|
Nu esti logat.
Cezariana sau nastere normala#1 2009-06-09 15:58:14
cezariana sau nastere normalabuna fetelelor am o rugaminte la voi sunt insarcinata in 35 de saptamani si am o micoza am inteles ca nu pot naste natural deoarece poate lua si copilul de la mine, va rog ajutati-ma ca mai am putin si nu stiu ce sa fac . Offline #2 2009-06-09 16:18:22
Re: cezariana sau nastere normalaCe micoza ai? Medicul ce zice? Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #3 2009-06-09 23:24:52
Re: cezariana sau nastere normalamai, eu stiam ca ORICUM tractul digestiv al copilului se colonizeaza cu candida la nastere.... ca ea e saprofita in vagin... acu' depinde cat de nasoala e forma pe care o ai tu, dar in principiu stiu ca se rezolva cu tratament local inainte... n-am auzit sa interzica dr nasterea vaginala din cauza candidei.... (daca asta ai) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2009-06-10 13:51:00
Re: cezariana sau nastere normalaan facut trtament dar dupa 3 saptamani a reaparut si medicul mi-a zis ca o pot trata definitiv dupa ce nasc cu antibiotice, am luat loumexil ovule, cu medicul nu am apucat sa vorbesc deoarece a plecat in concendiu si nu stiu ce sa fac, daca ma apuca durerile pana vine din concendiu. multumesc. Offline #5 2009-06-10 15:13:37
Re: cezariana sau nastere normalaDaca ai candidoza, nu se trateaza cu antibiotice! Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-10 15:17:34
Re: cezariana sau nastere normalaasa mia zis medicul ca am candidoza, am o secretie alb-galbuie mai groasa, am citit pe net ca poate lua si coplilu de la mama candida, de asta imi e frica si nu stiu ce sa fac, doctorul vine abia in iulie dar daca ma apuca durerile pana atunci. Offline #7 2009-06-10 19:02:51
Re: cezariana sau nastere normalasi eu am facut candidoza in timpul sarcinii,mi-a dat ginecologul ovule gynozol si spalaturi vaginale cu femigin b,si am nascut normal;copilul nu a avut nimic.O data cu mine mai era o mamica ,care avusese candidoza si i-a zis doctorul ca se vede ca nu a facut spalaturi vaginale,ca nu stiu ce avea copilasul la ochi. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #8 2009-06-11 13:33:25
Re: cezariana sau nastere normalagiulita 31 candidoza nu s etrateaza cu antibiotice!!!! Offline #9 2009-06-12 11:35:15
Re: cezariana sau nastere normalaok si eu ar trebui sa fac acu spalaturi vaginale pana nasc? cu ce? Offline #10 2009-06-12 11:38:11
Re: cezariana sau nastere normalanu face spalaturi vaginale in nici un caz!!! nu cred ca e voie in sarcina. plus ca iti dereglezi si mai tare flora. Offline #11 2009-06-12 11:51:20
Re: cezariana sau nastere normalaok mersi, dar alt medic nu ma vede mi-a zis sa astept pana vine din concediu, dar daca bebele ia ceva la ochisori cu ce se poate trata ce ce anume ia, Offline #12 2009-06-12 11:53:48
Re: cezariana sau nastere normaladaca am inteles eu bine ia si el micoza la ochi, si ese tratreaza cu clotrimazol sper ca ma citit bine pe net Offline #13 2009-06-12 13:35:04
Re: cezariana sau nastere normalagiulita 31 ai warn pt postare multipla. acum ai mesaje consecutive si ar trebui sa primesti ban 1 zi. nu ai citit regulamentul? Offline #14 2009-06-14 15:35:10
Re: cezariana sau nastere normalamamicilor, cand trece durerea la contact dupa nasterea normala??? - cine a facut epiziotomie There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #15 2009-06-14 17:48:49
Re: cezariana sau nastere normalacam dupa , luni cam atat a durat la mine acuma depinde cum ai fost cusuta eu am avut probleme am fost cusuta de ori asa ca depinde. Offline #16 2009-06-15 23:36:00
Re: cezariana sau nastere normala
adica??????????? e gol There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #17 2009-06-16 10:22:18
Re: cezariana sau nastere normalagiulita 31 vad ca nici nu ma bagi in seama in legatura cu atentionarea... ai ban 1 zi pt mesaje consectuive, dupa ce ai primit warn pt postare multipla. citeste regulamentul! Offline #18 2010-09-23 13:12:38
Re: cezariana sau nastere normalaas vrea sa nasc normal dar mi-e putin frica cik doare rau.sunt insarcinata in 5 luni.oare epidurala o fi de ajutor?cik te taie jos rau pfff si doare Offline #19 2010-09-23 16:44:41
Re: cezariana sau nastere normalaioana, vorbeste cu dr, sunt care nu taie "preventiv"... eu am vb cu dr mea si a zis ca nu-mi face epiziotomie decat daca e pb cu bebe. Si n-a fost, asa ca n-am facut (bine, io de o miica ruptura tot n-am scapat, pt ca desteapta de moasa s-a gandit ca tre sa ma apese pe burta, pana sa ii zica dr ca nu e cazul... dar asta e). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|