Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-135
- Sanziana35
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-08
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9
ma retrag si eu, sper sa nu visez la noapte grafice :-)) pupici la tata lumea si un somnic linistit!
+5
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetele
bine ai venit sanziana, si sa treci cat mai repede la viitoare mamici, in general fetele noi trec repede, raman din pacate veteranele pe metereze....
eu sunt deja la serv si parca e un facut , deja a inceput sa ma doara iar in partea stanga .....in fine, asta e , incerc sa ma concetrez pe serv si sa nu ma mai gandesc... de venit nu a venit inca, dar daca o vrea sa vina , sa vina, daca nu si mai bine....
am uitat sa va zic , nasii nostri au facut ieri o inseminare la Sibiu, sa vedem rezultatul peste 14 zile... offf doamne ,
am vrut sa-mi iau si eu temperatura azi dimineata , dar pe la 3-4 a trebuit sa merg de urgenta la toaleta, tot ma ia in ultimul timp , inainte de trezire....asa ca , clar nu ar fi fost relevanta, o sa incerc in seara sa nu beau deloc lichide, merg de vreo 2-3 inainte de culcare si maine dimineata sper sa reusesc sa mi-o iau....
ruxxy, o pozica cu testul de diminesata nu ne pui si noua? a iesit mai intens?
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-09-17 08:03:51)
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- LadyDeeDee
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-28
Neatza
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata fetele Aseara dupa ce am luat branca m-a luat o stare de lesim, combinata cu somn...scade rau de tot tensiunea. Acum dimineata m-am trezit mai devereme sa o iau si dupa aceea sa beau cafeaua.Ce sa iau pentru tensiune? sa mai beau p cafea pe timul zilei ma gandesc... Noi suntem plini de speranta luna asta, sper ca si branca sa ne ajute, macar la si la ovulatie.Off fetele, de-abia astept sa vina ziua de luni sa vad eu ca sunt ok... Garga, Ruxy, Adina, Pass, Lady DeeDee, Sanziana, Carra, Fany, Buck,
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- LadyDeeDee
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-28
Andreed a scris:Neata fetele Aseara dupa ce am luat branca m-a luat o stare de lesim, combinata cu somn...scade rau de tot tensiunea. Acum dimineata m-am trezit mai devereme sa o iau si dupa aceea sa beau cafeaua.Ce sa iau pentru tensiune? sa mai beau p cafea pe timul zilei ma gandesc... Noi suntem plini de speranta luna asta, sper ca si branca sa ne ajute, macar la si la ovulatie.Off fetele, de-abia astept sa vina ziua de luni sa vad eu ca sunt ok... Garga, Ruxy, Adina, Pass, Lady DeeDee, Sanziana, Carra, Fany, Buck,
incearca napraznicul
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Neata fetele. O zi buna tuturor.
fetelor voi la semnatura aveti cate saptamani sunt de la ultima menstruatie sau cate are bebe? ca nu mai inteleg nik. la mine bebe are azi 7 sapt. de la ultima menstruatie sunt aproape 10. ca eu am avut ovulatie mai tarzie. cele gravidute. ce varsta ati scris la semnatura.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-17 09:14:22)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
buna dimineatza
Andreea si la mine scade tens de la branca dar beau multa cafea dimineata.
testele mele de ov sunt din ce in ce mai negative totusi inclin sa cred ca mi-a fost in ziua 14.
Sanziana bine ai venit dar trece-ti la semnatura graficul . Adina succes la spermograma
o zi buna va doresc va pup pe toate
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Myrela, dar nu ai facut teste si in jurul zilei de 14? Am tot citit pe net diverse impresii despre branca si am inteles ca regleaza menstruatia, oare de asta mi-a venit mie mai devreme?Oricum, am mare incredere in ea
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
buna fetele, mi+a fost dor de voi , eu am fost in concediu ce mai faceti? luna asta sa ma treceti si pe mine la aspirante , menstruatia mea a fost 13-16 sept , deci ovulatia cred ca o sa fie in jurul datei de 29 sept daca nu ma insel va puuuupp
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- carra_verona
- Insomniac member
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
carra, ce bine ar fi sa mai vina un nou val de gravidutze , cat mai repede....si neparat cel putin una dintre ele sa fie o veterana...
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
fatooooo, cand te-am vazut pe lista de viitoare mamici m-am mai uitat o data, sa fiu sigura ca esti tu, apoi am inceput sa-ti caut mesajele sa ma asigur, ca parca tot nu credeam ca esti tu!!!!! felicitari, ma bucur din suflet pt tine!!! vreau si eu la aspirante momentan. asa ca te ajung din urma curand (sper)
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-09-17 10:56:56)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
gargarita a scris:anabella, bine ai venit si te-ai apucat de analizele pre-conceptie?
multumesc mult de analize ma apuc la inceputul lui octombrie, ca sunt destul de scumpe si sa putem strange toti banii pt ele. mi-a dat doctora o trimitere si mi-a zis ca tot ce e pe foaia aia costa 700 lei plus ca de aici incolo adio carne tocata, pus mana pe pisi si catei (asa zice ea), alcool, chiar si ocazional, etc incerc si eu sa ma tin de treaba cat mai bine
- carra_verona
- Insomniac member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|