|
Nu esti logat.
ECOGRAFIA 4D#1 2009-07-10 18:12:41
ECOGRAFIA 4D pentru viitoarele mamici din Bucuresti este o mare problema diferentele de preturi la ecografii de la o clinica la alta si nu stiu de ce? Ultima oara a fost editat de MIRICIOIU (2009-07-10 18:26:18) Offline #2 2009-07-11 21:21:42
Re: ECOGRAFIA 4Deu am fost sapt trecuta la sanador si am dat 530 ron pt morfo+eco3d...am inteles ca oriunde m-as duce e mai scump pt ca sunt gemeni....sincer nu m-am gandit sa incerc in alta parte pt ca dr mea e la sandor si ea imi fac eco, dar urmat eco, la sf lunii a zis sa vin la spital sa mi-o faca...cred ca tocmai pt ca sa nu mai dau bani la clinica .... e bine de stiut clinica asta de care zici tu, sa ne spui cum a fost mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #3 2009-07-14 21:14:02
Re: ECOGRAFIA 4DFetelor,am revenit cu stiri de la clinica ProVita,unde trebuia sa fac eco 4d dar datorita unor probleme legate de intreruperea curentului electric in repetate randuri,am stabilit sa revin maine la aceeasi ora.In momentul in care am ajuns,am fost preluata de o psiholoaga unde mi s-au pus tot felul de intrebari legata de sarcina si de starea Offline #4 2009-07-15 12:32:23
Re: ECOGRAFIA 4Dbine ca ai nimerit intr-o clinica unde sa aiba rabdare si sa te lamureasca...asa treb sa fie peste tot...eu cand merg la dr mea la sanador si ea ne explica tot, ca sa intelegem si noi, are f multa rabdare...mi se pare super asa pt ca e bine sa stim si noi,nu? mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #5 2009-07-16 15:52:36
Re: ECOGRAFIA 4D fetelor,am facut si eco4d=biom=morfo la provita dupa cum va spuneam mai sus,am fost preluata de dr.Susanu Mihaela,o super doctora,care a inceput sa se uite mai intai la pozitzia bebelului,intors cu capul in jos si fata catre coloana mea,piciorele undeva prin capul pieptului si mai scurt o pozitie in care nu puteai sa vezi mare lucru mai ales sa faci inregistrare pe dvd. Am rugat dr sa mai astept poate pozitia se schimba urmand sa exam urmatoarea pacienta.M-am plimbat,l-am mangaiat ,i-am cantat dar ce nu am facut doar ca bebe sa se miste sa schimbe pozitia.A iesit din cabinet pacienta,am urmat si surpriza,nici o schimbare asta dupa aproape o ora de plimbari,mangaieri si nimic.Dr a fost prea draguta,a asteptat sa vada daca poate sa faca ceva dar bebe misca mainile si piciorele dar pozitia era aceeasi. S-a efectuat biometria si morfologia fatului atat cat s-a putut vede,totul e ok,dar eram dezamagita ca nu sa miscat bebe sa am si eu amintiri cu el in burtica. Ultima oara a fost editat de MIRICIOIU (2009-07-16 15:58:19) Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-16 16:49:58
Re: ECOGRAFIA 4Daoleu, miricioiu, lasa ca e intr-un fel bine asa... al meu foia asa de tare, ca nu apuca dr sa-l prinda Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2009-07-22 16:16:09
Re: ECOGRAFIA 4Dtotusi katami mai am in jur de 4 saptamani si pana acum nimeni nu mi-a spus ceva concret ce va fii Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|