homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-112

#2110 2009-09-13 16:07:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

serene a scris:

katami a scris:

burtile, cine ma lamureste si pe mine din a cata sapt incepe luna a 6a? lol ca eu nu mai pricep nik din calculele astea...

katami luna a 6 a ar trebui sa inceapa de pe la saptamana 23...
Andreea dc nu faci un test?

aha... cam asa ceva calculasem si eu... dar pe un site am gasit ca din sapt 25 intri in trim 3 va si nu se mai lega ceva la mine in cap.

Lavi, si eu ziceam ca si tine... dar cand am ramas, asta a fost primul simptom vizibil.... adica ma dureau la modul in care daca nimeream noaptea sa ma intorc pe burta, ma trezeam imediat ca ma dureau tzatzanele lol plus ca areolele erau mai... pigmentate, mai vizibile...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2111 2009-09-13 16:19:42

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

exact asa patesc si eu lol deci daca ma dor sanii asa repede poate fi si de bine wink) nu numai anuntarea cm smile , ma gandeam ca nu te dor sanii asa repede si ca durerea asta apare mai tarziu, asta in cazul cand esti gravida , dar uite ca daca zici si u , durerea sanilor poate fi si un motiv de bucurie nu doar prevestirea uratilor lol

oricum vom vedea cum va fi wink) pusii pusspuss
Andreea de ce nu faci un test ??? big_smilebig_smile good luck pusspusspuss

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2112 2009-09-13 16:42:17

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Serene, Lavi,Katami, in celalate 2 luni de incercare faceam test inainte si tot veneau uratii si am zis ca luna asta fac daca intarzie, sa nu imi pun sperante.
Sanii doar diferit, cel putin la mine durerea e alta, dupa cum am mai spus, simt ca ceva explodeaza in interior lol
Oricum , clar daca marti nu vine, miercuri fac test
Legat de  sfarcuri, nu imi dau seama daca si-au schimbat culoarea sau pigmentarea
Va multumesc din suflet pentru urarile  cu noroc!

Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-09-13 16:57:47)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2113 2009-09-13 16:48:59

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

gargarita a scris:

raluk, cand ar trebui sa-ti vina?

garga,pe 25 mi`a venit luna trecuta(luasem duphaston) si pe 27 acum 2 luni smile
dc?

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2114 2009-09-13 17:15:14

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

hello hello

m-am trezit acum putin dar ma bag la loc.  cascat  disperat ....a fost super super. dance  dance ...am pernute la picioare ca pisicile ca nu am stat 5 minute pe scaun. rotfl ....am intrerupt utro de sambata pana azi ca sa simt si eu nunta asta si cred ca am facut bine. partydance  happy .....zilele viitoare va pun si pozele profesioniste  cool

pupici  par .....ne vorbim cand ma refac  chicot

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-09-13 17:16:14)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#2115 2009-09-13 17:19:19

katami
Platinum member

camyyyy, sa fii fericita, doamna!! smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2116 2009-09-13 17:51:21

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Myrela, eu nu am avut niciodata secretie egg, don?t worry; aveam doar secretie alba mai mucioasa ca de obicei.

Fany, bine ai revenit puss

Lavi, sa-ti traiasca piticu? smile ; ce DPN ai?

Camy, cum adik poze profesioniste? Adik io ce-am facut, ai? tongue  Hai baga-te la somnic puss

Katami, uite ce scrie in carnetelul meu de bortzo :

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17122_img_0653.jpg

Pe mine cand ma intreaba lumea, spun ca mai am 2 luni ( ca dpn ar fi 15-20 nov ) => acum sunt in 7 luni; practic, numar de la dpn incoace... e mai usor.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2117 2009-09-13 18:28:50

katami
Platinum member

crssy, sar-mana... dar pe bune daca am mai vazut impartirea asta pe undeva yikes si nu ma refer la site-uri no name, ci la carti scrise de medici... adica, dupa carnetelul tau "de bortzo" smile, inceputul trim 2 ar trebui sa fie la.... 15 sapt? cam clasic e sa se considere la 12....

in fine, cred ca merg si eu pe ideea pe care a mers si pipa... "x sapt" si gata big_smile

#2118 2009-09-13 19:33:10

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Crssy85 a scris:

Myrela, eu nu am avut niciodata secretie egg, don?t worry; aveam doar secretie alba mai mucioasa ca de obicei.

Fany, bine ai revenit puss

Lavi, sa-ti traiasca piticu? smile ; ce DPN ai?

Camy, cum adik poze profesioniste? Adik io ce-am facut, ai? tongue  Hai baga-te la somnic puss

Katami, uite ce scrie in carnetelul meu de bortzo :

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … g_0653.jpg

Pe mine cand ma intreaba lumea, spun ca mai am 2 luni ( ca dpn ar fi 15-20 nov ) => acum sunt in 7 luni; practic, numar de la dpn incoace... e mai usor.

daca la mine te refereai eu nu am inca nici un pitic sad sper sa vina pana la sf anului  rugaciune  pusi  puss
andreea sper sa ne aduci vesti bune hjarta
pusi fetele

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2119 2009-09-13 19:44:25

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

oare buck ce m'ai face ca nu a m'ai intrat sa ne de'a nici o veste...sper ca e bine...

#2120 2009-09-13 20:21:04

Sanziana35
Full member
Inregistrat: 2009-09-08

Buna seara fetelor!

camy: casa de piatra si multa sanatate! majoreta

Fetelor a-ti folosit teste de ovulatie, cat de sigure sunt? Pot fi folosite si in timpul tratamentului hormonal (in cazul meu pt. scaderea prolactinei) pt. depistarea ovulatiei? roll

Pupici!

Ultima oara a fost editat de Sanziana35 (2009-09-13 20:23:57)

+5 gravida

#2121 2009-09-13 20:37:43

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, fetele! Va pupam dulce pe toate...
Ce sa va spun?Cu ce sa incep?A venit sotul meu sambata dimineata pe la 4 fara putin, peste noapte a ramas soacra mea la mine special sa-i filmeze reactia cand ma vede...si l-a filmat...a facut "woooowwwww" si a cascat niste ochi de nu mi-a venit nici mie sa cred.A fost foarte placut surprins de burtica mea...ne-am imbratisat si ne-am sarutat si parca s-a sters cu buretele tot timpul cat am fost despartiti...Am stat de vorba vreo ora si apoi am ramas singurei, a papat si el putin si ne-am pus in pat la nani.Eu nu dormisem deloc cu gandul la venirea lui, nu mai spun ca facusem mancarica, cu ajutorul soacrei mele, care mi-a facut si curat, asa ca eram fff obosita.El plecase la 7 seara de la vapor si schimbase 2 avioane pana in Otopeni, apoi drumul spre casa...deci obosit tare...Am reusit sa dormim vreo 4 ore, dar ziua de ieri am petrecut-o mai mult in pat, pentru ca am fost muci amandoi...Am povestit o gramada, am vazut ce i-a luat lui bb, bb a facut un super show aseara special pt tati, cum nu mai facuse niciodata, a fost extraordinara intalnirea...Am avut amandoi emotii, acum la toata lumea care ne-a sunat spune cu mandrie ca e acasa cu sotia lui cu burtica mare...hjarta...De maine ne apucam sa instalam patutul pt bebe, sa merg sa mai iau ultimele maruntisuri si sa fac bagajelul, ca nu se stie cand vrea sa vina si al treilea membru al familiei...O sa va pun pozutza cu ce a luat pt bb, din pacate filmuletul nu-l pot pune ca e maricel...dar promit ca zilele astea o sa va pun poze cu noi doi...
In poza asta avem asa: monitorizare bb, adidasi 3-6 luni, sosete, o bavetica cu urechi, o jucarie in forma de bluzita care are zdranganele in cap...chicot...

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/19366_dsc05048.jpg

Asta e chitara, v-am promis mai demult poza si abia acum am reusit sa fac...big_smile...

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/19366_dsc05051.jpg

Camy, scuze ca vin si eu cu intarziere sa-ti urez casa de piatra, sa fiti fericiti si impliniti asa cum suntem noi, sa va iubiti mult pana la capat si sa vina bebe voinic si poate inca unul dupa!!!Am vazut pozele, ffff frumosi amandoi, radiati de fericire si asta spune tot...puss kram
Lady, sa-ti traiasca bobita si sa se faca mare!puss
Raluk, sa inteleg ca ai test pozitiv??? goodluck
Garga, poate totusi iese ceva la test luna asta...rugaciune
Adina, sa nu te fi grabit cu testul ala barza, daca ai avut ovulatie tarzie orice e posibil...goodluck
Fetelor, va pup dulce pe toate si promit ca o sa-mi intru in ritmul normal de stat pe net...va pun poze noi curand.
Eu ma simt bine acum, cum a intrat al meu in casa am simtit ca frica a disparut si pot sa mut muntii din loc atata timp cat el e aici...Avem contractii BH nedureroase destul de dese, probabil se apropie momentul mult asteptat...maine musai imi fac bagajul...smile...
Miercuri ne-am propus sa mergem la dr sa vad cat a mai crescut bb si sa-l mai vada si tati putin in burtica...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-09-13 20:54:39)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2122 2009-09-13 20:41:20

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

awwwwwwww...sweeeeeet hjartahjartahjartahjarta
va pup monutza puss

#2123 2009-09-13 20:44:36

Sanziana35
Full member
Inregistrat: 2009-09-08

bucklucica frumos hjarta ma bucur tare pt voi!

+5 gravida

#2124 2009-09-13 20:56:39

Raluk_
Hero member

bravo bucklu...ma bucur k bebe nu a vrut sa vina mai repede,si sa nu va int la spital...so..mi`am luat(eu una) o piatra de pe suflet...si cum tu esti fericita eu is cu moralul la pamant...
spor la facut bagajul  goodluck   rugaciune   bebic
aseara am avut nunta,am ajuns pe la 5 dimi aman2 franti de oboseala,ne`am trezit la 4,am fost servita la pat cu "micul dejun" si cafea,iar la 8:20 a plecat sotul meu la Iasi...iar...zice k miercuri e aksa,dar om vedea
pana atunci vreau sa`i caut o perna pt spate,sa pregatesc un tort pt ziua noastra si sa ma concentrez asupra muncii k zilele astea m`a dat peste cap complet diagnosticul lui...
garga dc m`ai intrebat knd tre sa`mi vina?
este ceva dak am uitat sa iau acidul folic+vit E dimineata si le`am luat acuma,eu obisnuind sa le iau dimineatza?
katami vreau sa vb ceva cu tine pe mess.esti pe inv?pusspuss
bucklucika nu am test pozitiv,am zis k ieri am vz un firisor rozaliu pe h igienica,sambata fusese contactul "cu risc" iar de luni am inceput acidul folic si vit E...kte sanse sunt k aceea sa fi fost nidarea nu stiu,dar ma rog sa fie adevarat pt k sambata fusese prima zi de ovulatie si eu abia luni am aflat smile
spermograma o face joi dak vine miercuri.ar fi 4zile de abstinenta k vineri seara m`a luat de la usa big_smile

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2009-09-13 21:02:11)

#2125 2009-09-13 21:07:08

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Ralu, imi pare rau pt firicelul rozaliu...dar eu zic sa fii optimista, poate totusi e nidarea...rugaciune
Amy puss Ce mai face scumpetea ta de baietel??? hjarta Abia astept sa-l tin si eu pe al meu in brate...
Sanziana puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2126 2009-09-13 21:13:23

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

tummenupp bravo buck.
super lucrusoarele, si intalnirea cred ca a fost pe cinste.
de acuma .. esti in 'maini bune' si e super okay sa te simti mai fara teama.
asteptam poze cu voi doi si ... mai e putiiiiiiin si vine si bebe Eric.
bebic  majoreta  bis

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2127 2009-09-13 21:17:45

katami
Platinum member

bucklu... applause f fain ce povestesti tu acolo... da' cea mai faina e chitara aia drool

#2128 2009-09-13 21:17:51

Raluk_
Hero member

bucklucica a scris:

Ralu, imi pare rau pt firicelul rozaliu...dar eu zic sa fii optimista, poate totusi e nidarea...rugaciune
Amy puss Ce mai face scumpetea ta de baietel??? hjarta Abia astept sa-l tin si eu pe al meu in brate...
Sanziana puss

dc iti pare rau? smile
mie nu`mi pare rau deloc k problemele ar trebui sa`mi vina pe 23-24 smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.