|
Nu esti logat.
Postinor-23#419 2007-02-03 10:53:58
Re: Postinorbun ms it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #420 2007-02-03 11:06:48
Re: Postinororicand. Nobody home Offline #421 2007-02-06 18:05:13
Re: Postinoreu stiu ca postinorul e pentru situatii de urgenta...nu trebuie sa faci abuz ..mai ales ca la aproximativ acelasi pret (sper sa nu ma insel dar ultima data cand am folosit era cam 150 de mii ) , iti poti luat un AC care sa te protejeze pe intraga luna si sa mai ai si alte avantaje niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #422 2007-02-08 21:22:23
Re: PostinorAm si eu o intrebare. Am luat postinor in urma unui contact sexual neprotejat, cand eram in penultima zi de ciclu din luna respectiva. mi-a venit dupa 4 zile, a durat tot 4 zile si acum astept sa imi vina, dar se pare ca binevoieste sa intarzie. exista sansa sa fi ramas insarcinata? cat poate sa-mi intarzie? sau influenteaza cu ceva faptu ca eram in penultima zi de cilcu? ---> mentionez k in luna precedenta imi venise pe 7sau 8, nu am avut nici o reactie adversa dupa postinor, totul a decurs ok, am simptome cum ca mi-ar veni (dureri si senzatia in sine cand se produce minunea), nu iau postinor mai mult de 2-3 pe an si am un program tampit: oboseala si stresul sunt compania mea din sesiune (asa presupusele cauze ce pot determina intarzierea).... Astept un rasuns anytime de la o eprsoana care se pricepe . Offline #423 2007-02-08 21:36:02
Re: Postinornu aveai nici o sansa sa ramai insarcinata. asa ca daca de atunci nu ai mai avut contacte cu risc, relax. Nobody home Offline Publicitateloading...
#424 2007-02-13 10:08:07
Re: Postinordoctoressa ... am si eu o intrebare ... as vrea sa iau postinor dar... mi-e cam teama... ar fi prima data... si problema e ca... de sambata seara pana azi... mai are un efect??? faza e ca ... s-a rupt prezervativul... dar oricum el a zis ca nu si-a dat drumul in mine... e foarte sigur ca nu am sanse sa raman dar mie imi este frica... un test de sarcina e prea devreme sa fac nu??? astept un raspuns urgent te rog ... Offline #425 2007-02-13 10:11:08
Re: Postinorsa-mi raspunda si mie cineva aziiiiii va roooog.... :-S Offline #426 2007-02-13 10:54:15
Re: PostinorYoll, ti se raspunde. stai linistita. Nobody home Offline #427 2007-02-13 13:03:14
Re: PostinorYoll, ieri era ultima zi cind se putea lua Postinor. Pentru test de sarcina e cam devreme. Daca partenerul e insa sigur ca nu a ejaculat, linisteste-te Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #428 2007-02-13 15:41:00
Re: Postinoram luat prima pastila de postinor la 40 de ore de la contactul sexual neprotejat si nu prezint nici una din simptomele prevazute in prospect ca efecte secundare:ameteli,greata etc. este bine sau nu? nu stiu daca in timpul actului sexual partenerul a ejaculat in interirul meu pentru ca s a rupt prezervativul.urmeaza sa iau a doua pastila de postinor.rasp rpd,pls. Offline #429 2007-02-13 17:32:18
Re: Postinoryocume, nu e neaparata nevoie sa ai efecte secundare. bucura-te ca nu le ai. ia si a doua pastila. sper ca nu am raspuns prea tarziu. Nobody home Offline #430 2007-02-22 10:19:45
Re: Postinorhey... va multumesc pt mesaje... din fericire am reusit sa am incredere in prietenul meu si am facut bine... ) nu s-a intamplat nimik... acum... mai am o intrebare... pt a lua anticonceptionale trebuie sa merg mai intai la doctorul ginecolog si apoi la plannet ? si cand trebuie sa incep sa le iau ? Offline #431 2007-02-22 10:33:40
Re: Postinornu este neaparat nevoie sa te duci la ginecolog...doar daca crezi tu ca ai ceva care te incomodeaza Ultima oara a fost editat de Nikko (2007-02-22 10:34:43) Offline #432 2007-02-23 22:29:54
Re: Postinorpe bune? adik... tu nu iti puteai da seama ca o ai? ... si cum s-a tratat... ? Offline #433 2007-02-24 14:10:46
Re: Postinor
nu..cateodata aveam o mica jena...in rest nimic... acum o tratez, inca mai am de luat niste ovule...si dupa trebuie sa ma duc la ginecolog sa vad..daca a trecut sau nu Offline #434 2007-02-24 16:05:52
Re: Postinorbuna ziua, sunt noua pe forum, as avea nevoie de un sfat urgent - te rog frumos doctoressa - am avut contact neprotejat aseara, am luat azi postinor - prima pastila, problema e ca s-ar putea sa fiu chiar in per fertila - ovulatie azi pe 24, calculata luand in cond. cel mai scurt + lung ciclu din ult. sase luni; daca e sa calc in fctie de ult doua, trei cicluri - la 19, resp.22 de zile, ziua cu risc max. ar fi fost 22 febr. adica joi, deci acum doua zile, deci acum as fi fost pe la sf. sapt. de risc; intrebarea e - daca azi e ovul., cat de mare e riscul, si in ce mas ma poate ajuta postinol? Offline #435 2007-02-24 20:09:46
Re: Postinorakuma dupa ce ai luat Postinorul toate date si perioada ta fertila se va da peste cap,va trebuii sa mai astepti putin pana iti vei calcula exact perioada fertila,deoarece unul din efectele adverse ale Postinorului este intarziere urmatorului ciclu menstrual.daca ai luat pstila aseara si ai luat-o si azi pe a 2 tot ce trebuie sa faci akuma este sa astepti. urmatorul c.m. poate intarzia 2-3 sapt. sau poate veni mai repede de la data obisnuita.Daca vrei sa iti faci un test de sarcina "sigur" il poti face la 7 zile de intarziere de la data cand normal iti venea menstra. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #436 2007-02-24 20:16:41
Re: PostinorAnk-Su-Namun, multumesc pentru raspuns , pastila n-am luat-o aseara, ci abia azi in jurul pranzului, pt. ca a fost mai greu de gasit , sper sa nu fie prea tarziu, ma incadrez totusi in cele 24 h cu prima pastila Offline #437 2007-02-26 10:36:10
Re: Postinoralexandra, ciclurile tale sunt cam scurte(19 pina la 22 zile)...esti sigura ca le numeri corect? Adica din prima zi a unei menstruatii pina in prima zi a urmatoarei menstruatii. Daca sunt calculate corect, poate nu ar fi rau sa investighezi nitel. Oricum, Postinor a fost luat corect. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|