Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-74
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7
Multumesc. Si din ce punct de vedere zici ca e mai buna analiza lor ?
Mi-a zis si aici ca se face si o analiza mai amanuntita care este in jur de 200 lei; din urinala barbat si din secretiela femei; poate e vorba de acelasi lucru...
- Mariaaa
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-17
gargarita a scris:mihaela, sa fiu in locul tau m-as da peste cap ca sa trimit o proba la Genetic Lab in Bucuresti. din pacate analiza de secretie nu este nici ea f sigura. katami stie multe despre asta, daca te hotarasti sunt sigura ca o sa te sfatuiasca.
mariaaa, ureaplasma trece repede te-ai apucat de tratament?
da garga..azi este ziua a 5-a..azi s-a terminat si menstra..crezi ca are ceva daca l-am facut in timpul menstrei?si nu prea am luat pastilele la aceeasi ora..oare conteaza?si tot am secretia aceea..e normal?offff
Ultima oara a fost editat de Mariaaa (2009-06-23 22:14:53)
In asteptarea lui bebe!
- ddunia
- Hero member
katami a avut si ea chlamidya,povestea pe aici cu o fata ,chlamydia real time PCR (care am auzit ca-i cea care depisteaza sigur daca ai boala sau nu)se face din secretie de col sau urina
Ultima oara a fost editat de ddunia (2009-06-23 22:13:45)
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- bmihaela
- Hero member
Mariaaa, ma ingrozeste ideea ca as putea avea si ureaplasma pe lanca chlamydia dar vad ca nu e imposibil...
Nu inteleg de ce medicii trateaza cu atata superficialitate problemele astea si nu trimitla analize serioase pacientii...
Cum adica daca ai sigur ??? daca mie mi-au scris acolo antigen chlamydia pozitiv, dupa ce IgG si IgA era negativ,la ce sa ma mai astept acum ???
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-23 22:16:43)
- Mariaaa
- Full member
bmihaela a scris:Mariaaa, ma ingrozeste ideea ca as putea avea si ureaplasma pe lanca chlamydia dar vad ca nu e imposibil...
Nu inteleg de ce medicii trateaza cu atata superficialitate problemele astea si nu trimitla analize serioase pacientii...
Nu-i intereseaza Miha..asta e..trebuie sa ai rabdare pana gasesti un medic capabil.Sper sa nu fie ureaplasma si la tine . Noi deja am pierdut 3 luni din cauza chlamydiei si a ureaplasmei
Ultima oara a fost editat de Mariaaa (2009-06-23 22:17:18)
In asteptarea lui bebe!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
maria, daca ai avut doar antibiotic e ok ca le-ai luat in timpul menstrei, dca ai avut si ovule, nu prea. cu ora nu stiu cum e...
mihaela, posibil sa fie acelasi lucru, merita sa te interesezi. e mai buna in sensul ca e mai sigura, se bazeaza pe detectarea ADN-ului Chlamidiei. deci ori este ADN-ul ori nu este. simplu si sigur
Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-06-23 22:18:06)
- bmihaela
- Hero member
Mariaaa, le-ai depistat pe amandoua odata? si atat de greu ai scapat? 3 luni?
Doamne, sunt ingrozita...
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-23 22:19:19)
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
fetele ma bucur ca va placut postarea mea ,sper sa va mai lamureasca unele lucruri ,mie una mia mai lamurit cate ceva
ce chestie mi se intampla si luna asta sa am semne clare de ov chiar daca e asa de vreme dar sunt sigura ca o sa fie ov zilele astea ,ce o fi cu mine oare mi sa reglat organismu ,dupa oeratia de tiroida cand am vb cu dr despre bebe era acolo un dr mai in varsta care a zis ca sa am rabdare sa mi se regleze organismul intr-un an 2 si pe urma o sa vina si bebe ,oare asa sa fie ,ca sunt intr-o ceata totala ,nici sub tratament nu am avut ov asa devreme
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- Mariaaa
- Full member
gargarita a scris:maria, daca ai avut doar antibiotic e ok ca le-ai luat in timpul menstrei, dca ai avut si ovule, nu prea. cu ora nu stiu cum e...
mihaela, posibil sa fie acelasi lucru, merita sa te interesezi. e mai buna in sensul ca e mai sigura, se bazeaza pe detectarea ADN-ului Chlamidiei. deci ori este ADN-ul ori nu este. simplu si sigur
ddunia, din secretie sau urina
Iau metronidazol si doxiciclina.Tu ce parere ai in legatura cu secretia aia nesuferita de la ureaplasma..e normal sa mai fie?Cum naiba aflu daca este ok cu ora offf pe prospect nu scrie nimic.. Nu Miha..nu le-am depistat pe amandoua odata..Am schimbat doctorul si acela m-a pus sa-mi fac si analiza pentru ureaplasma.De chlamydia am scapat usor.Ce tratament iei?
Ultima oara a fost editat de Mariaaa (2009-06-23 22:22:03)
In asteptarea lui bebe!
- bmihaela
- Hero member
O sa ma interesez Garga, eventual dupa tratament o sa fac analiza respectiva...
Mariaaa, secretia ta este foarte abundenta? si inchisa la culoare sau cum este ?
Eu abia azi amluat rezultatul si vineri merg la dr; o sa am atunci si rezultatulla ureaplasma...
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-23 22:25:07)
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Bmihalela, din cate am tot citit eu clamidia se transmite prin contact sexual. Sincera sa fiu eu nu prea am auzit sa fie luata de la instrumente nesterilizate, dar orice e posibil, depinde de cabinet. Uite ce am gasit eu:
" Clamidioza este o infectie bacteriana cu agentul infectios Chlamydia, care se transmite prin contact sexual. Este una dintre cele mai frecvente boli cu transmitere sexuala din toata lumea. Chlamydia infecteaza uretra la barbati si uretra, canalul cervial si organele reproductive superioare la femei. Chlamydia poate infecta, de asemenea, rectul si suprafata oculara si pleopele. O mama infectata poate transmite infectia copilului ei in timpul nasterii. Infectia cu Chlamydia creste riscul de infectie cu virusul imunodeficientei umane (HIV), in cazul expunerii. Se transmite prin contact sexual vaginal, anal sau oral cu un partener infectat. Factorii de risc pentru infectarea cu Chlamydia includ: - contact sexual neprotejat prin prezervativ - mai mult de un partener sexual - unul sau mai multi parteneri cu risc crescut. Acestia ii includ pe cei care au mai mult de un partener sexual infectat cu Chlamydia. - inceperea vietii sexuale inaintea varstei de 18 ani - un sistem imun slabit.
Infectia cu Chlamydia se diagnosticheaza printr-un istoric medical, examinare fizica si anumite teste. In timpul realizarii istoricul medical, medicul trebuie sa puna urmatoarele intrebari: Credeti ca ati fost expus la o boala cu transmitere sexuala? De unde stiti? Ati spus partenerului acest lucru? Care sunt simptomele dvs? Aveti o secretie anormala? in cazul unui raspuns afirmativ, trebuie mentionata culoarea si mirosul acesteia. Ati descoperit umflaturi in jurul zonei genitale sau in orice alta zona din organism? Aveti simptome urinare, incluzand urinarea frecventa, arsuri sau intepaturi la urinat sau urinatul in cantitati mici? Aveti dureri abdominale sau pelviene sau crampe in timpul actului sexual? Ce metoda de contraceptie folositi? Folositi prezervativul pentru a va proteja de bolile cu transmitere sexuala? Dvs sau partenerul dvs sexual aveti comportamente sexuale la risc? Ati suferit de vreo boala cu transmitere sexuala in antecedente? A fost tratata? Dupa ce istoricul medical a fost realizat, trebuie facute urmatoarele: - un examen ginecologic pentru femei - un examen urologic (pentru uretrita sau epididimita) pentru barbati - un test urinar pentru Chlamydia daca nu este nici un motiv pentru a fi facute examenele ginecologic sau urologic. Exista mai multe tipuri de teste care pot fi facute pentru diagnosticarea infectiei cu Chlamydia. Rezultatele testelor sunt disponibile, de obicei, in 2-3 zile, cu exceptia culturilor, care necesita intre 5 si 7 zile. Asociate cu Chlamydia, pot aparea si alte infectii. Se recomanda testarea pentru: - gonoree - sifilis - HIV - vaginita bacteriana, o boala determinata de prezenta unor bacterii care in mod normal nu sunt prezente in vagin
Clamidioza netratata poate determina o varietate de complicatii.
Complicatiile la femei includ: - cervicita (inflamatia cervixului) - uretrita (inflamatia uretrei) - endometrita (inflamatia mucoasei uterului) - inflamatia glandelor bartoliniene - boala inflamatorie pelvina (inflamatia uterului, trompelor uterine sau ovarelor) - abcesele pelviene - infertilitatea - sindromul Fitz-Hugh-Curtis (o boala hepatica inflamatorie rara).
Complicatiile la femeile insarcinate includ: - sarcina ectopica (in afara uterului) - avortul - nasterea prematura - ruptura prematura a membranelor.
Complicatiile la nou-nascuti includ: - nastere prematura - un prematur are un risc crescut pentru diverese probleme de sanatate - conjunctivita ? inflamatia suprafetei ochilor si a pleopelor; aproximativ 50% dintre nou nascutii infectati dezvolta conjunctivita - infectii la nivelul nasului si gatului - otita medie (infectie a urechii) - uretrita (desi rara la nou nascuti).
Complicatiile la barbati includ: - uretrita - epididimita (inflamatia tubilor care transporta sperma) - prostatita (inflamatia prostatei, glanda care secreta cea mai mare parte de lichid seminal) - infertilitatea.
Alte complicatii care pot aparea la toate persoanele infectate netratate includ: - conjunctivita - proctita (inflamatia mucoasei membranoase a rectului) - variate simptome, cum ar fi inflamatia articulara sau globilor oculari, determinata de infectia bacteriana (sindromul Reiter) - limfogranuloame venerice ? acestea sunt cauzate de un anumit tip de Chlamydia si determina inflamatii in zona genitala, cefalee (dureri de cap), febra, oboseala si umflarea ganglionilor inghinali."
Deci ai grija sa o tratezi ca sa scapi de ea cat mai repede.
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- gargarita
- Moderator
maria, eu n-am avut nici o secretie de la ureaplasma asa ca nu stiu ce sa-ti spun. ai grija sa nu faci candidoza de la antibiotic
fany, ma bucur ca stai bine cu secretia. te-ai apucat de primula? cred ca s-au inversat rolurile
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
nu garga inca nu m-am apucat ca am vrut sa vad cum e si luna asta fara trat dar de luna viitoare iau sigur
fetele eu va pup de noapte buna ma retrag mai vb maine
Ultima oara a fost editat de fany (2009-06-23 22:27:33)
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- Mariaaa
- Full member
Miha nu foarte abundenta..sa vedem acum doar ce s-a terminat menstra si ma gandesc ca zilele urmatoare o sa fie mai abundenta..sper sa nu..este o secretie albicioasa. Garga tie ti-a trecut din prima?Ce tratament ai luat?
In asteptarea lui bebe!
- bmihaela
- Hero member
Multumesc Juli pentru articol; tot citescsi eu de vreo 4 ore despre asta...
Sper sa scapcat mai repede...
Fetele, vamultumesc frumos pentru ca ati fost alaturi de mine in seara asta; ma duc si eu sa incerc sa dorm pentru ca deja e cam tarziu sa mai stau in clubul asta.
Va pup si va doresc sa aveti o noapte buna.
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-23 22:32:42)
- gargarita
- Moderator
maria, ureaplasma mi-a trecut din prima. cred ca am luat ceva cu ofloxacina, nu mai stiu denumirea comerciala a medicamentului si nici sigura nu sunt ca sunt vreo 2 ani de atunci
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
deci sa inteleg vca cel mai vbine e sa o faci din secretie , nu?
offff, si eu le fac clar dupa ce-mi trece avortul asta, nu conteaza cat costa....
garga iti scriu maine ce mi-a mai dat mie doctorita sa fac pe langa ce facusem eu, ca acum s-a culcat al meu si am analizele acolo, si nu vreau sa-l deranjez....
9 ani de copilarie ....
- Mariaaa
- Full member
Of mi-e atat de frica..ma gandesc ca nu o sa imi treaca din prima..
In asteptarea lui bebe!
- gargarita
- Moderator
adina, e mai bine din secretie si perferabil PCR care nu se face peste tot
sa nu va mai fie frica fetelor, or sa treaca pana la urma
Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-06-23 22:35:38)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|