homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-8

#134 2009-06-08 11:36:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

bucklucica a scris:

Dar tu din ce localitate esti? Intr-un fel e mai bine sa nu faci cine stie ce echo si analize, teste genetice.Noi le-am refuzat, mi-a masurat pliul nucal si dr a zis ca e ok si nu mai fac decat morfo si gata.Mi se pare un stres inutil toata povestea asta cu testele genetice...
Multumesc pt incurajari! puss

of, pai si eu am zis ca le refuz, da' dr mea o tine una si buna ca tre sa fac dublul test.... cred ca ma enervez si-i zic ca nu vreau sa ma stresez inutil.

tinem pumnii, buck.

crissy, bafta la ex... si eu am inca 2, sub forma de proiect... s sesiunea s-a terminat ieri rodnar niciodata n-am fost asa miserupista ca acu.... cred ca lu' bebe nu-i prea place scoala lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#135 2009-06-08 11:54:18

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

rugaciune Doamne ajuta, Camy sa fie cum zici tu... sa fie ultimul... cat despre lauda... nu cred ca e tocmai laudabil graficul meu... cu spotting 7 zile inainte de CM. Treaba asta ma cam termina nervos...mai ales ca sunt o persoana pofticioasa dupa  sexinpat Am stat si am numarat si am doar 13 zile pe luna in care pot si eu sa  sexinpat normal, fara sa am scurgeri maro sau ciclu... e groaznic... Zicea cineva ca de ce prestam doar in perioada fertila... eu una fiindca doar atunci sunt "curata"  grater Am reusit in 7 zile din 13 sa  sexinpat ...eu zic ca e binisor... problema e ca doua saptamani stam pe bara si murim de pofta...  drool

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#136 2009-06-08 12:30:13

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
va pup.
am scapat si noi cu nunta, a iesit bine, s-a distrat lumea.
nu am inca pozele de la fotograf, de-abia astept sa le primesc, asa ca nu am ce sa va pun la off topic.
rochitza mi-a stat bine, cu parul n-am prea fost eu multumita, dar in esenta a fost bine.
va pupacesc pe toate, de-abia astept sa vad cand revin din concediu cate viitoare mamici avem pe aici.
noi miercuri dimineata decolam.
va pupicesc, sa nu ne uitati si spor la  sexinpat
puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#137 2009-06-08 12:32:40

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Katami, si eu de cand am ramas sunt miserupista rau; frumos termen rotfl

Buck, abia astept sa vad poze cu tine, cu toate ca am mai vz puss; dar lui Katami ii spuneam eu sa puna poze big_smile

Bafta la morfo, nu fi stresata, o sa fie bine puss

Mama, ce tunete au fost mai devreme..... am incercat sa pozez niste fulgere, dar nu am reusit.... am stat o gramada cocotzata pe geam big_smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#138 2009-06-08 12:39:50

accumaria
Sr. member

Ce, a tunat si a fulgerat in Bucuresti? Eu sunt in Valcea si aici e liniste si pace... doar innorat, dar poate e linistea dinaintea furtunii...

Publicitate

loading...

#139 2009-06-08 12:56:33

accumaria
Sr. member

Carra, chiar ma gandeam la tine acum vreo ora, ca trebuie sa fi avut nunta  puss Super ca ati scapat de stres  rotfl Gata, acum va puteti apuca legitim de facut copii smile Eu sper din tot sufletul sa ramai cat mai repede de acum... poate chiar in luna de miere...  chicot Unde plecati?

#140 2009-06-08 13:02:03

Crssy85
Hero member
Site

Asa am zis si eu... bebe a asteptat sa fiti cu actele in regula tongue

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#141 2009-06-08 13:13:29

accumaria
Sr. member

De-abia astept sa fim si noi cu acte in regula... nu mai am rabdare  dance

#142 2009-06-08 13:18:52

Crssy85
Hero member
Site

Daaaaaaaaaaa, si eu abia astept poze de la nunta! majoreta

Pass ce-o face? Am sms-uit-o dar nu da niciun semn grater(((((( ; cred ca vrea sa ajunga acasa si sa ne surprinda cu o mare poza cu sure check-ul pozitiv smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#143 2009-06-08 13:27:14

accumaria
Sr. member

Poate e pe drum... Parca zicea ca face 11 ore... si ca ajunge in seara asta in Bucuresti... Sper sa vina cu testul pozitiv in dinti joi la intalnire  chicot

#144 2009-06-08 13:49:16

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

accumaria a scris:

De-abia astept sa fim si noi cu acte in regula... nu mai am rabdare  dance

si noi dar am amanat-o de 2 ori intr-o zi  sad .....poate pana la urma reusim sa o facem  rugaciune

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#145 2009-06-08 13:52:10

accumaria
Sr. member

Pentru ce data v-ati hotarat pana la urma?

#146 2009-06-08 13:52:52

Crssy85
Hero member
Site

D c ati amanat, Camy? puss La rochie te-ai hotarat?

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#147 2009-06-08 13:54:53

katami
Platinum member

carra, abia astept sa vad pozici de la nunta!! applause casa de piatra si sa fiti binecuvantati repede cu un bebe!

camy, da' voi dc ati amanat nunta?

of, crissy, o sa fac si eu niste poze la burtica sa va arat... ieri era mai marisoara, azi parca e mai mica smile da' n-aveti ce vedea, pe bune big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#148 2009-06-08 14:00:49

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

accumaria a scris:

Pentru ce data v-ati hotarat pana la urma?

trebuia pe 22 aug dar cei care aveau la acelasi local pe 15 aug nu vrea popa sa-i cunune de Sf Marie si i-au pus pe ei pe 29 .....asta am aflat-o sambata dimineata.......pe urma dupa amiaza am aflat ca dna ce se ocupa de local trebuie sa plece in concediu si ca tb sa ne amanam iar nunta pentru 12 sept........noi am incercat sa o punem pe 15 aug dar atunci este moartea Sf maria si nu e bine sa te cununi......si cam asta a fost ziua noastra de samabata  wow .....acum a ramas ca ne cununam pe 12 sept......oare ce-o mai aparea? ......sper ca nimic  signof10

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#149 2009-06-08 14:07:48

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

buna fete draagi!puss,ce mult a ti scris ,eu am lucrat doua zile,
in leg.cu problema mea,eu sper din tot sufletul sa fie doctori de treaba ,nu cred ca ne ar minti ,ca nu descopera pt ca si acu 3 ani cand am fost la doc.am fost la mai multi si acelasi diagnostic am avut cu acelasi rezultat FIV prin metaoda ICSI,dar am tot sperat pt ca pana ala urma e nevoie doar de unul si uite ca incercam de 4 ani fara nici un rezultat,doc matei ne-a spus ca dak ne dorim un copil acum putem sa facem fiv ,daca nu ...putem sa asteptam dar sunt fff putine sanse sa obtinem un bebe pe cale naturala,noi suntem hotarati sa facem tot ce e omeneste posibil pt a avea bebe,exista sansa sa se intample o minune in timpul celor 3 luni de injectii pt stimulare pe care o sa le faca iubi,miercuri mergem iar sa vb cu doc ,cred ca atunci ii da lui iubi injectiile si mie sa fac tote investigatiile necesare
pass nu te mai lua dupa rezultatele testelor si eu cred ca e bebe ,eu am cunoscut acum vreo 7 ani o fata care a facut cam 3,4 teste si toate au fost negative iar cand a mers la medic a consultat o local si avea sarcina cam de 12 sapt.asa ca ..eu oricum nu mai am incredere in ele ,mai ales dupa discutia pe care am avut o cu doc,despre sarcina si teste ,cand va fi cazul ma voi duce sa-mi fac test la sange care oricum costa mai putin decat daca as face 3 ,4 sau 5 teste
va multumesc pt incurajari ,si pupacesc muuult muult
adina ,in leg cu cariotipul ,eu asa stiam ca am facut atunci tot ce trebuia ,mai ales ca ne a sp doc k primul lucru pe trebuie sa-l eliminam este cel genetic ,poate ca am pierdut noi rezultatul,e oricum numai conteaza o sa facem altul,important este ca in cel mult 5 luni vom fi cu bebe la purtator ,cu voia lui DD bineneteles
o sa fie cam greutz daca ajungem la fiv ,am inteles ca sare putin peste 2000 de euro si in mod sigur va trebui sa facem un imprumut pt ca in cateva luni nu putem strange toata suma
kram
rugaciune

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#150 2009-06-08 14:48:33

sihaya
New member
Inregistrat: 2009-04-22

buna fetele dragi smile
am lipsit putin de peforum pt ca am fost plecati apropae tot wk
vad ca ati fost fff active:D
pass..de abia astept sa ne spui ce si cum majoreta
carra, felicitari , casa de piatra sa va dea Dzeu un bb cat mai curand; sa va iubiti muuuult si sa aveti parte de tot ce e mai frumos smile
katami, ma bucur ca esti bine..dea bia asteptam poze cu mini burtica atunci cand ai timp  puss
buck, multaaaaa bafta la morfofetala, insa sunt convinsa ca totul e bine wink
ana maria, multa bafta sa dea Dzeu sa se implineasca  dorinta voastra  rugaciune
garga, ruxx, adina .. multumesc muult ca mi-ati raspuns la intrebare..m-am apucat deja sa iau bu, si mi-am luat si ceai de cretisoara azi.
sa ne ajute Dzeu ca de data asta sa fie bine  rugaciune
astazi am devenit matusica big_smile a nascut verisoara mea un baietel de 3,700 si 53 cm big_smilebig_smilebig_smile sunt ff mandra si dea bia astept sa mergem sa il vedem smile
va puuuuup si va citesc cu mare drag hjarta

#151 2009-06-08 14:49:22

katami
Platinum member

ana maria puss ne rugam sa fie bebe fara fiv....

#152 2009-06-08 15:03:06

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

felicitari pentru nepotel Sihaya ! smile

ana, sper din suflet sa se intample minunea in cele 3 luni  kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.