homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-151

#2851 2009-09-19 09:09:50

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

'neata

Naf, si la tine? sad sa fie cu mai mult noroc luna asta  kram
Ruxy  puss

nu prea s-a trezit lumea vad  tongue

pupici pentru toate fetele, sa aveti o zi frumoasa!

#2852 2009-09-19 09:09:54

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele

Ce vreme urata, uhhh.
Ruxi, bine zici tu, optimismul si gandirea poitiva ne ajuta enorm,mi-am dat seama in mai multe cazuri ca asa este si ati demonstrat si voi aici.
Va pupic

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2853 2009-09-19 09:11:40

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

Ruxxy, ce iai scris Adinei mi se potriveste si mie (mai putin cu sarcina pierduta, ca eu nu am ramas niciodata), dar sunt la fel de trista si de disperata sa am si eu un bebe.Cateodata ma incurajez singura ca nu am ce sa fac si spun ca este voia lui d-zeu, dar cateodata cand ma joc cu cate un copil mi se umple ochii de lacrimi si nu ma pot controla intrebandu ma daca voi tine si eu vreodata copilul meu in brate.

Adina, nu stiam ca ai pierdut o sarcina, sincer din suflet imi pare rau,,,,,,,,dar totusi tot raul spre bine se pare ca si sotii nostrii care au un nr.mic de spermatozoizii pot.Probabil ca al tau are un nr.mai mare de i daca ai putut sa ramai, ca al meu are 6mil. si  vezi ca nu raman.

#2854 2009-09-19 09:16:21

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Fetelor, stiti bine ca asa eram si eu...nu sunt pe forum de ieri si imi stiti povestea. Doar ca eu nu m-am lasat niciodata sa pic in starea asta, recunosc ca am fost de multe ori dezamagita dar mi-am impus sa ma ridic repede si asta mi-a facut foarte bine psihic si sufleteste.

Adina cred ca s-a suparat pe mine, nu a mai scris ninic sad

#2855 2009-09-19 09:16:23

Andreed
Addicted member
Site

Alex, asa patestc si eu dar uite ca stresul nu ne ajuta cu absolut nimic, din contra.
Eu nu incerc de multe luni dar dezamagirea s-a simtit pe chipul meu de fiecare data, pentru ca e greu sa ne controlam. Multa lume mi-a spus ca bebe vine atunci cand nu te astepti, Ruxi a demonstrat si sunt convinsa ca asa e.Normal ca dupa sexinpat  te intrebi: oare acum am ramas? oare acum s-a prins?..numai ca nu e ok cum gandim noi.
La unele dintre noi bebe vine mai usor, la altele mai greu..cum vrea Doamne Doamne...
Tot ce putem face este sa fim optimiste, sa ne rugam, si sa speram!

Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-09-19 09:17:50)

Publicitate

loading...

#2856 2009-09-19 09:22:41

red_girl
Full member

Ai mare dreptate Andreed, dar problema mea este sotul , ca nr.lui se spermatozoizii este mic, si mai sunt si lenesi.Eu sper luna de luna, ca speranta nu mi o poate lua nimeni, dar daca mai vedea mereu cand imi vine ciclul cum ma simt !!!!!!!

#2857 2009-09-19 09:23:24

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

buna dimineata.

un puss pt Adina si o  kram
noi suntem langa tine cu o vorba buna,cu o incurajare .
si eu am trecut pe langa ovulatie luna asta.

#2858 2009-09-19 09:26:05

Andreed
Addicted member
Site

Da, stiu ca sotii sunt problema si e mai greu de luptat dar poate se gaseste  un spermatozoid bun pe acolo.
Neata Myrela! kram

#2859 2009-09-19 09:29:05

red_girl
Full member

RRuxxy, daca nu te superi in cateva cuvinte imi poti spune si mie povestea ta. Te rog.

#2860 2009-09-19 09:35:40

r.myrela
Hero member

va pup pe toate  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss si va doresc o zi buna sufleteste chiar daca vremea e f schimbatoare

si eu ma intristez cand constientizez ca am 34 ani.
cel mai bine este ca si sotii va sunt alaturi in proiectul bebe.
al meu nu vrea sa auda de grafice,temp,ovulatie.

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-09-19 09:36:17)

#2861 2009-09-19 09:41:22

red_girl
Full member

Myrela , dar de cat timp incerci????

#2862 2009-09-19 09:52:45

rruxxy
Platinum member

alex_andra_25 a scris:

RRuxxy, daca nu te superi in cateva cuvinte imi poti spune si mie povestea ta. Te rog.

Am fost dereglata intotdeauna, imi venea ciclul cam la 3, 4 luni. Acum 5 ani, un medic mi-a spus sa iau anticonceptionale ptr reglare. La inceput am luat cu gandul sa ma regleze, apoi am continuat sa iau pentru protectie. Am luat timp de 4 ani, timp in care imi venea ceas, asa cum se intampla cand iei pastilutele. In iunie anul trecut am decis sa fac o pauza pentru 6 luni (in pauza imi venea iar aiurea sau deloc). In noiembrie, cand trebuia sa ma reapuc de ele am decis ca este timpul sa avem un bebe. Am mers la doctor pentru ca eram constienta ca nu am cum sa raman cu ciclul care venea asa rar. Am facut dozari hormonale din care a reiesit ca am PCOS (sindromul ovarelor polichistice), sincer nu cred ca am asa ceva. Am luat timp de 8 luni arefam, progesteron care ma ajuta sa-mi vina ciclul in fiecare luna, doar ca nu aveam ovulatie. Am incercat si branca si alte naturiste dar fara rezultat. Acum doua luni am decis sa nu mai iau nimic sa vad cum fuctioneaza organismul fara tratament. Luna trecuta am avut surpriza sa am ovulatie in ziua 17 dar mi-a venit, luna asta am ovulat tot in ziua 17.
In aprilie a facut si sotul meu spermograma si a iesit ok, doar ca dupa atatea pastile si acel diagnostit, numai bebe nu credeam ca o sa am eu curand.
Deci incercam de 10 luni, din astea 10, 8 nu am avut ovulatie, deci au fost doar 2 luni cand puteam sa raman si s-a intamplat.

Cam asta a fost cu mine smile

#2863 2009-09-19 10:04:50

r.myrela
Hero member

Alexandra     eu incerc de la inceputul anului dar am cam fost pe langa ovulatie.
am noduli pe tiroida si mi-a dat iod.
am insuficienta de progesteron in faza luteala motiv pt care endometrul unde se implanteaza sarcina e f subtire.
am mai avut si prolactina marita dar si-a revenit singura.
am mai avut si avort spontan.

dar incerc sa nu ma demoralizez.ma straduiesc sa gandesc pozitiv,
nu am voie sa-mi pice moralul pt ca f greu mi-as mai putea reveni.

#2864 2009-09-19 10:10:40

red_girl
Full member

Mersi RRuxxy, dar eu nu cred ca ovarlee polichistice sunt o problema.Am o cunostinta care are ovare polichistice si uter retrovers si a ramas gravida (dar a facut avort, ca nu vroia copilu), dar a a ramas. Bine ca sotul tau e bine, al meu asa cum poate ai citit mai sus nu sta deloc bine cu nr. de spermatozoizi, o sa mai facem luna viitoare o spermograma sa vedem ce mai iese.Eu sincer nu am facut asa multe analize ca am zis intai sa vedem o remediere la el , dar sincer doar puterea lui d-zeu cred ca poate face ceva.Vreau sa iau zilele astea branca ursului sa incep sa i dau, sa incercam si asa.

#2865 2009-09-19 10:12:09

rruxxy
Platinum member

Sa va ajute Dumnezeu pe toate sa aveti bebe in burtica puss

#2866 2009-09-19 10:13:54

red_girl
Full member

Meris Myrela, sincer nu mai stiu ce sa zic si ce sa cred.NOi care ne dorim nu ne da D-zeu si la altele care ai abandoneaza , ai omoara , ai pun sa cerseasca le da D-zeu ca pe banda rulanta.

Dar trebuie sa avem incredere ca o sa fie bine si pentru noi, trebuie la un moment dat sa avem si noi un bebe, nu se poate macar peste 10 ani, dar sa avem.

#2867 2009-09-19 10:27:30

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

rruxxy a scris:

Fetelor, stiti bine ca asa eram si eu...nu sunt pe forum de ieri si imi stiti povestea. Doar ca eu nu m-am lasat niciodata sa pic in starea asta, recunosc ca am fost de multe ori dezamagita dar mi-am impus sa ma ridic repede si asta mi-a facut foarte bine psihic si sufleteste.

Adina cred ca s-a suparat pe mine, nu a mai scris ninic sad

nu m-am suparat Ruxxy, numai ca eu ma intristez pe zi ce trece, cand ma gandesc cum sunt....

la tine e altfel, problema era la tine, si la femei se rezolv problemele mai usor decat la barbati.
Eu ma gandesc cu groaza , ca e posibil sa nu reusim niciodata sa avem copilul nostr, sa pot sa mi-l tin si eu in burtica si apoi in brate.E cumplit.Credeti-ma pe cuvant ca ma abtin cu greu sa nu plang, ca e sotul meu pe canapea si nu vrea sa ma vada ca plang.

Daca asta e voia lui Dumnezeu, atunci nu ne ramne decat sa o indeplinim.
asta e....nu avem ce face.
Nu o sa renunt, adica eu clar lupt, dar sunt asa demoralizata si nu am ce face.
Pana la sarbatori vreau sa incerc clar si o inseminare, poate avem mai mutl noroc, si dupa sarbatori o sa incercam vreo  6 luni la rand inseminari si apoi ce o vrea Dumnezeu.
Cam asta e....

Vreau sa va intreb , daca siti vreouna dintre voi din auzite de vreo reusita cu inseminare la doamna doctor Moisea.Acolo as vrea sa merg.
Va pup! si chiar daca nu o sa mai scriu , sa stiti ca sunt aici si citesc tot smile

9 ani de copilarie ....

#2868 2009-09-19 10:27:55

r.myrela
Hero member

Alexandra     dumbom   cum adica in max 10 ani ?? nici poveste !  uff ,uff !
gandire pozitiva trebuie.si ai sa vezi ca vom reusi cat mai repede. goodluck

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-09-19 10:28:29)

#2869 2009-09-19 10:40:42

red_girl
Full member

Adina,nu mi ai zis cum arata spermograma sotului tau!!!!!!!!!

Te as sfatui sa nu mergi la dr Moisea.Eu am fost sa fac un control la ea si o eco intravaginala si am fost fffff dezamagita de ea.In primul rand ca nici macar nu ma intrebat de cat timp incerc sa fac copii ; mia facut eco in 2 minute, poate mai putin, mia dat 2 foi cu analize pe care sa le fac si pe urma sa ma intorc la ea.Dar sa vb cu mine, sa ma intrebe ceva......nimic, absolut nimic.A fost cea mai rea consultatie pe care am avut-o;plus de asta iam dus un buchet mare de trandafiri si de la usa ma intrebat daca sunt pentru ea si ma pus sai las afara, nici macar multumesc nu mia zis.
Eu nu recomand la nimeni pe dr asta. AAAA si atunci cand mia bagat valvele sa mi fac control mi lea bagat intr un hal fara de hal, fara mila,fara nimic.

In concluzie cea mai proasta doctora,din punctul meu de vedere.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.