Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-146
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9
gargarita a scris:da mihaela, e f bine ca a fost totul ok. al meu nu vrea sa mearga la echo
Poate o sa se lamureasca de necesitatea ecografiei... Sotul meu nu a obiectat la mai nimic; singura problema este ca nu are deloc timp si acum la endocrinolog tre sa vina in Timisoara. Acum iar o sa-l pandesc sa-l aduc... Oare daca merg eu cu analizele lui ? sa-mi zica ce sa-si mai faca si dupa aia sa vina el... Ca la prima sedinta oricum iti zice ce investigatii sa mai faci... O sa incerc asa...
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
hello,
Gagici, am citit un pic din urma, ce-i atata tristete aici? Fruntea sus, stiti bine ca vom avea toate copiii nostri si vom rade cand vom privi inapoi la cat de fraierici eram cand ne intristam asa, degeaba!
Carra, tu mai bine ai merge sa faci analizele, eu nu cred ca au vreo legatura antibebe cu faptul ca nu ai ramas gravida pana acum.. Si lasa naturistele, vezi intai la medic daca nu e ceva infectie\inflamatie pe acolo.. Adina, imediat incepe o luna noua si ai o sansa noua la orizont, asa ca ridica-ti moralul ca nu ai cum sa faci copiii daca esti distrusa sufleteste! Myrelush, noi doua suntem in aceeasi zi a cm. Ce tare, stii ca ziceam ca iti urmaresc si eu graficul din cand in cand sa vad cam pe cand imi astept musafirii din Rosiori. Diferenta e ca eu n-am prestat deloc, stau cu mama si cu al meu , sunt acasa.. Nexam sex, insa am avut eggie la greu, numai asa sa-mi faca in ciuda... Deci luna asta zero sanse la mine, macar vino tu cu test + ! Garga, tu ce mai faci, cum mai esti cu scarbiciul? Naf, imi pare rau de lighioana ta nesuferita , dar vezi partea buna... scapi de ea si ramai, macar stii cauza acum si-i dai in cap! Mariaaaaa, ce ma bucur ca ai revenit si pe forum, dar si la proiectelul "copil"! Multa, multa bafta!!! Mihaela, si tu esti demoralizata?? Ce aveti, gagici?? Noile gravidute, multi pupici si sarcini usoare, nasteri si mai usoare va doresc!
Stiu ca am uitat pe multe dintre voi, eh, oboseala asta .. Nu aruncati cu rosii! Pupici! Merg sa mai citesc din urma
- bmihaela
- Hero member
Pass, Pate cine stie, o sa ai exact luna asta test +
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
pass ce bine ca ai mai intrat!
- passenger
- Addicted member
- bmihaela
- Hero member
A iesit mama mea de la operatie. Dr. a zis ca totul o sa fie bine...
- passenger
- Addicted member
Bravoooo, am citit dar am uitat sa-ti urez multa sanatate pt. mama ta!
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
buna pass. chiar ma intrebam ce mai faci tu?
Mihaela ma bucur ca e totul ok cu mami tau.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-18 13:23:53)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- passenger
- Addicted member
Fac ce fac si nu prea fac. Nu fac mai nimic, sunt acasa la mami si ea e in concediu, eu n-am de lucru la nimic momentan si e TARE bine. Sunt si cu al meu aici, ne pupam toata ziua si ne plimbam, mergem la neamuri, la munte, la padure, pe ici pe colo, mai o inghetata, mai un gratar. Ca de luni iar in obositul ala de Bucuresti....... Ah, si am chef de eseics , dar nu apuc ca nu suntem singuri nici 10 minute. Iar noaptea cade al meu ca o musca, daca se baga in pat adoarme intr-o secunda. O luna fara sperante de bebe, dar suntem fericiti si e ok si-asa.
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-09-18 13:28:51)
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Pass ,draga mea, ce bine ca ai mai venit si tu pe aici; da iubit-o, suntem intr-un ciclu; am avut eu egg si ovulatie cred ca a fost ieri dar al meu sotior a avut ceva migrene,gripa,oboseala,stress,bla-bla-bla; in concluzie am trecut ca locomotiva prin gara pe langa ovulatie luna asta;
deci,ne luam de-o manutza si asteptam amandoua ovulatia viitoare.
ce-ti mai face soricelul ????
Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-09-18 13:28:24)
- bmihaela
- Hero member
Multumesc fetele. Si voi sa fiti sanatoase si sa nu ajungeti vreodata pe la spital... ca Aveti voie doar sa va duceti sa nasteti la spital...
Pai si pe mine... m-ati uitat ? si eu sunt cu voi...
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-09-18 13:28:05)
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
- bmihaela
- Hero member
Dap
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
pass multumim ca te gandesti la noi. infectie sa fie nu as avea temp, ceva? oricum ma cam gandesc serios sa merg macar la monitorizare, ca si adina. nici nu stiu cu ce sa incep... credeam ca vine de la sine dar vad ca .... poate cum zici si tu, daca nu prestam deloc atunci vine
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- passenger
- Addicted member
Mihaela, trei Doamne si toate trei. Cine ne spala rusinea?? Chiar asa, din 3 cicluri niciunul sa nu fie cu happy-ending???
Myrelush, am editat nitel mai sus, eu cred ca nici nu mai stiu cum e senzatia de "piele pa piele", vorba lui Camy.
Eu cu rontzy stau in pom, il trimit acum in vacanta pt. ca nu ma pot ocupa de el cum trebuie, mereu il gasesc cu zero moral.... Pana ajung in Buc. nu prea stau la pc. si nu am cum sa il mangai, sa il hranesc. In schimb bimboza mea o duce binicel, cu ea e mai simplu ca doar ii dau sa manance rapid si o schimb de haine, la Familia Rontzy trebuie sa prestez mangaieli si piti-piti....
Carra, sincer, nu monitorizarea e problema ta, ca doar stii clar ca ovulezi, nu te ajuta cu nimic echo.! Tu incepe cu inceputul, cu analiza la sange si secretie, sa nu ai ceva ce impiedica gigeii sa ajunga la ou.
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-09-18 13:36:31)
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
ce tare !!!!
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Hello gagici
Pass, ce bine ca ai mai intrat Ce super ca te relaxezi, bravo tie.
Miha, multa sanatate mamei tale si refacere rapida.
Alex, poate e de bine visul tau cu soricei
Alina, pune poze cu burtica si cu pantalonii si salopeta, te rooogg
Carra, eu sunt de acord cu Pass, mergi la analize si trimite-l si pe sotul tau la spermograma.
Garga, vad ca ti-a scazut temperatura
Vad ca multe sunteti demoralizate pe aici si va cred. Dar stiti ca pana la urma va avea fiecare bebele ei, nu? Altfel nu se poate
Am vrut sa scriu mai mult dar am uitat de la mana pan' la gura
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-09-18 13:35:04)
- bmihaela
- Hero member
passenger a scris:Mihaela, trei Doamne si toate trei. Cine ne spala rusinea?? Chiar asa, din 3 cicluri niciunul sa nu fie cu happy-ending???
Myrelush, am editat nitel mai sus, eu cred ca nici nu mai stiu cum e senzatia de "piele pa piele", vorba lui Camy.
Eu cu rontzy stau in pom, il trimit acum in vacanta pt. ca nu ma pot ocupa de el cum trebuie, mereu il gasesc cu zro moral.... Pana ajung in Buc. nu prea stau la pc. si nu am cum sa il mangai, sa il hranesc. In schimb bimboza mea o duce binicel, cu ea e mai simplu ca doar ii dau sa manance rapid si o schimb de haine, la Familia Rontzy trebuie sa prestez mangaieli si piti-piti....
Pass, m-as sacrifica eu sa spal rusinea Daca ar fi dupa mine, as vrea sa trecem toate luna asta pe lista de gravidutze...
- passenger
- Addicted member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|