homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-55

#1027 2009-06-17 20:31:45

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

omg pass...bine ca esti teafara puss

#1028 2009-06-17 21:12:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

iris1980 a scris:

mi-am facut teste de ovulatie incepand cu ziua 11 a c.m. si singura zi cand a fost pozitiv e ziua 13.in acelasi timp imi iau si temp bazala si cea mai crescuta a fost in ziua 17 37,2C.nu mai inteleg nimic.cand e vorba de ovulatie?stie cineva?(mentionez k vreau bebe)e mai sigura metoda temperaturii bazale decat testele de fertilitate?

ovulatia a fost intre zilele 13-15. nu conteaza cand ai avut temp cea mai crescuta.  trebuie privite temperaturile per ansamblu

cine vrea poze sa dea un semn pe mess

#1029 2009-06-17 21:22:26

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Pass, bine ca nu s-a intamplat mai rau cu voi doi. Cat despre hot...si-a facut-o cu mana lui.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1030 2009-06-17 21:48:05

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

Buna la toata lumea.

Garga , abia acum am resit sa intru sa mai citesc si eu mesajele, imi pare tare rau  de sarcina ta, dar sa speram ca o sa fie bine in continuare si la fiecare o sa ne vina randul sa ne bucuram de un bebe mic atunci cand vrea d-zeu.Eu nu am facut niciodata analizele de care ai mentionat, tu.Sotul meu a facut clamydia si ia iesit negativ.Daca avea el nu trebuia sa am si eu?NU se ia prin contact sexual?POate o sa le fac in timp ca stiu ca costa ceva.Maine ma duc sa mai fac o eco vaginala, sa vedem ce m i o mai spune.

#1031 2009-06-17 21:54:05

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

garga, vreau poooooozzze!! big_smile hai pe mess

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Publicitate

loading...

#1032 2009-06-17 22:42:12

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

buna dragele mele ,eu va spun cu mare tristete ca azi mi-a venit monstrul urat,
ma duc sa va citesc in urma si revin ,dak mai sunte ti kram

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#1033 2009-06-17 22:59:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

alex_andra_25 a scris:

Buna la toata lumea.

Garga , abia acum am resit sa intru sa mai citesc si eu mesajele, imi pare tare rau  de sarcina ta, dar sa speram ca o sa fie bine in continuare si la fiecare o sa ne vina randul sa ne bucuram de un bebe mic atunci cand vrea d-zeu.Eu nu am facut niciodata analizele de care ai mentionat, tu.Sotul meu a facut clamydia si ia iesit negativ.Daca avea el nu trebuia sa am si eu?NU se ia prin contact sexual?POate o sa le fac in timp ca stiu ca costa ceva.Maine ma duc sa mai fac o eco vaginala, sa vedem ce m i o mai spune.

alex, chlamydia e bine sa o faci tu din secretie, din sange e mai putin sigura
bafta la echo  puss

ana, imi pare rau, sper sa fie cu mai mult noroc data viitoare  kram

#1034 2009-06-17 23:06:19

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Garga  puss nu mai esti pe mess? Am fost la endocrinoloaga... poveste lunga... nu prea am stare acum sa povestesc... pe scurt, voi face analizele ciclul urmator...

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-06-17 23:07:08)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1035 2009-06-17 23:07:22

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

dumezeule!!!!!!!pass  nu-mi vine sa cred ce am citit,imi pare rau si eu sunt alaturi de voi ,sa dea dd sa se faca bine si tanarul acela  si sa fie bine pt toti
ce sa zic ,chiar sunt socata ,nu-mi vine sa cred
bine ca nu a ti patit si voi ceva

eu azi am sunat pe doc. sa-mi fac programare pt laparo si histero,pt saptamana viitoare ,luni ma suna sa imi spuna in ce zi se va intampla ,o sa ma internez o zi sau doua ,in functie de starea mea de dupa ,imi vor face anestezie generala ,ceea ce este un lucru ff bun pt ca sunt dureroase,o prietena a mea a facut doar histero fara anestezie si a crezut ca moare de durere ,cand i-am spus ca treb.sa fac si eu a fost  ingrozita ,dar i-am sp ca imi fac anestezie gen .sunt niste medici  extraordinari,se gandesc la tine si ca om ,sa fii cat se poate de putin traumatizat ,pt k si asa suntem noi la pamant ca avem probleme ,ma rog la dd sa-mi fie bine ,imi este cam teama acum ca se apropie momentul,nu am facut niciodata o anestezie generala,nici macar partiala si imi frica tare de spitale

Ultima oara a fost editat de ana-maria a. (2009-06-18 02:23:40)

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#1036 2009-06-17 23:32:07

persifona
Vizitator

Of pass sad nici nu stiu ce sa zic.. aveti grija de voi si sa dea Dumnezeu sa se termine cu bine. Slava Domnului ca nu aveti nimic grav si sa dea Dumnezeu sa-si revina si pietonul sad
pusskram

#1037 2009-06-18 08:00:09

accumaria
Sr. member

Ana, va fi bine ai sa vezi... Daca e anestezie generala, nu vei simti nimic si vei trece mai usor peste aceasta investigatie neplacuta si dureroasa. Data viitoare cand ne vedem, vino si tu  puss

Haideti sa va povestesc ce am facut la endocrinoloaga... ca aseara eram cam tuflita si nu mai aveam nici un chef sa mai vorbesc despre asta.

1. Mi-a zis sa iau duphaston si luna asta 10 zile, dar cate 1 pe zi ( eu luam cate 2 pe zi si am uitat sa-i zic asta) de pe 19 iunie si apoi de ciclul urmator sa imi fac mai multe analize: tre sa fac prolactina, TSH, FSH, si inca o analiza cu A din 4 litere dar am uitat cum ii spune, o eco cu sonda intravaginal si eco tiroida. Toate astea sa le fac imediat ce-mi trece CM - in ziua 5-6. Zicea ca vrea sa vada cum arata endometrul si ovarele imediat dupa CM...

2. Apoi m-a chinuit, m-a strans tare de sani dar tare tare, de nu am mai patit asa ceva in viata mea... pana mi-a iesit o usoara secretie care zicea ca poate sa indice prolactina marita... voi face analiza si voi vedea... daca e asa habar n-am ce-nseamna... sad

3. Zicea ca degeaba iau temp bazala in timp ce iau duphaston, ca nu e reala. progesteronul o creste oricum artificial si nu mai e bazala... e concludenta doar daca e masurata fara tratament, si arata progesteronul natural din organism...

4. Am plecat si cam suparata de acolo ca am lasat o groaza de bani pentru consult... ca e profesor si deh.. 200 Ron... si nu am stat mai mult de 15 min... eu as fi vrut sa imi zica mai multe sa fac, sa ma asculte mai mult, dar cred ca si eu ma agitam f tare. Ea parea sa fie mai la obiect decat mine si parea sa stie ce face si ce zice... acuma asta e, banii sunt dati, daca ma rezolva in vreun fel, nici ca o sa-mi para rau de ei...

Cam atat, am vrut sa va zic si voua, poate va ajuta pe careva info primite de mine...

Pe de alta parte, cred ca am ovulat si am si prestat cand trebuia... Desi am mai nimerit-o si-n alte luni cu prestatul la fix cand trebuia si tot degeaba... Ma rog sa se intample minunea luna asta si sa nu mai fiu nevoita sa mai fac atatea investigatii... Ar fi prea frumos, dar inca mai pot visa smile

Va pup tare !

Pass, ma gandesc la tine, sa stii... m-a socat si m-a marcat ceea ce ai patit... i se poate intampla oricui treaba asta...  si e groaznic... Sper ca esti mai bine. Te pupic  puss

Adinutza, tu cum mai esti? Ai mai facut vreun testuletz?  puss

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-06-18 08:00:52)

#1038 2009-06-18 08:07:22

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata, Maria te pup, dersi tocmai am vorbit pe mess puss

Ana mie mi-e cam frica de anestezia generala dar daca pe tine te linisteste e ok.

Cred ca-mi vine uratul si e si normal ptr ca sigur nu am avut ovulatie. Banuiam eu ceva dar dupa ce mi-a spus Maria ca i-a spus doctorita despre temperatura artificiala sunt si mai convinsa sad

Garga o sa ma duc sa fac analizele pe care mi le-ai spus tu aseara, asa poate ma mai linistesc.

Pass cum esti? Ti-ai mai revenit putin?
Va pup pe toate kram

#1039 2009-06-18 08:08:46

accumaria
Sr. member

Pup Rux, scoala usoara smile  puss

#1040 2009-06-18 08:21:54

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele

offf, maria , ce experienta nasoala....

si eu am patit ceva asementaor la eco de tiroida, am fost , m-am asezat pe scaun , nu cred ca a durat mai mult de 5 minute, mi-a zis ca sunt ok, mi-a dat o poza si valea, si am dat 100 ron, pt maxim 10minute cu tot cu asteptari....
dar asta e sistemul nostru....

eu am fost azi diminetaa si am facut un beta hcg, sper sa primesc diseara rezultatul

9 ani de copilarie ....

#1041 2009-06-18 08:32:10

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Neatza fetele,

Pass, totul o sa fie bine atata timp cat voi nu sunteti vinovati  kram

Maria, imi pare rau pentru experienta ta neplacuta la endocrinolog; sper totusi ca oamenii astia care ne trateaza cu atata superficialitate reusesc totusi sa si observe ceva daca e in neregula...

Eu sunt foarte suparata; sotul meu, ca de obicei in ultimul timp, a stat pana la 22.00 la serviciu si nu am mai putut sa ne intalnim si cu siguranta ieri a fost ovulatia; mor de ciuda ca dupa ce ca am patit atatea, a trecut o luna in care nici nu am putut sa incercam...
Nu mai suport sistemul asta DEMOCRATIC din Romania in care parca nici macar nu mai ai voie sa ai viata personala... sad

#1042 2009-06-18 08:46:32

accumaria
Sr. member

E nasol Mihaela intr-adevar cu muncitul asta mult peste program... Asa in spirit de gluma, daca eram in locul lui, cred ca ziceam la sef "ma scuzati, am o problema de rezolvat acasa, revin intr-o ora" si continuarea v-o imaginati  big_smile

#1043 2009-06-18 08:53:04

bmihaela
Hero member

Eu i-am zis, tot in gluma, sa-i propuna sa faca copilul cu patronul lui... ca oricum stau mai mult impreuna decat sta cu mine...

Asta e; incep sa ma gandesc ca pana nu vom sta impreuna nu avem cum sa reusim... desi ne-ar fi avantajat sa vina bebe in perioada asta...

Ma gandesc asa, in general, ca pe nimeni nu mai intereseaza de problemele celui de langa el; in week-end a zis ca pleaca spre Timisoara la 14.00; cand sa iese pe usa a fost sunat si s-a intors la serviciu si a reusit sa plece la 16.00; zicea ca va sta pana luni dar duminica seara a fost sunat sa fie cat mai repede la o intalnire asa ca plecat... noi am fi vrut sa stea ca sa fie totusi cat mai aproape de ovulatie...
Dar asta e situatia... incercam sa ne adaptam...

Si asa, ca sa fie treaba treaba, am inteles ca prezenta secretiei egg mentine  spermatozoid  in viata iar eu nu am avut nici urma de asa ceva perioada sta... sad

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-18 09:01:54)

#1044 2009-06-18 09:11:17

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Neatza, fetele!!

Mihaela, si pe mine ma cam supara programul alui meu... de la 7.15 pana la 20.30... cand o sa am bebe nush ce o sa fac... o sa-mi fie f greu cu serv, cumparaturi, mancare, curatenie + grija de bebe; el chiar nu contribuie cu niciun fel de ajutor in casa; nu e vina lui, dar asta e.... sa mai zic ca mi-e si dor de el?... deja a devenit un lux sa stam de vorba...

Maria... lasa ca poate a fost cu folos consultul ala puss

Va pup pe toate puss puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1045 2009-06-18 09:17:00

bmihaela
Hero member

Oricum sunt din ce in ce mai dezamagita mai ales ca se pare ca pana acum in legatura cu chestiile de importanta majora se pare ca nu prea avem noroc...
Deja chestia asta cu bebe se adauga pe o lista care mai contine cateva esecuri sau compromisuri...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-18 09:17:47)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.