|
Nu esti logat.
O intrebare pt fetele online#1 2009-07-16 16:49:22
O intrebare pt fetele onlineDragelor, am renuntat la antibebe luna asta din cauza unei lungi povesti. Pe 1 iulie mi-a venit menstruatia, si nu am mai inceput o folie noua. Credeam ca n-o sa mai fac sex mult mult timp.. si totusi.. se pare ca nu a fost asa. Ieri seara n-am fost cuminte si am facut sex cu noul meu iubit. Si pt ca nu-l cunosteam deloc in pat... n-am stiut ce se intampla prea mult. am inceput fara prezervativ.. si i-am zis sa nu care cumva sa faca vre-o tampenie si sa nu-l puna la timp. Pana la urma ne-am oprit inainte sa fie cazul sa-l mai puna. Cel putin asa am crezut eu. Azi dimineatza am discutat cu el si mi-a zis k a ejaculat afara fara sa-mi dau eu seama de 3 ori. Si imediat mi-am pus problema.. dak a ejaculat afara... si chiar dak s-a sters bine cum sustine el... si apoi a intrat iar.. nu cumva exista riscuri? Stiu ca spermatozoizii nu supravietuiesc in apa.. dar in aer...sau.. acel sters a fost suficient k sa sacape de ei? nu or fi ajuns oare si inauntru? sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline #2 2009-07-16 16:51:17
Re: O intrebare pt fetele onlineEu as lua Postinor, nu doar ca erai in perioada fertila, imediat dupa ce intrerupi AC esti mult mai fertila ca de obicei, deci nu prea functioneaza metoda calendarului... asa ca sunt sanse sa ramai insarcinata Offline #3 2009-07-16 16:53:43
Re: O intrebare pt fetele onlineLexya...eu zic sa dai la farmacie cat mai repede...din moment ce e noul iubit...bazeaza-te doar pe tine deocamdata...si abia dupa ce o sa il cunosti mai bine sa te bazezi si pe el...in fond el s-a sters...atat de bine incat tu nici n-ai observat...si asta de 3 ori...sanse sunt sa ramai insarcinata...mai multe sau mai putine...asta stie numai el...dar de ce sa risti...sfatul meu acesta este...multa bafta!! Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-07-16 16:54:15) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2009-07-16 16:53:58
Re: O intrebare pt fetele onlineMultumesc heimdall esti mereu foarte activa maine dau fuga la farmacie. sper k 36 de ore.. n-o sa fie prea tarziu. Ultima oara a fost editat de LexyaLadyM (2009-07-16 16:56:12) sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline #5 2009-07-16 16:54:29
Re: O intrebare pt fetele onlineCu placere si bafta ! Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-10 17:43:03
Re: O intrebare pt fetele onlineBuna..am si eu o intrebare..ce se intampla daca nu am luat pilula yasmin a 8a zi (dupa pauza) si o iau cu 2 zile intarziere? Offline #7 2009-08-10 23:30:59
Re: O intrebare pt fetele onlineatunci ai nevoie de protectie suplimentara 7 zile pana se reinstaleaza protectia de la anticonceptionale...mai exact esti protejata din nou dupa ce ai inghitit 7 pastilutze din noua folie... Ultima oara a fost editat de cinderela (2009-08-10 23:32:09) 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|