|
Nu esti logat.
Concediu medical in sarcina#1 2009-07-07 14:16:45
Concediu medical in sarcinaBuna, fetele! Am si eu o intrebare, poate ma lamureste cineva. Sunt insarcinata in 6 saptamani. Eu lucrez in mediul universitar iar la 1 octombrie cand ar incepe cursurile as fi cam in 14 saptamani. As vrea sa stiu daca pot sa-mi iau concediu medical pentru 60 de zile inainte de cel prenatal pentru ca nu am de gand sa risc viata copilului. Spun asta pentru ca avem niste conditii de vi se face rau! Caldura anul trecut nu am primit decat in luna decembrie, salile in care ne facem seminariile sunt jalnice, cu geamuri prin care sufla vantul ca pe baragan, plus ca eu fiind inca la inceput de drum primesc sali numai la etajul 5-6 si nu avem lift! Iarna trecuta am facut bronsita acuta de 3 ori cu febra 39-40! Iar ce e mai important, eu am probleme serioase cu coloana (am facut gimnastica de performanta si asta mi se trage de la o accidentare mai veche) si nu am voie sa stau in picioare de pe la 4 luni pentru ca as risca foarte mult sanatatea coloanei. Va multumesc si o saptamana minunata! Offline #2 2009-07-07 14:42:47
Re: Concediu medical in sarcinatrebuie sa vb cu ginecologul , el poate sa-ti dea concediu cu amenintare de avort, si eventual intercalat cu cate un concediu de 14 zile (asta e maximul pe care-l poate da medicul d efamilie) cu cate o infectie urinara, o bronsita , o colecistita....ai dreptul la 45 de zile de la medicul d efamilie si mis e pare 90 de la ginecolog. zile calendaristice, nu numai lucratoare. cred ca daca le vei explica situatia ginecologului si med de familie te vor ajuta. succes !si un bebe sanatos !!!! Offline #3 2009-07-09 15:38:45
Re: Concediu medical in sarcinaMultumesc mult, claudia! O sa merg sa vorbesc sa vad ce si cum! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|