul, de asta ar trebui sa te lasi oricum daca vrei bebe wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2532 2009-07-05 17:35:49

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

felicitari criss    puss

pass stai linistita ca nu e capat de lume daca ai baut o bere doua si cu fumatul asta e ,oricum ai nicotina in corp pt ca esti fumatoare si nu se elimina daca nu fumezi o zi asa ca relax si daca e bebe sa fie sanatos si o sa il faci dansator sau dansatoare dupa caz     puss

katami     puss

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

Publicitate

loading...

#2533 2009-07-05 17:39:25

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Cris felicitari, cred ca te simti tare usurata ca ai scapat de scoala smile

Pass nu e nicio tragedie, relax, maine dimineata TEST big_smile

#2534 2009-07-05 17:58:06

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

passenger a scris:

Fetelor, vreau sa va spun ca aseara am plecat tarziu in club si noi, cu tot cu musafiri, am dansat pana dimineata la 5 si am baut bere.... si .... NU MAI AM SPOTTING DELOC!!!!!!  grater  grater de ce a trebuit sa beau bere??? si sa ma zbantui toata noaptea? daca sunt gravida, am pus-o, am fumat si am baut bere si am dansat de numa'...  grater
si m-am trezit cu o ora si jumatate mai tarziu decat ma trezesc de regula , am luat TB dar nu era relevanta, pentru ca era luata la alta ora.. era 37.12. am pus in FF dar cu sleep deprived..

garga
, nu am mai facut niciun test, am crezut ca vine dar vad ca a disparut complet spottingul, am creamy alb iar (scuzati daca va ingretosez dar nu stiu cum sa ma exprim altfel)...

pass stai linistita ca daca bei bere si esti gravida nu e foc ...prietena mea de cand e gravida pofteste numa la bere lol ...nu trebuie sa te ingrijoresti ca nu e grav ...

#2535 2009-07-05 18:17:10

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pass, ce bine ca nu mai spotting  dance   dance   dance   sper ca mai faci maine un test  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

crissy, felicitari pt nota la disertatie smile

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-07-05 18:17:44)

#2536 2009-07-05 18:30:03

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Cryss, felicitari pt nota mare la examen!puss
Pass, maine dimineata pot sa spun "ti-am zis eu???"......rugaciune puss
Fany, Garga, Katami, Serene, Rux, Lili puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2537 2009-07-05 19:00:00

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

buna fetele.  big_smile
Pass esti asa draguta, eu zic sa stai linistita, nu are nici o treaba faptul ca ai baut o bere si ai dansat, si eu am o prietena care este insarcinata si bea bere, vin am inteles ca un pahar chiar e indicat. Ma rog cel putin asa mi-a zis mie un medic  visslar

Eu sunt putin trista, sotul meu a plecat azi la un curs pt 3 sapt si o sa vina in weekend acasa, ovulatia mea este in sapt asta  grater  grater si el este plecat dar am recuperat noi din plin in ultimul timp si azi dimineata, ne-am pus pe treaba si mai serios, stau cu picioarele pe pereti cate 20-30 de minute il astept vineri sa vina acasa, poate raman luna asta, si vine si el mai incarcat  chicot  chicot si cu gigeii mai rapizi cine stie  chicot  chicot

Cryss felicitari pentru nota, eu mai am o sapt la dispozitie pentru invatat  kapitulation  kapitulation

Vreau sa raman insarcinata nu mai am rabdare deloc, asa ce nervi am, sotul meu are o banuiala, se tot gandeste sa nu fie vreo problema la el  neutral  sad  sad poate nu o sa fie nici una la nici unul din noi si poate ramanem.

Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-07-05 19:02:48)

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#2538 2009-07-05 21:59:49

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

ce faceti mai fetelor pe unde umblati ?

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#2539 2009-07-05 22:07:07

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetele...

am ajuns si noi pe la 8 acasa, a fost frumos la gratar , cam multi tantari in parc...

am facut testul de ovulatie si a iesit la fel de intens ca ala de aseara si iara ma inteapa in partea stanga...

oricum mai profitam si in seara asta si vedem maine la eco cum ii treaba...daca s-a spart sau nu...

dupa ce se sparge te mai doare cumva , adica cateva ore ma refer?

fetelor, haideti ca va pun niste [poze:

ovulatia de luna trecuta cand am ramas
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/13690_img_0162.jpg

si ovulatia de luna asta, z16 e ziua de azi si e chai9r testul facut acum aprox 1h
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/13690_img_0181.jpg

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-07-05 22:22:43)

9 ani de copilarie ....

#2540 2009-07-05 23:00:59

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

off,fetele!
am dat 70 ron pe medicamente!asa scumpe ovulele alea polyginax si am citit ca sunt pt.candida mai mult...nu stiu de ce mi le-o fi dat dr,k eu aveam antib pt ureaplasma,la anal secretiei nu mi-a iesit nimic...

sper sa-mi treaca toate tampeniile,k am asa:doxicilina-7 zile,cu biotics si flucovim(unul spre sfarsit) si 12 ovule polygynax;ori eu,ori ele!!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2541 2009-07-05 23:20:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

lasa ca e bine lili, ca fac protectie impotriva unei eventuale candidoze. putea sa-ti dea ceva mai ieftin, e adevarat... cred ca doc tau a fost cam nesigur pe tratament si de-aia a bagat si ovulele alea care sunt cu spectru larg...

adina, frumoase pozicile. mie testul de aseara mi se pare cel mai pozitiv, dar poate nu se vede bine in poza. s-ar putea sa fi fost azi ovulatia. sa vedem ce zice la echo smile

#2542 2009-07-05 23:22:38

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

bravo adina.
f frumoase pozele.
si eu zic ca azi sau ieri sigur s-a produs ovulatia.
de-abia astept sa ne zici ce ti-a zis si la echo.
sexinpat si in seara asta - cresc sansele de  bebic .
daca te mai si inteapa, e clar ca acuma se produce.

puss  par

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2543 2009-07-05 23:33:22

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

helloooooooooooooooooooooooooooooooooo

am aterizat si eu pe acasica

v-am citit....ati fost harnice si la gatit si la vorba  chicot.

crissy super bancul darsi melodia.....fataaaaaaaaaaaa tu esti zapcita tare. rotfl ...felicitari pentru examen par

rruxxy nu stiu ce sa zic la tine.....nu ma pricep si ii multu' lui DD ca nu mi-a dat motive sa citec depre astea puss

adina felicitari pentru ov dar si pentru  sexinpat...ti-afost tie frica sa nu o nimereti dar se pare ca a fost la fix  par

fany baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maine dimineata  goodluck

pass tu ma bagi in boala in fiecare luna....si nu numai pe mine c si pe al meu iubita ca mere ii zic " uite asa pass...uite pe dincolo pass" rotfl .....oricum fa test maine dim si lasa ca ai baut o bere...cat despre tigari si eu fumez dar nici la jumate fata de lunile trecute...lasa-le fata de tot

noi am fost la o nunta la o buna prietena si a fost perfect.....noroc cu nunta ei ca am realizat ca uitasem ceaimportant pentru nunta noastra ( marturiile si cartonasel pentru masa cu numele fiecaruia).....oricum m-am simtit atat de bine ca nu prea mi-a simtit scaunul fundul  rotfl ....cat despre picioare nici acum n le simt ca lumea....dar oricum am mbatranit...nu mai pot dantui o noapte intreaga pe tocuri rotfl ....m-am descaltat la un moment dat dar se uita al meu " prea frumos" la mine si mi-ai luat sandalele inapoi  rotfl

garga daca ferty are dreptate cred ca am sanse sa ma testez de luna asta nu in sepembrie.....doamne ce mi-ar auzi urechile de la al meu  rotfl

milioae de pupici la fiecare dintre voi

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2544 2009-07-06 00:33:30

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

fetele, am revenit si eu.. cu spotting cu tot.  big_smile
nu am cumparat test si nici nu fac, astept sa vina ciclonul cand s-o hotari el.

eu m-am jucat Conquiztador pana acum, am ochii rosii  lol

adina, eu cred ca abia azi ai ovulat, nu aseara. testul de ieri mi se pare mai slab ca cel de azi.

myrela
, poate ovulezi chiar in weekend.  smile

camy
puss  sunteti draguti si tu si iubirica al tau. si al meu va stie pe toate si il tin la curent cu noutatile!  par  kram
tu te-ai ouat aseara. dar de ce ai scos datele de la CM?

Pupici, ma duc la inca un joc ( asa zic de vreo 2 ore lol ) , apoi la nani.  kram  par  puss

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-07-06 00:34:31)

#2545 2009-07-06 06:52:54

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Mc pt felicitari, fetele puss

Rux, ma simt super ca am scapat de scoala!!

Katami, eu mi-am ales un master pe care l-am facut 2 semestre, oct 2008 - iul 2009 big_smile

Sexul bebelului l-am aflat la 13 sapt.

Pass, ma anunti si pe mine cu testul ala? big_smile Ca pana la 16 cand deskid eu calc, fac clabuci tongue ; si lasa berea si tigarile !! Macar acum...

Va pup, o saptamana usoara! puss puss

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-07-06 06:53:41)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2546 2009-07-06 07:55:21

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele...

cu ovulatia asta inca nu stiu ce sa zic...o sa vad diseara la eco , daca s-a spart....eu sper ca da...ca altfel e cam ciudat sa-mi iasa testele aleea asa intense de 2 zile incoace...dar asta e nu mai conteaza...bine ca e ovulatie...

temperatura a fost cam mica azi , e cea mai mica temp a mea 36.3...

azi sunt singura la serv, cele 2 fete ale mele sunt una in concediu si una la examen....
offf si e luni si incepe si inchiderea de luna....

va pup! si va doresc o saptamana usoara....

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.