homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-157

#2965 2009-09-21 00:07:35

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

succes blue! si sa ne tii la curent  wink

#2966 2009-09-21 00:49:32

Sanziana35
Full member
Inregistrat: 2009-09-08

Buna fetelor, sunteti foarte silitoare, abia reusesc sa citesc ce scrieti. Sunt alaturi de voi si va urmaresc din umbra, din pacate am fost si voi fi ocupata saptamana care vine, va doresc sa aveti o saptamana linistita si cu cat mai multe teste pozitive!!!

CARRA felicitari si iti doresc o sarcina usoara, un bebe sanatos si frumos!  majoreta  dance  dance  dance  dance   happydance  happydance  happydance  happydance  partydance  partydance  partydance  partydance

ADINA ma voi ruga lui  rugaciune  sa ne vina la toate bebe asa cum ne dorim, te  puss cu drag si te rog eu frumos incearca inainte de toate sa te relaxez si sa ai grija de tine!

Va pup si va imbratisez cu mult drag pe toate!   kram

Ultima oara a fost editat de Sanziana35 (2009-09-21 00:55:44)

+5 gravida

#2967 2009-09-21 07:35:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata dragelor

azi avem zi de analize big_smile
al meu s-a dus la spermograma  happy  iar eu ma duc la ceva analize.

carra, te astept sa ne povestesti cum a primit vestea viitorul tatic smile

va pupic si va doresc o zi usoara  puss  kram

#2968 2009-09-21 07:56:35

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Neatza fetele.

Felicitari Carrabis  bis  bis
Sa va dea Dumnezeu un  bebe frumos si sanatos !

#2969 2009-09-21 08:03:27

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Am facut si eu un test... cat se poate de negativ... sad offf, tare rau e... Ma deprima atat de tare spotting-ul asta ca nici nu va imaginati... ma deprima de n ori mai tare decat faptul ca nu raman insarcinata... imi vine sa-mi smulg parul din cap cu cat trece inca o zi cu scurgeri cacanii  grater  grater nu pot intelege care este cauza... si ce tot curge atata din mine, zile intregi pana sa-mi vina ciclul... este groaznic, va spun... si nu doresc nimanui sa afle cum este asa ceva... Imi vine sa plang...  grater Singura bucurie pe acre o voi avea este cand imi va veni ciclul... va dati seama cat e de rau... daca cea mai frumoasa zi pt mine este cea in care imi vine ciclul...  bang

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

Publicitate

loading...

#2970 2009-09-21 08:09:13

bmihaela
Hero member

Imi pare rau Maria. Iti inteleg durerea...
Eu mi-am cam pierdut speranta de la ultima spermograma si in afara de asta, nu inteleg de ce la mine in ultimul timp nu creste TB asa cum creste la celelalte fete ...

#2971 2009-09-21 08:13:40

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Dar macar ai vreo certitudine ca ovulezi? ...din graficul tau acum pare cumva ca ai fi ovulat, dar daca nu ti-ai luat temp in fiecare zi, cum iti poti da seama? Eu as vrea sa merg cumva undeva la niste monitorizari daca s-ar putea... sa-mi zica si mie un doctor macar daca ovulez... Mi-ar placea sa ma pot duce undeva si sa-mi urmareasca cineva ciclul in fiecare zi, timp de o luna... cu ecografii, analize hormonale etc... sa inteleg si eu daca sunt buna de ceva sau nu... oare face cineva asta??? Ma apucasem sa citesc in dimineata asta despre FIV... sper sa nu fim nevoiti sa ajungem pana acolo sad

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2972 2009-09-21 08:18:44

bmihaela
Hero member

In ultimele luni am mers la medic cam in ziua 12 - 13 a cm si mi-a zis ca este folicul format. In WE am stat la spital cu mama si nu am putut sa-mi iau TB, dar dupa teste, eu zic ca a fost ovulatia in ziua 17. Acum nu mai stiu la ce bun daca sotului meu i-a iesit spermograma proasta si inca nu ne-a zis nimeni concret care ar putea fi cauza...

#2973 2009-09-21 08:18:47

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Neatza! puss

Maria, si eu te inteleg f bine... n-o sa uit niciodata cum era cand imi venea... la analize ati mai fost? Sunt curioasa ce spune medicul de spotting-ul asta.

Blue, exact astia au fost pasii facuti de mine! majoreta ; numai ca mie mi-a zis o doc sa-mi cauterizez rana, alte 2 mi-au zis ca ele nu reomanda cauterizarea, ca se va reface colul singurel, in timpul sarcinii; acum depinde peste cine dai... tongue ; bafta si asteptam rezultatele!

Mihaela, vad ca a crescut TB la tine...

Garga, asteptam vesti bune! puss

Editez : Maria, Adina facea la un mom dat monitorizari, la un cabinet de pe langa Marriot; am inteles ca e o doctoritza f de treaba acolo...; si stiu ca atunci cand a facut monitorizari a si ramas.

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-09-21 08:23:06)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2974 2009-09-21 08:59:03

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Felicitari Carra!!! vai fetelor, voi ma tot faceti sa plang la serviciu (de bucurie smile  cu testele voastre pozitive ... imi dau seama cum va simtiti voi, daca eu ma manifest asa lol

Adina ... daca nu erai in Bucuresti iti recomandam sa vii la dr. mea ... e f. buna - sunt pers. care au fost la dr. in Bucuresti, inclusiv la dr. Marinescu (el le-a spus ca nu au nici o sansa) si acum au un baietel de 6-7 ani, plus alte 2-3 cazuri pe care le stiu eu f. dificile.

De luna viitoare incep si eu cu testele de ovulatie (la sugestia dr.) si sa imi fac ultimele analize. Am facut papa-nicolau, am sunat la dr. si mi-a spus ca ceva nu e bine si imi trebuie tratament. Imi vine sa ma urc pe pereti ca nu stiu ce am si nici nu reusesc sa merg sa imi iau analizele (dr. e la 100km. distanta, si trebuie sa merg personal iar eu am o sapt. superaglomerata).

Va pup fetelor si o sapt. usoara!

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2975 2009-09-21 09:10:54

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Neata fetele wave
pt viitoarea mami felicitari de mii de ori ,bravo Cara!!  applause  applause
Ai reusit!!
Nu imi vine sa cred cate testulete pozitive in ultimul timp,
asta ne da si noua sperante, happy  mult noroc la cele care am mai ramas goodluck  goodluck

Garga par  mult noroc la spermo!! sa vii cu vesti bune signof10  goodluck

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-09-21 09:36:01)

hjarta M&M=S

#2976 2009-09-21 09:23:03

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

manu2007 a scris:

Felicitari Carra!!! vai fetelor, voi ma tot faceti sa plang la serviciu (de bucurie smile  cu testele voastre pozitive ... imi dau seama cum va simtiti voi, daca eu ma manifest asa lol

Adina ... daca nu erai in Bucuresti iti recomandam sa vii la dr. mea ... e f. buna - sunt pers. care au fost la dr. in Bucuresti, inclusiv la dr. Marinescu (el le-a spus ca nu au nici o sansa) si acum au un baietel de 6-7 ani, plus alte 2-3 cazuri pe care le stiu eu f. dificile.

De luna viitoare incep si eu cu testele de ovulatie (la sugestia dr.) si sa imi fac ultimele analize. Am facut papa-nicolau, am sunat la dr. si mi-a spus ca ceva nu e bine si imi trebuie tratament. Imi vine sa ma urc pe pereti ca nu stiu ce am si nici nu reusesc sa merg sa imi iau analizele (dr. e la 100km. distanta, si trebuie sa merg personal iar eu am o sapt. superaglomerata).

Va pup fetelor si o sapt. usoara!

manu , de unde este doctorita ta? asa ca fapt divers....
ideea e : daca in cazurile rezolvate problemele erau ale sotilor, ca daca era partea feminina cauza neramanerii atunci nu prea m-ar avantaja....
te pup si va multumesc la toate cele care va ganditi la mine...oricum nu vreau sa-mi mai expun problemele mele sufletesti,
probabil v-oi avea nevoie de sfaturile gargaritei caci luna viitoare vreau sa mai fac si eu niste analize in anumite zile ale ciclului care vad ca intarzaie ca nesimtitul....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-09-21 09:23:53)

9 ani de copilarie ....

#2977 2009-09-21 09:26:03

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele  mornincoffee  mornincoffee
Am dormit tare prost azi noapte, azi voi fi varza la birou dar trece repede. pc 
Carra, ai repetat testul?
Adina,cum consideri tu, noi suntem alaturi de tine si te sustinem
Azi merg la dr rugaciune

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2978 2009-09-21 09:26:38

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele. ieri am dormit mai toata ziua de aia nu am mai intrat. am fost sambata seara la nunta si am venit duminica dimineata la ora 6. asa ca nici acu nus refacuta. cand ajung acasa o sa va pun poze. ca acu sunt la scoala..

Carra felicitari din suflet iubita. ce ma bucur pt tine ca esti graviduta. sa ai parte de o sarcina usoara si bebe sa creasca mare si sanatos.

Criss f faine hainutele. sunt asa de mici. sunt superbe.

Blue bafta la analize si sa aveti cat mai repede unda verde la proiectul bebe.

o saptamana usoara fetele.  par

Adina  puss pt tine sa treaca tristetea.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-21 09:27:51)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2979 2009-09-21 09:28:46

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Adina, dr. e din Valcea ... nu stiu a cui era problema la cuplurile respective.
puss si puss

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2980 2009-09-21 09:38:58

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

neatza fete dragi puss
o saptamana plina de teste pozitive si vesti bune va doresc.
pupe de la pipa hjarta

#2981 2009-09-21 09:44:09

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza.
andreed n-am repetat testul.
mi-am luat acuma de la farmacie un barza gold.
temp e la fel de ridicata si noaptea simt ca imi fierbe burtica, asa e de calda.
si dorm mai greu, ma foiesc ....
in rest totul okay.
pupici si urari de saptamina buna.
puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2982 2009-09-21 10:18:21

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata

carraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa felicitari iubita......ai vazut daca ai pus mana pe burtica noastra la nunta  tongue .....si acum renumitul meu dans...uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

nu ma certati ca ati spus ca am voie la asemenea evenimente  chicot

hai care urmati ca ni s-a  deschis apetitul de teste .....uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-09-21 10:25:03)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2983 2009-09-21 10:39:47

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

merci camyyy.
daaa, crssyy m-a pus sa o ating pe burtica in biserica la tine la cununie, bebe-ul ei sughita.
m-am gandit de atunci ca poate e un semn....
puss  par  hjarta

11:20am: am facut un test barza jet si avem o linutza fina fiiiina si roz.
rugaciune

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-09-21 11:22:58)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.