homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-50

#932 2009-06-16 13:40:02

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

camyelenbebe a scris:

adinagrig a scris:

vai sunt mamica nr 10..... sa speram ca voi avea si un bebe de nota 10....

gravidutzelor, ma cam doare la incheietura stanga, nu m-a mai durut pana acum...stitit ceva?

am luat deja un no- spa....

poate ai stat prea mult timp in aceeasi pozitie .....fetele ziceau ca la inceput toate au avut dureri  puss

aceeiasi pozitie la mine inseamna stat pe scaun...alta pozitie nu am...bine ca ma mai ridic ...dar

olimp ..nasol, stiu cum e...si eu faceam test si peste 2 zile imi venea...dar chiar ca tine nu am patit-o.....
asta e... bafta luna viitoare...va fi bine...ai sa vezi...

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-06-16 13:41:35)

9 ani de copilarie ....

#933 2009-06-16 14:48:45

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

olimp cev a de genul asta am patit si eu sambata, chiar de ziua mea. am facut test de dimineata si dupa vreo 3 ore mi-a venit. asa ca noroc luna viitoare sa avem

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-06-16 14:49:07)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#934 2009-06-16 14:54:34

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

imi pare rau dar fruntea sus ,urmeaza o noua luna ,de data asta trebuie sa credem e si mai productiva pt bebe kram

eu nu am facut testul nici azi ,imi e frica de mor de o alta dezamagire,simptome de cm nici nu stiu sa zic daca am ,acum cred ca am si peste o ora doua numai simt nimic parca am niste usoare dureri de burtica asa ca de cm sanii mador putin dar spre subratsi parca sunt asa mai plinuti ,mai greuti nici nu stiu cum sa descriu ce simt .....oooofffffff ,o sa inebunesc ,sunt disperata ,iubi imi zice ''lasa ma iubitel daca vine asta e  ,ce vrei sa facem acum ,o sa continuam ce am inceput ''
adina sa stii ca si noi trebuia sa mergem de saptamana trecuta sa mai facem niste investigatii dar m am gandit la fel ca tine ,sa astept sa vina intai cm si apoi sa contiunam ,of poate ne ajuta si noua dd si numai vine. rugaciune.iubi ma intreaba mereu de tine ,ce faci ,cum iti este ?aseara era si el tare curios ce ai facut la eco.stiu ca esti ingrijorata dar incearca sa te linistesti ca sa va arata el bebe
azi am 29 de zile de la ultimul cm

va pup pe toate si mai vb. k azi sunt libera,o sa stau ,mai mult in patutz ca ma doare tare capul ,am sinuzita ,nue foarte grava dar cand ma trage curentul ma doare capul de numai pot si acum nu pot nici sa iau ceva ,eu luam deobicei paracetamol sinus si imi trecea imediat dar acum am luat doar no-spasi am facut inhalatii cu INHALANT pt probleme de genul asta ,nu are niciun fel de contraindicatii huh

Ultima oara a fost editat de ana-maria a. (2009-06-16 14:55:02)

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#935 2009-06-16 15:19:48

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ana fetele zic ca simptomele sunt asemanatoare cu cele de la ciclu la inceput, asa ca tin pumnii sa fie bebe si cand vei fii tu pregatita sa faci testul kram

Si pe mine ma incearca usoare dureri de burta, parca vad ca iar am o perioada luteala foarte scurta (asta daca intr-adevar am avut ovulatie) hmm

#936 2009-06-16 15:44:05

adinagrig
Insomniac member

ana maria, va multumesc la amandoi pentru sustinere...sper sa fie bine...mai am vreo 2 ore si o sa sun la cabinet...
ma gandesc ca va fi bine....de fapt trebuie sa fie bine.....

si eu va tin pumnii, si sa de-a Dumnezeu sa fie ca la noi.....

imi pare rau ca ia sinuzita, ai grija de tine...lasa ca trece si asta , macar sa fie bebe....
eu si acum am junghiul de la tuse sub sanul stang , dar ma mai chinui cu el

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-06-16 15:44:40)

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#937 2009-06-16 16:00:28

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

sa ne spui si noua adina dupa ce afli  par

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#938 2009-06-16 16:11:35

adinagrig
Insomniac member

pai va zic la inatalnire big_smile

9 ani de copilarie ....

#939 2009-06-16 16:22:41

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

rruxxy tu un test nu incerci?

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#940 2009-06-16 17:07:11

rruxxy
Platinum member

Camy nu are rost sa prapadesc un test, si daca ar fi bebe (desi mi-e foarte greu sa cred) nu s-ar vedea asa de devreme.

Distractie placuta gagici, sa va simtiti bine la intalneala kram

#941 2009-06-16 17:07:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hellooooo

ce putin a veti scris azi! ce-ati patit?  va 

olimp, imi pare rau iubita, bafta multa data viitoare  puss

#942 2009-06-16 17:08:24

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

buna fetele...nu stiu knd o sa intru si eu sa va dau o veste buna,k numa rele v-am dat in ultima vreme.nu k ma plang k nu mi-e feleul asa k sunt optimista si m-am incarcat de ganduri bune si m-am rugat la dumnezeu si in fiecrae zi imi zic k va fi bine si la noi.de ieri m-am simtit rau,ma durea capul,amesteam,ma simteam aiurea.azi kn am venit de la lucru am ametit iar,am zis pai nu am mancat si am baut si cafea.deci mananc, buuuun,dupa ma ia din nou,ma pun in pat si se invartea tot cu mine.am zis ce naiba maaa,fuga de urgenta la cabinetul medicului de familie,am noroc intru repede la el si la consultatie zice k am anemie,lipsa mare de calciu,tensiune scazuta, se uita pe analize zice claar,ma pune intr-un picior cu ochii inchisi eu sa cad nu alta,palmele mele galbene deci sunt anemica fetelor,in urma pierderii de sange o data cu chiuretajul si am primit ca+mg+zn 10 zile si injectabil 5 zile cu vitaminele B1,B6,B12.asta fac eu...dar sunt optimista k trece si asta.uneori stau singura si ma gandesc k am vrut doar un copil,nu am omorat pe nimeni

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#943 2009-06-16 17:26:10

rruxxy
Platinum member

Ddunia imi pare tare rau, trebuie sa acceptam tot ce ni se intampla ca altfel....

Am avut si eu anemie si pana la urma am scapat de ea, o sa fii bine vei vedea puss

#944 2009-06-16 17:29:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

offff ddunia sad
o sa treaca, si o sa fie bine si pt tine, o sa vezi...  kram

#945 2009-06-16 17:42:31

ana-maria a.
Full member

doamne ,da mai fetelor ,noi chiar ne dorim copii nu sa facem rau oare de ce trebuie sa ni se intample atatea rele ?!o colega imi spunea ieri k de fiecare data cand si-a dorit ceva ,a trebuit sa plateasca intr-un fel cu un necaz,si mie pot spune ca mi  se intampla lafel  si nu nu mai mie suntem majoritatea asa ,ddunia ma rog la dd sa iti fie bine ,lasa k vei trece si peste asta ca dd ne a lasat puternice,o sa vezi peste un timp cum o sa ne citim toate momentele frumoase despre bebei  si o sa ne amintim de aceste momente neplacute,asta e viata cu bune si cu rele , rugaciune
ma bucur tare ca v am cunoscut fetelor

fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#946 2009-06-16 17:45:52

larisa_cioceanu
New member
Inregistrat: 2008-05-20

Buna fetelor...am si eu o intrebare...eu am nascut acum 5 ani, am alaptat 10 luni su oe timpul alaptarii dr mea ginecolog mi-a facut 3 injectii cu depo-provera consecutiv (bine, la una 3 luni)...iar acum ma chinui de 8 luni si ...nimic.... oare sa fie de la injectiile alea? nu mai stiu ce sa cred...ce sa fac...iar dr mea a spus sa astept 1 an si apoi investigam....e cam aiurea...1 an????
va mulltumesc din suflet...

da...8 luni nu e mult in comparatie cu ani, dar fiecare raporteaza timpul la situatia lui, astfel ca pt mine 8 luni inseamna groaznic de mult...in fine...nu asta era important, ci daca m-au afectat in vreun fel injectiile respective...dar probabil ca vo afla la  un moment dat, intr-un fel sau altul...multumesc oricum...

Ultima oara a fost editat de larisa_cioceanu (2009-06-16 18:07:30)

#947 2009-06-16 17:52:04

rruxxy
Platinum member

Larisa vezi ca ti s-a mai raspuns aici.

Repet: 8 luni nu este mult, sunt fete aici care incearca de ani, asa ca relax si va veni si bebe smile

#948 2009-06-16 18:10:39

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

offffffffff k nici cum nu e bine,daca astepti un an sau mai mult nu e bine...daca pierzi e cumplit.larisa, macar tu mai ai un copil,el e o consolare,dumnezeu iti va mai da altul candva,eu sau noi celelalte ce sa mai zicem k suntem si mai indurerate.linisteste-te si va fi bine.asa se ziec k numai dupa 1 an de incercari se fac investigatii,unii medici zic chiar 2 ani de incercari in perioada fertila.si chiar si asa zicea si pass in pag trecute exista posibilitatea de 30% doar k in perioada fertila sa ramai insarcinata...deci nu ai cum sa stii.este si un tratat undeva pe internet despre fertilitate scris de un expert arab cred k e.uite aici e ceva ce poti citi : http://www.woomb.org/bom/cervix/index_ro.html

Ultima oara a fost editat de ddunia (2009-06-16 18:13:11)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#949 2009-06-16 18:14:39

larisa_cioceanu
New member
Inregistrat: 2008-05-20

ddunia a scris:

offffffffff k nici cum nu e bine,daca astepti un an sau mai mult nu e bine...daca pierzi e cumplit.larisa, macar tu mai ai un copil,el e o consolare,dumnezeu iti va mai da altul candva,eu sau noi celelalte ce sa mai zicem k suntem si mai indurerate.linisteste-te si va fi bine.asa se ziec k numai dupa 1 an de incercari se fac investigatii,unii medici zic chiar 2 ani de incercari in perioada fertila.si chiar si asa zicea si pass in pag trecute exista posibilitatea de 30% doar k in perioada fertila sa ramai insarcinata...deci nu ai cum sa stii.este si un tratat undeva pe internet despre fertilitate scris de un expert arab cred k e.uite aici e ceva ce poti citi : http://www.woomb.org/bom/cervix/index_ro.html

multumesc mult...si succes tuturor...sunt convinsa ca bbe va veni...

#950 2009-06-16 18:54:00

ana-maria a.
Full member

of nu stiu ce are pc-ul meu,se cam blocheaza ,o fi de la net ?! nu stiu nici eu dar ii dau un restart,pup si ma intorc repejor

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.