homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-46

#856 2009-08-27 18:11:11

myha_myha
Full member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

Crssy85 , pai daca 12 zile am avut menstruatie cand sa mai prestez? smile....si cu termometru nu am incercat nici nu stiu cum se procedeza,trebuie sa ma documentez... presupun ca iti iei temperatura zilnic dupa menstruatie si cand e temperatura mai mare atunci e ovulatia.... dar trebuie sa mai citesc despre asta....

#857 2009-08-27 20:02:44

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, fetele! Am aparut si eu pe la voi...pupici dulci la toate...
Am avut multa treaba azi, drumuri de facut, salopeta e gata, am facut si lamaze 2 ore si abia acum am o mica pauza...ce mai e nou???
Pun poze cu salopeta la offtopic...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#858 2009-08-27 20:41:43

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetele....

eu sunt suparata pe viata asta, asa ca cred ca pe viitor o sa intru mai rar...

am fost la monitorizare, si in z11 nu se vede nici un folicul, endometru e subtire (eu care aveam un super endometru)....
faza e ca eu 3 luni la rand am ovulat cu stangul, la dreptul nu se vede nici o miscare, probabil ca stangul ia si el o pauza, asa ca nnema ovulatie luna asta...
exact asta ne mai lipsea, nu ne ajungeau destul problemele sotului...

sunt suparata, ma gandesc ca asta e , poate nu o sa reusim sa avem niciodata copii, dar daca asa vrea Dumnezeu , nu avem ce face , trebuie sa ne conformam...

ca un facut , nici teste de ovulatie nu am gasit la farmacie, asa ca adio, luna asta clar nu voi face....luni cica sa merg din nou la monitorizare sa vedem daca se vede ceva, dar sanse sa se mai formeze vreu  folicul viabil  sunt prea mici....

aaaa....analizele de chlamydia, microplasma si ureaplasma din secretie mi-au iesit negative....macar atat...

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-08-27 20:43:27)

9 ani de copilarie ....

#859 2009-08-27 20:54:48

bucklucica
Hero member

Hai, Adina, nu fi demoralizata...poate ai ovulatie tarzie, mai da-ti o sansa...Ti-am vazut pozele si cred ca a fost super concediul...Poate trebuie sa nu te mai agiti atat si vine de la sine...uite un puss si o kram sa-ti ridic moralul...
Eu aseara m-am simtit fff naspa, am avut incontinuu o stare de plans fara niciun motiv, pur si simplu...Am stat cu al meu pe ne pana la 2 si am dormit pana la 7, asa ca acum pic din picioare.Mi-am pus ceva de papa si ma duc in pat...

Eric 3 ani si 7 luni

#860 2009-08-27 21:35:27

kadiha
Full member
Inregistrat: 2009-08-07

buna seara dregelor mi-am facut timp sa mai intru am fost f busy in ultima vreme, azi am mers la echo hjarta l-am vazut pe bebe scump ce emotionant a fost sunt foarte fericita si implinita
imi pare rau adina si bucklucica ca nu sunteti in apele voastre, adina nu iti pierde speranta D-zeu te ajuta mai ales daca esti o persoana buna la suflet roaga-te si o sa fie bine
bucklucica tu de ce te simti rau iarasi? acum ai si plans, offf ar trebuie sa fi mai puternica pt ca o sa vina bebe in curand si o sa te solicite cam tare si pentru asta trebuie sa ai un psihic puternic. nu cred ca ai motive sa plangi nu?
kram sper sa va treaca

gravida 16+
bebe mami si tati te asteapta cu nerabdare hjarta

Publicitate

loading...

#861 2009-08-27 21:43:19

bucklucica
Hero member

Buna, Kadiha! puss Ai vazut inimutza la echo...ce frumos...hjarta
Eu nu stiu ce am avut ieri, inca iau utro una pe zi si ma gandesc ca e de la hormoni.Nu m-a durut nimic, doar ca aveam o stare de neliniste f aiurea, dar a trecut...

Eric 3 ani si 7 luni

#862 2009-08-27 21:46:37

kadiha
Full member
Inregistrat: 2009-08-07

da am vazut-o si asa tare m-am bucurat si m-a facut sa ma simt extraordinar am vb si cu sotul meu si i-am povestit si se bucura si el foare mult abia astept sa vina si el acasica la noi hjarta
pai de ce mai iei utro? atatia hormoni nu e chiar bn si ma gandesc ca poate si bebele simte nu stiu daca e tocmai indicat pe tot parcursul sarcinii, pe medic l-ai intrebat nu dauneaza cu ceva hormonii astia la bebelus?

gravida 16+
bebe mami si tati te asteapta cu nerabdare hjarta

#863 2009-08-27 21:59:01

bucklucica
Hero member

Pai dr mi-a dat...ca am avut sangerare in luna 3 spre 4 si acum o sapt contractii, si a zis sa iau pana la sf lunii august...In principiu nu face rau la bb baiat, am auzit ca dezvolta pilozitate, dar daca e baiat e ok...

Eric 3 ani si 7 luni

#864 2009-08-27 22:21:38

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Adinutza, pai e prea devreme sa se vada foliculul... stiu ca tu ovulai mai tarziu... te mai duci la monitorizare zilele astea, nu? Sigur se va vedea ceva puss

Myha, in fiecare luna te tine 12 zile? Ar trebui rezolvata problema asta; cand mai mergi la doc?

Gagici, va pup! Somnic usor puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#865 2009-08-27 22:33:53

myha_myha
Full member

nu ma tine in fiecare luna 12 zile Crssy85 ....doar acum s-a intamplat....de obicei ma tine 6 zile

#866 2009-08-27 22:38:14

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

cryssy, trebuia sa se vada ceva, ultimele 2 luni am ovulat in z15-16, deci in z11 stiu clar ca trebuia sa se vada ceva...

dar asta e, probabil am ceva probleme cu dreptul si nu ovuleaza, si probabil asta e luna lui...

dar cum am spus,, asta e,, am obosit deja sa mai caut raspunsuri, am obosit sa mai lupt, asta e...

sunt destul de trista, si cu greu ma abtin sa nu plang....imi doresc cu ardoare un copil si mi se pare un drum atat de lung si anevoios, incat cred ca cel putin pt o perioada o sa ma cam las balta.....

temperatura o sa o iau in continure, o sa mai merg si luni si marti la monitorizare, asta ca sa nu supere doctorita , si oricum trebuie sa si platesc, ca platesc la sfarsit....dar de luna viitoare nu cred ca mai fac nici o monitorizare....

al meu o sa mai repete saptamanile astea spermograma si apoi v-om vedea ce ami facem pe viitor.....

9 ani de copilarie ....

#867 2009-08-27 22:57:52

myha_myha
Full member

adinagrig nu fi dezamagita, o sa vezi ca D-zeu o ti-l aduca pe bebe in burtik, roaga-te si o sa vezi ca o sa fie bine.... cateodata cand vad pe strada o mamica cu bebele in carucior parca imi vine sa plang ca imi doresc si eu sa fiu asa....trebuie sa asteptam ca o sa ne implineasca si noua cineva dorinta asta......capul sus si nu renunta .....fi tare!!!

#868 2009-08-28 07:29:21

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Alina Elena, felicitari din tot sufletul pentru minunea din burtica!  majoreta  majoreta  majoreta  M-am bucurat enorm cand te-am vazut pe listutza de gravidutze si am zis ca-i musai sa intru sa te felicit.  smile  Sarcina usoara si lipsita de probleme iti doresc! Pupici!  puss

Pup restul fetelor cu mare drag!  puss  puss  puss  puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#869 2009-08-28 07:48:55

alx99
New member
Inregistrat: 2009-08-28

dupa ce s-a oprit ciclul este perioada fertila daca da ce sanse sunt cu pilla de a 2a zi si la cat trebuie luata ??

#870 2009-08-28 08:39:12

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

la multi ani fleur puss party  party  party
birthday  birthday  birthday

#871 2009-08-28 08:50:19

bucklucica
Hero member

La multi ani, Fleur!Sa fii sanatoasa si sa ai tot ce-ti doresti!party party party birthday puss kram Sa-ti fie sarcina usoara pana la capat si sa ai bbi sanatosi, frumosi, destepti si cuminti!
Neatza, Amy! puss multi tie si lui Victorasul Ce mai faceti voi?

Eric 3 ani si 7 luni

#872 2009-08-28 08:58:41

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

neata. uite bine.piticul doarme cu capul intre tzatzele mele lol si eu fac pe patul, evident si ma chinui sa tastez cu o mana,fiinnd lungita in pat tongue
pupe si de la noi pt u smile puss

#873 2009-08-28 09:07:26

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata fetele  par

la multi ani fleur ....sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti tu  party  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-08-28 09:08:15)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#874 2009-08-28 09:14:53

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Off Adina, mi-au curs lacrimile cand am citit mesajul tau trist..., suntem aici pentru a te sustine si pentru a-ti ridica moralul..imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin ceea ce treci. Eu saptamana viitoare voi merge la dr, la altul pentru a face un control de rutina, atunci ar trebui sa fiu in perioada ovulatiei si vreau sa vad ce imi spune.
Nu pierde batalia acum, trebuie sa fii puternica si sa nu te demoralizezi pentru ca nu e ok...Imi dau seama ca este in sufletelul tau, asa simt si eu luna de luna, si la mine nu au trecut decat 2 luni de incercari. Noi incercam pe cat posibil sa nu ne mai stresam pentru ca suntem constienti ca face rau si bebe nu apare asa.
Fleur, la multi ani si fie ca toate dorintele tale sa devina realitate birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday
Fetele, va pup pe toate toate!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.