homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-49

#913 2009-08-28 13:22:53

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

multum adina  puss ...am terminat camera lor...le-am decorat-o, dar n-am avut timp sa fac poze, promit sa fac si sa va arat  smile

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#914 2009-08-28 13:24:35

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

ok, fleurette , te scuzam azi ca e ziua ta big_smile .....

asteptam pozele....

9 ani de copilarie ....

#915 2009-08-28 13:25:34

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Multumim mult Fleur, esti o scumpa kram

Pisu lenes chicot

#916 2009-08-28 13:34:36

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

ruxy, ce inceput frumos de grafic ai....

al meu e cam varza, am luat temperatura in concediu numai ala-da-la, adica niciodata la aceeiasi ora.....

esti cu 2 zile in urma mea , imi sufli in ceafa...big_smile

9 ani de copilarie ....

#917 2009-08-28 13:37:11

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

fleur unde ziceai ca stai? ....parca as trage o fuga pana la tine chicot .....sau mai bine zis pana la pateurile tale  rotfl ........moaaaaama dar si pe la tarta putin  rotfl

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-08-28 13:37:50)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#918 2009-08-28 13:38:43

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

asteptam cu interes pozele fleur.
trebuie ca e f frumi camera celor mici.
puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#919 2009-08-28 13:57:51

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Aoleu, ce tarta meseriasa, Fleur...vreau si euuuu...yammmyyyyyyyy
Si pateurileeeeee...auzi, dar pisica e la aperitiv sau la desert???lol

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#920 2009-08-28 14:02:04

rruxxy
Platinum member

adinagrig a scris:

ruxy, ce inceput frumos de grafic ai....

al meu e cam varza, am luat temperatura in concediu numai ala-da-la, adica niciodata la aceeiasi ora.....

esti cu 2 zile in urma mea , imi sufli in ceafa...big_smile

Da Adina, sunt cu 2 zile in urma ta si vad ca momentan am un grafic neasteptat de cuminte. Eu sunt obisnuita sa oscileze temperatura, sa fie ca la inima, cum a zis Camy chicot

#921 2009-08-28 14:16:48

camyelenbebe
Hero member

ahaaaaaaaaaaaaa deci se serveste si pisica? pai asta e obligatoriu daca vrei pateuri si tarta?  rotfl  .....ma mai gandesc daca vin  rotfl

rrux  hjarta

offtopic  fetelor am inceput sa ma gandesc cum sa-i asez la masa pe invitati ( care cu care) si m-am impotmolit tare.....unii sunt ciufuti si i-as pune la aceeasi masa sa-si scoata ochii  rotfl

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-08-28 14:24:03)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#922 2009-08-28 14:37:58

carra_verona
Insomniac member

offtopic daca e muzica buna camy or sa iasa la dans si incep sa se suporte pina si cei care in conditii 'normale' isi scot ochii - trust me wink

fertility

#923 2009-08-28 14:48:45

camyelenbebe
Hero member

carra_verona a scris:

offtopic daca e muzica buna camy or sa iasa la dans si incep sa se suporte pina si cei care in conditii 'normale' isi scot ochii - trust me wink

cam asta sper si eu  disperat ......am pe cineva care de acum incearca sa-i puna bete in roate dj-ului dar spre binele ei sper sa se potoleasca  chicot

#924 2009-08-28 14:49:59

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

camyelenbebe a scris:

ahaaaaaaaaaaaaa deci se serveste si pisica? pai asta e obligatoriu daca vrei pateuri si tarta?  rotfl  .....ma mai gandesc daca vin  rotfl

rrux  hjarta

offtopic  fetelor am inceput sa ma gandesc cum sa-i asez la masa pe invitati ( care cu care) si m-am impotmolit tare.....unii sunt ciufuti si i-as pune la aceeasi masa sa-si scoata ochii  rotfl

camy,vorbeste frumos  rotfl  rotfl  rotfl

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#925 2009-08-28 14:51:07

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Fleurette ... LA MULTI ANI!  birthday

Buck ... cand ai timp, te rog sa imi trimiti si mie "meniul" cu pretul analizelor ... in 1 primesc salariul si atacat laboratorul de analize

Week-end placut tuturor! happy

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#926 2009-08-28 14:51:38

rruxxy
Platinum member

offtopic  Camy si eu am vrut sa-i asez la masa dar m-am razgandit si i-am lasat sa se aseze cum au vrut. Au fost mese pe stanga si pe dreapta, in mijloc loc liber pentru dans. Din partea alor mei s-au asezat cum au vrut pe partea dreapta si din partea socrilor pe stanga. Pentru tineret si pentru toti prietenii nostri am pus mese fata in fata cu masa noastra, intre noi fiind locul de dans. A fost foarte bine asa, nu a fost nimeni ciufut si s-au asezat cum au vrut smile

#927 2009-08-28 14:58:13

camyelenbebe
Hero member

rruxxy a scris:

offtopic  Camy si eu am vrut sa-i asez la masa dar m-am razgandit si i-am lasat sa se aseze cum au vrut. Au fost mese pe stanga si pe dreapta, in mijloc loc liber pentru dans. Din partea alor mei s-au asezat cum au vrut pe partea dreapta si din partea socrilor pe stanga. Pentru tineret si pentru toti prietenii nostri am pus mese fata in fata cu masa noastra, intre noi fiind locul de dans. A fost foarte bine asa, nu a fost nimeni ciufut si s-au asezat cum au vrut smile

daca-i las sa se aseze cum vor am pus-o ( scuzati expresia)  chicot ca astia se aseaza la masa mirilor ( unii  tongue  care se cred super importanti).....mai bine ii asez eu ca sa nu-i dau afara pe ritm de mars  rotfl

ddunia acu' vorbesc frumos ca de nu vreau sa inceapa fi-miu sa injure de acum  rotfl

#928 2009-08-28 15:40:09

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

gagici va puuup puss  kram

am mai pus poze la topicul meu big_smile

Fleur La multi ani iubita, sa fiti sanatosi toti trei si bebeii sa vina pe lume cat mai usor birthday

Adina nu mai fi suparata, o sa vina bebe si la tine. la mine ce folos ca a venit atat de repede ca altul pe cale naturala tot nu mai pot sa fac...nu zic ca nu a meritat dar e deprimant..mai ales ca am aflat ca mi-a scos si ovarul si trompa dreapta pe langa uter...
la tine sa vina atunci cand e el pregatit si tu sa fii sanatoasa

camy ai avut sangerare din acelasi motiv ca si mine...tot cheag langa saculet...bine ca ai scapat rugaciune de acum o sa fie totul bine

va pupacesc pe toate
nu am timp sa va scriu la fiecare in parte ca se trezeste piticul smile  puss  par  kram

#929 2009-08-28 15:43:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

salutare fete dragi  smile

fleur La multi ani! sa fii o mamica fericita  birthday   puss
bunatatile alea sunt facute de tine?  drool  pui reteta tertei la offtopic?

myrela22 a scris:

Am fost la ea vineri m-a chemat pentru rezultatul la papanicolau si sunt super ok nu am nici o problema. Pana acum e bine, chlamidya e ok, colposcopia e ok, pananicolau la fel, ovulatie prezenta par toate in regula pana acum problema este urmatoarea: Cand a vazut spermograma sotului mi-a zis ca 19.2 mil de spermatozoizi sunt foarte putini si nu am sanse sa raman insarcinata pe cale naturala. Mi-a zis sa faca sotul spermograma iar la laboratorul pe care mi l-a recomandat ea pentru ca cel la care am fost eu nu este concludent si nu ii da valorile normale ceva de genul. Si mi-a zis sa repete spermograma apoi imi face luna viitoare HSG. Mi-a zis ca trebuie sa-mi iasa peste 60 de mil spermatozoizi, si daca la a doua imi iese cel putin 30 de mil ne lasa sa incercam natural daca nu iese 30 de mil, nu am nici o sansa sa raman insarcinata si imi recomanda "inseminare artificiala"

va  eu nu cred asa ceva! cred ca deja v-a intors pe dos ceea ce va spus dar parerea mea este sa va relaxati si sa mai incercati natural. chiar nu este un rezultat prost... se putea si mai bine, e adevarat, dar sunt sigura ca se pot face copii f bine cu 19.2 mil spermatozoizi

camy, mi-ai dat emotii, bine ca e totul ok  kram  puss

blueeyes  applause  pentru decizie. te-ai apucat de analize? e mai bine sa le faci inainte de a te apuca de bebe ca sa poti trata in caz de problemuzte. bafta  goodluck

apropo, marea majoritate a doctorilor spun ca nu trebuie pauza, ba mai mult, in caz de infertilitate, unii recomanda 3 luni de anticonceptionale pt ca dupa aceea cresc sansele de ovulatii multiple si de a ramane insarcinata.

ddunia, felicitari  applause
valorile alea normale de la FSH si LH de la ce faza a ciclului le-ai luat?

myha_myha, bine ai venit si multa bafta  goodluck

Raluk_ a scris:

fetele v`am intrebat cu cateva(multe) pg in urma...
dr mea mi`a dat din ziua 16 timp de 10zile park duphaston...in fine incepuse sa ma doara sanii sa ametesc,o sun si imi zice k de la duphaston e,sa nu`mi fac griji
dar ce mi`a mai zis si m`a lasat yikesyikesyikes k atata timp kt iau duphaston nu`mi vine ciclu,ci dupa ce`l termin de luat...
l`am terminat sambata...acum suntem in asteptari,deocamdata nik dar park vad k vine nenorocitul sad
noapte buna camy!!sa visezi ingerasul din burtik!! pusspuss

cam asa este, menstra apare cand scade concentratia de progesteron din sange, adica la cateva zile dupa terminarea suplimentului de progesteron. mie imi aparea in a 4-a sau 5-a zi de la terminarea duphastonului sau utrogestanului dar am auzit si de persoane carora le venea in timpul administrarii. dar in mod normal asa se intampla, cum ti-a zis doc

adina, super ce ai povestit tu. ma bucur ca te-ai simtit bine  in concediu
nu te supara asa tare, poate o sa fie ovulatia mai tarziu, stii ca ti s-a intamplat de mai multe ori  puss  kram

myha_myha a scris:

mionela  acum cateva luni nu imi mai venea si m-am dus si a zis ca e o dereglare....mi-a dat sa iau duphaston (am inteles ca tot arefam e) 4 pe zi timp de 4 zile.....dupa 3-4 zile mi-a venit,dar mi-a venit nu gluma.......acum mi-a dat arefam sa iau din prima zi de ciclu 10 zile cate 2 pe zi sa ma ajute la ovulatie...

wow  wow  wow 

r.myrela a scris:

am citit acum pe net ,pe  ceva forum zicea o fata ca pt a avea ovulatie raportul LH/FSH treb sa fie 1.

asa este, dar este valabil pentru analizele facute in faza foliculara, zilele 3-5.

carra, tb sa ai vip ca sa iti spuna ziua recomandata pt test

rruxxy, ce grafic disciplinat ai  smile

fetele la care a aparut uratul zilele astea, nu va intristati prea tare, la un momendat nu o sa mai vina   wink

eu am venit destul de obosita din concediu... am umblat mult, a fost si drumul obositor... dar a fost frumos smile
de luni iar scarbici  bang  mutarea se pare ca o sa se intample sambata -saptamana viitoare asa ca o sa ma mai bucur un pic de aerul de Bucuresti  tongue
ovulatia mea vad ca nu binevoieste sa fie mai devreme dar o mai astept, m-am invatat sa fiu rabdatoare cu ea smile mi-a dat ceva sperante secretia egg dar a fost pacaleala, acum e iar creamy, nu prea imi place cand e asa, afurisita... as face un estradiol dar sunt leftera deocamdata  tongue si am zis ca nu ma mai agit asa ca numai bine  tongue  dar mi-e ciuda ca nu se vad efectele tratamentului

pupici pentru fiecare dintre voi  puss  puss  puss  puss  puss

#930 2009-08-28 15:51:51

camyelenbebe
Hero member

mai fetelor se vede ca a venit garga .....pupici iubita

#931 2009-08-28 15:56:51

carra_verona
Insomniac member

bine ai revenit gargaaaa.
mutumim mult pentru ca ai avut rabdare sa ne zici la fiecare in parte cate un cuvintzel.
puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-08-28 15:58:18)

fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.