homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-23

#419 2009-06-10 22:47:03

sihaya
New member
Inregistrat: 2009-04-22

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

fany lol
nu e nici o problema puss
pass, tie ti-a venit??

#420 2009-06-10 22:56:57

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

Multumesc mult pentru raspuns garga? Ai putea sa mi recomanzi un endocrinolog bun?
Esti din Bucuresti?

#421 2009-06-10 23:06:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cu placere alex.
eu ma duc la d-na dr Bajenaru Magda, la Medlife Grivita. sunt f multumita

#422 2009-06-10 23:08:00

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

pass unde ai pus pozele cu testele ca eu nu le vad... sad
eu tot zic ca daca e liniuta la sc...e bebe...imi pare rau ca treci prin atatea incertitudini.... puss  kram

#423 2009-06-10 23:09:30

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

buna seara,dragele mele!

mai stiti ceva de ddunia,k am citit,dar nu am gasit?biata de ea...

si eu sunt extrem de suparata si dezamagita;am facut anal alea si cred ca nu e nimic din toate alea;mi-a zis cine mi-a luat ,k eu inca nu am foile,ca doar la Rubella si CMV scrie IgG pozitiv,toare celelalte-negative;
ce as putea sa mai fac?dak e incompatibilitate genetica?sau dak e legat de progesteron,desi eu luam 3 utrogestan pe zi cand am ramas?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Publicitate

loading...

#424 2009-06-10 23:11:56

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buck zici ca ai citit ca un semn de sarcina ectopica este durerea de umeri? asa am citit si eu dar am zis ca la mine a fost coincidenta mai ales ca pe mine m-a durut din noiembrie un umar de ma trezeam noaptea sa ma maseze al meu

multumesc garga pentru sustinere.....acum sa fiu cinstita daca eu promit ca luna viitoare nu risc iar tu ma crezi?  chicot ....ca eu nu ma cred  chicot .....

va pup....fug la o plimbare ca nu mi-a trecut capul deloc si mooooooooooor de durere

nb fete dragi

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#425 2009-06-10 23:18:25

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

n.b. cami

mary,lili  puss  puss

si eu va pup si va urez n.b.

Ultima oara a fost editat de fany (2009-06-10 23:18:37)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#426 2009-06-10 23:26:20

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

sihaya, nu mi-a venit, dar nici gravida nu sunt. am sa merg la dr. vineri sa imi dea trimitere pt. analize hormonale, se pare ca sunt dati peste cap hormonii mei, si luna trecuta a intarziat, dar a fost un ciclu de 37 zile, acum sunt in ziua 45 !!! si nu stiu ce se intampla. Sunt in a 2-a zi de intarziere daca ma iau dupa Fertility, dar ciclurile mele erau de 29-30 zile. Parca e un facut, cand vreau sa fac copii se deregleaza ciclul..  mad

camy, ai grija! de fapt tu stii mai bine, dar eu ma pun in locul tau si daca dr. mi-ar zice sa astept un an pana sa incerc din nou, as astepta un an jumate, sa fiu sigura ca nu patesc ceva eu sau copilul...
eu sunt mai panicoasa, dar "better safe than sorry".

plec si eu la somn
ne vedem dimineata!
kram  puss

#427 2009-06-10 23:26:22

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

buna fetelor,sunt aici liliana,abia ce m-am trezit.am fost la dr,mi-a facut chiuretajul,e groaznic intradevar dar nu ai ce face in asemenea imprejurari.mi-a facut anestezie in vena si in uter,ce am simtit va pot spune,e cumplit desi esti sub anestezie simti cum se lucreaza acolo si ai crampe abdominale de numa si knd te ridici vezi dublu in fata ochilor.jum de ora am stat intinsa in pat,mi s-a facut si un calmant.nu a fi facut asta in viata mea,nici la 14 ani dk ramaneam gavida.in concluzie sunt ok acum,am sangerari si iau antibiotic preventiv.asta este fetelor dragi.ma rog sa trec si peste asta

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#428 2009-06-10 23:37:50

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

buna fete dragi!azi am fost la doc si mi a dat sa fac toate analizele necesare ,in cazul in care apare sarcina sa fie totul ok,iar pt iubi a spus ca totusi vrea sa se asigure ca o sa faca acel tratament de trei luni cu folos si ia mai dat sa mai faca niste analize genetice,pentru ca ar exista posibilitatea sa faca trat. degeaba sa dam banii aiurea pe acel trat.si asa mai bine facem direct inseminare sau fiv,decat sa mai dam si banii pe trat ala ,care e si ala ff scump ,sa vedem cum ies analizele,pe mine ma trecut pe lista pt laparoscopie si histeroscopie(in spital),dar trebuie sa-mi vina intai cm ,e super draguta dna doc matei,si ea spera ca va veni bebe fara fiv,ne-a zis sa nu ne dam viata peste cap sa ne urmam programul normal,sa plecam in  concediu si sa asteptam rezultatele analizelor ,binenteles inainte de toate sa facem toate analizele prescrise
pe mine ma intrebat daca imi e frica de laparo si histero,i-am sp ca nu imi e frica de nimic fac orice trebuie daca stiu ca la capatul tuturor incercarilor ma asteapta bebelusul muuuuuult dorit!!
voi stiti cat costa aceste interventii,imi puteti spune ceva despre ele ,a ti facut vreuna,eu am citit cate ceva dar e mai bine cand aflu de la cineva care deja a facut

mai am cam 7 zile pana la cm si mai devreme putin am gasit ceva rozaliu pe slip ,voi ce credeti, e semn ca imi vine cm????
offfff,sper sa faca dd si cu noi o minune rugaciune
va pupicesc pe toate si rugaciune pt voi sa se implineasca ce doriti voi fete dragi si iubite puss smile kram

ddunia imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva si eu gandesc la fel ca tine nu as face un chiuretaj decat medical,o sa vezi ca dd te intareste si o sa fie bine  kram  puss smile
te pup si te strang tare in brate

Ultima oara a fost editat de ana-maria a. (2009-06-10 23:49:57)

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#429 2009-06-10 23:39:07

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

nasol ddunia;tu esti din buc?ti-a zis vreo cauza posibila?

fetelor eu as vrea sa-mi gasesc un dr f.priceput din bucuresti;am citit lucruri f bunedespre dr ion ionut de la giulesti...stiti ceva de el;am gasit nr de telef de la cabinet,insa e f aglomerat si as vrea sa merg in spital.k am inteles ca face consultatii dupa-amiaza...stiti ceva?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#430 2009-06-11 07:32:54

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Neatza fetele,

Vroiam sa va povestesc ca am fost ieri la endocrinolog si a zis ca este tiroida putin marita si am hipotiroidism autoimun in faza incipienta pe care in mod normal nu l-ar trata dar avand in vedere ca vreau bebe si ca am avut avorturile menstruale, doamna dr. a zis ca poate fi si asta o cauza si atunci mi-a dat 1/2 Euthyrox de 25 dimineata timp de 10 zile si apoi din ziua 11 1 tb dimineata plus un supliment de seleniu de 50 (2/zi, a zis ca s-a constatat ca in Europa e zona saraca in seleniu).

V-am povestit toate astea in ideea ca poate ajuta pe cineva informatiea...

O zi buna va doresc si  puss pentru toate.

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-11 07:35:54)

#431 2009-06-11 08:41:21

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele....

pass pe la ce ora te duci maine la cabinet?

si eu merg vineri, poate ne vedem.... smile

ddunia, fii tare, si ca sa te incurajez, prietna mea a rmasa in oct , iar in ddec a facut si ea chiuretaj (nu era in regula-srcina fara embrion) si ea a zis ca a fost groaznic, dar a trecut , a stat pe bara 3 luni , si a ramas imediat , acum  e iar insarcinata....
deci capul sus, si gandeste-te ca Dumnezeu e sus si face cate o minune pentru fiecare....

ana-maria, bafta multa , multa, sa fie bine....tinem pumnii stransii.

eu sunt relativ ok, ma mai incearca dureri de burta , dar iau no-spa...
dimineata iau duphaston si centrum, iar seara doar duphaston, deocamdata nu am probleme cu ele....(adica sa nu le suport , etc)

9 ani de copilarie ....

#432 2009-06-11 09:04:57

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Neatza, iubitele!Sa aveti o zi frumoasa!puss
Camy, asa am citit, ca la sarcina ectopica sunt dureri de umar...poate la tine a fost si dinainte, dar cred ca si de la sarcina...Chiar daca o sa ramai acum sa faci bb, eu zic sa ai incredere in DD ca va fi bine...puss...ca El iti va trimite o minune...rugaciune
Pass, ai mai facut vreun test?De unde stii ca nu esti gravi...ca mie asa mi se pare...nu are cum sa-ti iasa la SC dungulita indiferent cat de fina daca nu esti...fa un betaHcg, nu mai sta asa...curajjjjj!!!!!!puss
Mihaela, imi pare rau pt diagnostic, dar important e ca are rezolvare...puss
Ddunia, nici nu stiu ce sa-ti spun...imi dau seama prin ce ai trecut...fizic, dar mai mult psihic...Dumnezeu sa fie cu tine!Trebuie sa treaca repede si sa vina bebe sanatos si voinic!*
Ana, oare o fi semnul de fixare a sarcinii pata aia????????Ai facut vreun test? goodluck Poate e bebe acolo la tine...puss
Fetele, am pus pozici cu bebe meu de la morfofetala la pozici cu bebe la purtator...have fun!

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#433 2009-06-11 09:11:38

camyelenbebe
Hero member

neata dragelor

ddunia ma rog la DD sa te intareasca sa treci peste toate ....te pup iubita

buck la mine durerile de umar au inceput la o perioada scurta dupa ce am scos steriletul.....iar parerea dr la care am fost atunci " ei parca e ceva la trompa st dar daca nu ramai in 3 luni vi sa vedem ca poate e infundata".....si acel ceva pe care tampita nu l-a bagat in seama a dus la sarcina extrauterina  sad ......dar D a avut grija de mine si m-a ajutat sa trec peste toate......

fetele sa nu credeti ca nu apreciez sfaturile voastre sau grijile referitoare la situatia de luna asta.......va multumesc ca sunteti alaturi de mine ....dar nu mai pot .....vreau un bebe mai mult decat orice......din momentul in care am vazut activitate cardiaca la eco dar mi s-a spus ca nu e bine si pana in momentul in care voi vedea 2 liniute parca sunt incomplecta.....stiu exista riscuri......dar cand nu-s riscuri?......ma rog la DD sa aiba grija si de mine ca data viitoare sa am si eu un bebe sanatos si sunt sigura ca nu ma va lasa  signof10

scuze ca am scris atat dar vroiam sa stiti parerea mea

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-06-11 09:20:35)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#434 2009-06-11 09:38:27

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

'neatza fetelor
la mine lesinata aia de liniutza nu a vrut sa se arate de nici o culoare .. nici cu vorba buna...nici cu amenintari visslar
deocamdata m'ai asteptam vedem saptaman viitoare ce se intampla rugaciune

#435 2009-06-11 09:46:08

camyelenbebe
Hero member

serene a scris:

'neatza fetelor
la mine lesinata aia de liniutza nu a vrut sa se arate de nici o culoare .. nici cu vorba buna...nici cu amenintari visslar
deocamdata m'ai asteptam vedem saptaman viitoare ce se intampla rugaciune

mai ai putin rabdare serene....la 11-12 zile de la ov cel mai devreme ai sanse sa se arate ceva. goodluck ....dar tu de unde sti cand ai avut ov? ai facut monitorizari? sau cum?

pass eu sunt mai "curajoasa" pentru ca imi cunosc corpul

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-06-11 09:48:43)

#436 2009-06-11 09:48:20

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

bucklucica a scris:

Neatza, iubitele!Sa aveti o zi frumoasa!puss
Camy, asa am citit, ca la sarcina ectopica sunt dureri de umar...poate la tine a fost si dinainte, dar cred ca si de la sarcina...Chiar daca o sa ramai acum sa faci bb, eu zic sa ai incredere in DD ca va fi bine...puss...ca El iti va trimite o minune...rugaciune
Pass, ai mai facut vreun test?De unde stii ca nu esti gravi...ca mie asa mi se pare...nu are cum sa-ti iasa la SC dungulita indiferent cat de fina daca nu esti...fa un betaHcg, nu mai sta asa...curajjjjj!!!!!!puss
Mihaela, imi pare rau pt diagnostic, dar important e ca are rezolvare...puss
Ddunia, nici nu stiu ce sa-ti spun...imi dau seama prin ce ai trecut...fizic, dar mai mult psihic...Dumnezeu sa fie cu tine!Trebuie sa treaca repede si sa vina bebe sanatos si voinic!*
Ana, oare o fi semnul de fixare a sarcinii pata aia????????Ai facut vreun test? goodluck Poate e bebe acolo la tine...puss
Fetele, am pus pozici cu bebe meu de la morfofetala la pozici cu bebe la purtator...have fun!

uau ce bine ar fi sa fie bebe,dar nu e prea devreme pt test,ar trebui sa-mi vina cm pe 17 (la 30zile)
va pup mult o zi buna
ce rau imi pare ca nu am net la munk
off sgarcitii astia de sefi

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#437 2009-06-11 09:58:32

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

camy, tocmai ca sunt f multe riscuri, de asta nici nu dau medicii unda verde. uite cate se pot intampla chiar si cand totul e in regula si nu exista nicio problema la mama.  sad  si noi ne dorim f mult copii, dar cred ca prioritara e sanatatea mamei, deoarece asta influenteaza si sanatatea copilului. eu una NU vreau sa raman gravida "cu orice pret".
...si chiar asa te grabesti, acum cand mai ai atat de putin?   

ddunia, m-au trecut fiori pe sira spinarii cand am citit. mai ales ca de vreo 2-3 zile ma gandesc cu groaza la embrioni opriti in evolutie, sarcini ectopice si altele..  sad

buck, nu am mai facut. cred ca mai fac maine, TB vad ca nu vrea sa scada.
e deja a 18-a zi de temp. ridicata. sad

adina
, nu stiu cand merg, maine o sun pe dr. sa vad ce zice. cred ca merg maine seara sau luni, mai degraba luni, deoarece maine nu stiu cum pot pleca pana la cabinet, am musafiri pt. ziua mea si maine si sambata. ( raman peste noapte ) sad

Doamne, ultimul meu ciclu a fost pe 27 aprilie!!  grater  grater

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-11 09:59:35)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.