homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-83

#1559 2009-06-25 01:11:23

ana-maria a.
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-22

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

ana-maria a. a scris:

camyelenbebe a scris:

passenger a scris:

camy, chiar ai de gand sa faci analize pt. toate bolile existente? chill!  big_smile  Torch-ul ala mi se pare suficient mie..

cred ca imi pica net-ul...  skitarg

iubita am luat la rand tot ce mi-a cazut in cale pe forumuri si nu numai si mi-am trecut pe o foaie tot ce nu e compatibil cu o sarcina ( binenteles ce am gasit si se recomnda in cazuri normale nu exceptii) apoi am intrebat-o pe garga si a mai adaugat si ea o analiza iar acum mai adaug eu si asta....marti fac urmatoarea serie de analize  sad

dragelor am intrat in luna a 6 a de la operatie ......dupa analize sa ma ajute DD sa fiu bine ca nu mai astept o secunda  rugaciune

camy dar ce operatie ai facut?

pai...la noi problema este iubi ,in urma rezultatelor pe care le a facut iubi nu putem avea bebe decat prin fiv,dupa putin timp a mai facut ceva teste si a spus ca putem incerca si cu inseminari,datorita faptului ca doc nu gaseste cauza diagnosticului ia mai dat sa mai faca si alte examene,dar doc vrea sa se asigure ca si eu sunt 100% ok indiferent de starea lui iubi ,pana ii ies lui rezulatele la ce a mai facut eu fac tot ce trebuie sa fiu pregatitata ,sa numai pierdem timpul dupa aceea ,sunt multe analize din cele de care a ti scris si voi pe care dupa instalarea sarcinii nu le mai repet,
nu prea stiu sa ti spun ff multe,eu am facut azi histeroscopie nu histerosalpingografie,a fost cu anestezie generala,mi au dat si un cd cu filmuletul operatiei ,nu prea inteleg eu f multe din el ,dupa 14 zile ma duc la control si atunci ma va lamuri doc mai multe  si despre laparo..cum mai aflu cate ceva va scriu,
azi nu am avut cum sa stau de vb cu doc pt ca am fost mai multe paciente pt histeroscopie

pup puss  somnic usor

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#1560 2009-06-25 08:13:32

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Neatza fetele !!!
birthday  Pipa!!!

Garga, de chlamydia ziceai ca a durat mai mult cu tratamentul... dar de ureaplasma cat de repede ai scapat ?

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-25 08:17:38)

#1561 2009-06-25 08:14:19

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata
ana-maria, sa dea Dumnezeu sa fie bine, si sa vii cat de curand cu marea veste....
eu sincer , ma ingrozesc numai cand ma gandesc, la ce ti-a facut...
zi-mi si mie macar asa cu aprox cat a costat toata chestia asta?

garga , o sa le fac clar, dar astept sa treaca 2 saptamani dupa ce termim antibioticul....

eu sunt din ce in ce mai obosita , de abia astept week-end-ul sa dorm un pic mai mult

9 ani de copilarie ....

#1562 2009-06-25 08:22:17

bmihaela
Hero member

Adina si mie mi-e groaza ca dupa ce o sa scap de chlamydia sigur tre sa fac HSG sa vedem daca nu cumva s-au infundat trompele .... sad

#1563 2009-06-25 08:27:31

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata, am dormit doar 3 ore azi noapte   skitarg

Ana sa dea DD sa fie bine si sa se rezolve toate problemele.

Fetelor vad ca ne-am pus toate pe analize si este foarte bine ca descoperim si tratam.

Publicitate

loading...

#1564 2009-06-25 08:29:25

bmihaela
Hero member

Imi pare rau Ruxy ca nu poti sa dormi... Eu nu prea am probleme, chiar si zilele astea cand sunt cam varza vad ca am reusit sa dorm; singura chestie la mine e ca daca am vreo suparare am tot felul de vise ciudate si ma trezesc destul de obosita...

#1565 2009-06-25 08:38:44

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

neata fetele. m-am trezit si eu. imi fac o cafea mornincoffee . si tre sa plec prin oras la o banca, apoi la parking sa depun pt parcare.

ruxxy naspa fata ca nu ai dormit iar. tu nu esti deloc odihnita. e tare rau asa. si nu poti dormi nici ziua nu?

ana sper sa fie totul bine si sa vina bebe cat mai repede. goodluck  rugaciune

la multi ani pipa.  birthday  birthday sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara.

pass stiu ca e rau sa nu dormi cateva seri la rand. dar eu nu am patit niciodata sa nu pot dormi asa mult.

o zi buna fetele. par
la noi e urata vremea . ploua. se opreste. iar ploua. e vreme de numarat bani sau de facut copii. si cum bani nu am, sotul e la servici si nu am cu cine sa fac copii, atunci cred ca o sa invat. chicot

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-06-25 08:40:09)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1566 2009-06-25 08:48:05

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Alina deocamdata nu ma simt chiar asa de obosita dar cred ca daca nu mai dorm vreo 2 nopti o sa fiu praf.
Nu pot sa dorm ziua oricat de mult m-as chinui.
Tre sa plec la scoala sad ce bine de tine ca ai terminat.

Va pup kram

#1567 2009-06-25 08:52:43

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Neatza, fetele!Ati scriiiiiiiisssss o gramada, de juma de ora tot citesc...chicot
La multi ani, Pipa!party birthday Sa fii sanatoasa, iubita si implinita pe toate planurile!Sa vina bb scump usor si sa fie sanatos si frumoooosssss!puss
Fetelor, m-am cam panicat citind cate analize faceti si ati facut...eu nu am facut atatea.Oare oi fi ok???Incep sa ma intreb...si ma cam sperii.Eu de ex nu am voie sa fac acum sub nicio forma secretie vaginala pt ureaplasma, chlamydia si microplasma, dr mi-a zis sa nu fac in perioada asta niciun fel de control gine sau lama...Asa ca va intreb si eu daca pot face analizele alea din sange sau urina???

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1568 2009-06-25 08:57:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata smile

pipa, La multi ani!  birthday

mihaela, ureaplasma mi-a trecut din prima. te rog, nu te mai gandi. sper sa vina o data rezultatele ca sa scapi de stres ca tare te-ai necajit cu ele. cand le primesti?

rruxxy, alina  kram

ana, mi-am amintit ca esti la Tutunaru, lui ii place sa faca laparo, e impotriva HSG. poate e mai bine asa. bafta multa si de acum inainte  puss

o zi buna, fete dragi

LE buck, un pup si pot tine  puss
doar chlamydia ai putea sa o faci din sange. dar analizele astea 3 nu le-ai facut la inceputul sarcinii?

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-06-25 08:59:53)

#1569 2009-06-25 08:58:36

bmihaela
Hero member

Buck, eu cred ca daca ai ramas insarcinata si ai ajuns cu sarcina la stadiul asta este totul OK; cum a zis si Garga, chlamydia din sange nu e relevant (ex. eu care am avut la sange negativ, la secretie pozitiv).
Acum nu stiu cate sanse ai avea sa ai asa ceva... eu nu credeam sa am si totusi am avut (ma intreb ce ar fi fost oare daca as fi avut mai multi parteneri; oare ajungeam sa am si sida, hepatite si alte chestii... ca vad ca la mine seprind toate prostiile).

Am citit intr-adevar ca la nastere se poate transmite chlamydia la fat si sa dea ceva complicatii... dar si asta nu am gasit ceva exprimari in % ca sa-mi fac o idee...

Eu zic ca la tine e totul OK daca ai ajuns pana aici...

Pupici la tine si la bebel...

Nu stiu Garga, sper ca azi ca daca nu pana la urma o sa-mi albeasca tot parul de griji; si-asa in ultima 1/2 de an am albit destul de rau... probabil de la stres...  puss

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-25 09:03:44)

#1570 2009-06-25 09:17:31

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

gargarita a scris:

'neata smile

pipa, La multi ani!  birthday

mihaela, ureaplasma mi-a trecut din prima. te rog, nu te mai gandi. sper sa vina o data rezultatele ca sa scapi de stres ca tare te-ai necajit cu ele. cand le primesti?

rruxxy, alina  kram

ana, mi-am amintit ca esti la Tutunaru, lui ii place sa faca laparo, e impotriva HSG. poate e mai bine asa. bafta multa si de acum inainte  puss

o zi buna, fete dragi

LE buck, un pup si pot tine  puss
doar chlamydia ai putea sa o faci din sange. dar analizele astea 3 nu le-ai facut la inceputul sarcinii?

da ,mi se pare un om extraordinar
histeroscopia = 800 lei
pusspusspuss

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#1571 2009-06-25 09:35:29

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Buna fetele, ieri nu am reusit sa intru, m-am simtit naspa, mi-a venit uratul si am avut asa o stare de nervi si durere de burta,  sad  sad sunt suparata sotul imi pleaca la un curs pentru 3 sapt deci inca o luna pierduta, nu pot sa nu ma gandesc intr-una de ce nu raman insarcinata, ma gandesc sa nu fie din cauza antico dar imi revin repede pt ca ma gandesc ca nu am luat pe o perioada indelungata, am luat de exmplu 3 luni 4 maxim apoi am facut pauza 1 luna 2  sad  sad intotdeauna m-am ferit sa iau pe o perioada indelungata tocmai de frica asta.

Nu stiu ce sa mai fac, vreau sa raman insarcinata, nu ar fii problema ca as ramane peste 2 3 luni ar macar sa stiu ca pot ramane si nu avem vreo problema  grater  grater

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#1572 2009-06-25 09:46:47

bmihaela
Hero member

Myrela, eu din ce am observat pana acum in jurul meu iti pot spune ca am tras urmatoarea concluzie: la cuplurile care sunt in regula, sarcina am vazut ca apare in primele, sa zicem, 3, 4 luni de incercari serioase; cred ca daca nu se intampla in intervalul asta... e o problema... e doar parerea mea la care am ajuns concentrandu-ma asupra problemei foarte serios in ultimele 7 luni...

#1573 2009-06-25 10:09:04

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

pipa la multi ani iubita birthday  birthday  sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos, frumos, cuminte si papacios  puss

fetelor va pup pe toate puss  kram
nici eu nu am facut nici o analiza din care vorbiti voi aici si acum ma panichez...dar ma duc miercuri la control si oricum imi repet analizele de sange si imi fac si secretie...o sa ii zic sa le extinda putin....

#1574 2009-06-25 10:09:08

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

multu fetele pusspusspuss

#1575 2009-06-25 10:13:10

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

'Neata,
Fetele, citeam aseara intr-o revista ca trebuie sa faci dragoste, nu sex special pt conceptie  big_smile Asa ca nu va mai ganditi la conceptie si bucurati-va de intimitate, cat aveti chef si puteti, ca dupa ce ramaneti va poate disparea si cheful si puterea  lol

Mihaela, eu nu pot spune ca am ramas greu gravida si nici nu incercari serioase nu au fost. Dupa 3 luni eram gravida. Ma crezi ca in luna cand am ramas am avut doar 3 contacte in primele 10 zile dupa ciclu. Dupa aceea pauza, apoi a aparut gagalicea mica  big_smile Era singura luna in care bagam mana in foc ca nu raman. big_smile
Asa ca parerea mea, nu va faceti scop unic conceperea, ca stresul poate influenta negativ si have fun  patfierbinte

Pipa, la multi ani! Sa fi sanatoasa, sa ai un bebe sanatos si nastere usoara!  party

Mary, ce teste sa-ti mai faci? Daca aveai vreo problema nu evoluai cu sarcina.

Ultima oara a fost editat de Juli (2009-06-25 10:14:39)

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1576 2009-06-25 10:17:13

bmihaela
Hero member

De acord cu tine Juli si esti un caz care imi confirma mie concluzia la care am ajuns. Iti dai seama insa ca dupa ce ai parte de 2 avorturi menstruale in 4 luni nu cred ca e asa usor sa stai linistit... si acum si problemele astea...

#1577 2009-06-25 10:20:47

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Las ca trec mihaela, le tratezi si va veni si bebe  par

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.