Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-16
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9
esti f frumoasa Andreed. si asa de slaba. arati a fotomodel. va sta bine impreuna. si rochia a fost superba. si buchetul si lumanarile. tot.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-19 12:57:50)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- tasha2007
- Full member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2009-04-07
Multumesc tare mult fetelor.sunteti f dragute;si cu toate fatucile alea vesele chiar m-ati facut sa rad. Alina,nu e neaparat sa faci testul asta zic eu;eu l-am facut din cauza pataniei de luna trecuta,cand a fost doar o intarziere ce cm de fat,desi am avut 2 teste cu liniuta roz pal si deja pluteam iar la analiza dr mi-a spus prin tel ca e sub 10,deci ca si cum n-as fi insarcinata.Si acu imi imaginam ce era ma aiurea,ca iar ma bucur degeaba,ca oi mai avea o extrauterina(oricum,asta se vede cred numai la eco);poti manca si bea inainte de analiza;asa mi s-a spus si eu am platit 20 lei.La primul bebe nu mia-m facut beta HCG,nici nu auzisem de fapt de el si oricum am depistat sarcina la vreo 7 saptamani. Andreed,super pozele;esti tare frumusica si ai avut un buchet la cununie si o rochie superbe.Deci in poza de la avatar esti chiar tu;dulce tare.Sa va distrati la Venetia;ce frumos;te invidiez.
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
andreea ai fost o miresica superba!!! da`mi te rog id`ul tau k vreau sa te intreb ceva sau da add la adresa de mess scumpica_1_5@yahoo.com
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- Alina Elena
- Insomniac member
tasha2007 a scris:Multumesc tare mult fetelor.sunteti f dragute;si cu toate fatucile alea vesele chiar m-ati facut sa rad. Alina,nu e neaparat sa faci testul asta zic eu;eu l-am facut din cauza pataniei de luna trecuta,cand a fost doar o intarziere ce cm de fat,desi am avut 2 teste cu liniuta roz pal si deja pluteam iar la analiza dr mi-a spus prin tel ca e sub 10,deci ca si cum n-as fi insarcinata.Si acu imi imaginam ce era ma aiurea,ca iar ma bucur degeaba,ca oi mai avea o extrauterina(oricum,asta se vede cred numai la eco);poti manca si bea inainte de analiza;asa mi s-a spus si eu am platit 20 lei.La primul bebe nu mia-m facut beta HCG,nici nu auzisem de fapt de el si oricum am depistat sarcina la vreo 7 saptamani. Andreed,super pozele;esti tare frumusica si ai avut un buchet la cununie si o rochie superbe.Deci in poza de la avatar esti chiar tu;dulce tare.Sa va distrati la Venetia;ce frumos;te invidiez.
tasha eu tot nu inteleg cum data trecuta ai avut 2 teste pozitive si nu erai insarcinata? da cat ti-a intarziat? dupa cat a venit ?
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-19 13:21:58)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- tasha2007
- Full member
Chiar Alina,ai dreptate.Sa ne dea Dumnezeu la amandoua(si nu numai,la toate mamicile) sarcini usoare si bebelusi sanatosi.Tu ai vreo presimtire legata de sexul bebelusului?Eu zic ca va fi baietel al mine.Cand ar fi bine sa merg la eco,deci? Prin sapt 5? Pentru fetele din iasi,imi puteti recomanda un link pt ginecologi din Iasi?Nu stiu daca sa raman sub observatia aceluiasi medic de la prima sarcina.
- Raluk_
- Hero member
tasha vezi k ti`am raspuns chiar eu la medici din iasi uitate pe pagina anterioara ti`am recomandat un dr si ai si link`ul cu dr
- Alina Elena
- Insomniac member
tasha2007 a scris:Chiar Alina,ai dreptate.Sa ne dea Dumnezeu la amandoua(si nu numai,la toate mamicile) sarcini usoare si bebelusi sanatosi.Tu ai vreo presimtire legata de sexul bebelusului?Eu zic ca va fi baietel al mine.Cand ar fi bine sa merg la eco,deci? Prin sapt 5? Pentru fetele din iasi,imi puteti recomanda un link pt ginecologi din Iasi?Nu stiu daca sa raman sub observatia aceluiasi medic de la prima sarcina.
nu stiu exact in ce zi a fost ovulatia. eu zic ca 28- 29 iulie. una din ele. am prestat si inainte si zilele astea si dfupa. deci nu stiu cand afost fecundarea. eu as vrea fetita, dar ce o fi nu conteaza. sa fie bine. sa fie sanatos.
eu am facut 4 teste, toate pozitive, nu roz pal, din ce in ce mai inchis.
eu am fost la eco ieri la 5 sapt si o zi de la ultima menstra si nu s-a vazut nik, decat mucoasa un pic ingrosata. mi-a zis dr ca amavut ovulatia mai tarziu. si asa e . e prea devreme sa se vada ceva. asa ca eu zic sa mai astepti. dar daca tu vrei du-te. poate la tine se vede ceva.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-19 13:11:07)
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
andreed oaiiiiiiiiiiiiiiii ce frumusete.....m-am indragostit de lumanarile si buchetele tale....la inceput nu intelegeam de ce ai 4 lumanari dar pe urma am vazut ca ati avut 2 perechi de nasi.....superbi amandoi
uitandu-ma la pozele lui andreed am realizat ce putin mai am pana la nunta.....vai de mine bre
oricum de sambata iau iar vit si nu mai sunt " lesinata" toata ziua....am si eu putere sa fac cate ceva......la inceput cred ca era si normalsa nu mananc si de asta am asociat starea respectiva cu vit
Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-08-19 13:14:59)
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Alina Elena
- Insomniac member
Alina Elena a scris:tasha2007 a scris:Multumesc tare mult fetelor.sunteti f dragute;si cu toate fatucile alea vesele chiar m-ati facut sa rad. Alina,nu e neaparat sa faci testul asta zic eu;eu l-am facut din cauza pataniei de luna trecuta,cand a fost doar o intarziere ce cm de fat,desi am avut 2 teste cu liniuta roz pal si deja pluteam iar la analiza dr mi-a spus prin tel ca e sub 10,deci ca si cum n-as fi insarcinata.Si acu imi imaginam ce era ma aiurea,ca iar ma bucur degeaba,ca oi mai avea o extrauterina(oricum,asta se vede cred numai la eco);poti manca si bea inainte de analiza;asa mi s-a spus si eu am platit 20 lei.La primul bebe nu mia-m facut beta HCG,nici nu auzisem de fapt de el si oricum am depistat sarcina la vreo 7 saptamani. Andreed,super pozele;esti tare frumusica si ai avut un buchet la cununie si o rochie superbe.Deci in poza de la avatar esti chiar tu;dulce tare.Sa va distrati la Venetia;ce frumos;te invidiez.
tasha eu tot nu inteleg cum data trecuta ai avut 2 teste pozitive si nu erai insarcinata? da cat ti-a intarziat? dupa cat a venit ?
Tasha nu mi-ai raspuns la intrebare. cred ca nu ai citit-o. ce s-a intamplat data trecuta? nu mai stiu unde ai scris?
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-19 13:23:05)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
saluti...
da, raluk_ eu asa am ramas insarcinata... deci e semn ca orice se poate si, atunci cand vrea Doamne Doamne, vine bebe si cand te astepti cel mai putin
Andreed, ai fost o mireasa superba...ai un aer asa... exotic
tasha, esti din iasi? da-mi un add pe id ilink_f sa mai barfim medicii impreuna eu merg la dr holicov monica, n-o fi ea mare profesor, dar imi place cum gandeste, am inteleg bine cu ea... desi la inceput am fost cam sceptica. plus ca o mamica din iasi in care am eu mare incredere (a terminat medicina, a avut o sarcina cu pb si s-a plimbat pe la cei mai tari dr din oras etc) mi-a zis ca la al doilea bebe vrea tot la ea sa mearga. alti dr buni: iliev (dar e groaaaznic cu programarile, eu in cerc de nush cand sa-mi rezolv o morfofetala si ma lovesc de cele mai tampite birocratii), galearschi, aursulesei, onofirescu (dar e prea ocupat si e "setat" pe cezariene), carauleanu (da' am inteles ca are momente cand e dracoasa cu pacientele, ori eu m-as bate cu ea in cab )
intreb si aici... mai ales ca voii ati mai facut curat... cine imi spune la cat se ridica manopera pt o varuiala simpla (pe mp?) vreau sa apelez la un prioeten pt casa soacra-mii si nush cu cat sa il platesc... nu vreau nici sa ii dau prea mult, dar nici prea putin..
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- tasha2007
- Full member
Alina,mi-a intarziat 5 zile si am facut un test barza si unul minut,ambele cu a doua liniuta roz pal, si mi se parea ca am si manifestarile aferente(sani umflati si durerosi,somnolenta,urinat des);am facut eco si mi-a spus ca nu se vede nimic,doar mucoasa ingrosata si mi-a recomandat sa fac a doua zi beta HCG si apoi stii ca am scris mai sus.Ok,atunci am sa merg pe la 6 sapt,daca mai am rabdare;sunt curioasa foc,ce sa fac. Raluk,am citit mersi dar n-am gasit nimic despre dr care ma interesa pe mine.
- Raluk_
- Hero member
- kadiha
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-07
la fete si bebeii din burtica voastra ce mai faceti? am vazut ca vorbeati despre vitamine sa stiti ca e bine sa luati mai ales la inceputul sarcinii si in rest faceti exact cum v-a spus medicul vostru nu de capul vostru sa faceti. urmati-i sfatul ca el stie mai bine cat timp sa luati. si eu iau vitamine acum, dar nu o sa iau toata sarcina. am mai citit ca gargarita si bucklucica ati demisionat? ati avut probleme sau de ce ati facut asta? e pacat ca ati fi luat niste bani in timpul concediului de maternitate.
16+ mami si tati te asteapta cu nerabdare
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
- Raluk_
- Hero member
kadiha fetele nu au demisionat ci: 1. bucklu a avut probl la munk in timpul sarcinii dar le`a rezolvat 2. garga are probleme la servici dar poate gaseste o solutie in afara de demisie... oricum ar fi noi ii tinem pumnii lui garga
- kadiha
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-07
mea culpa am citit rapid si am inteles total altceva
16+ mami si tati te asteapta cu nerabdare
- Raluk_
- Hero member
nu`i nimic kadiha,se intampla si la case mai mari
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|