|
Nu esti logat.
Postinor-26#476 2007-03-16 20:39:55
Re: Postinorsun-o acum pe doctoressa. nu cred ca s-a culcat la ora 8. Nobody home Offline #478 2007-03-16 20:52:49#479 2007-03-16 21:00:12
Re: Postinorms dar nu sunt din bucuresti...am intrebat k sa vad ce parere aveti voi....cred k am sa iau postinor...doar k sa fiu sigura. eu ma cam stresez repede in astfel de situatii si am vrut sa pot sa vorbesc cu cineva care sa stie ce sa-mi raspunda. Poate k data viitoare nu am sa ma mai panichez asa de repede....inca o intrebare : karissa o sa o iau in continuare la fel ca pana acum? adica dupa ce am sa iau postinor...k mai am cam 10 pastile de luat pana termin folia Offline #480 2007-03-16 21:04:12
Re: Postinoremisor, daca ai citit cu atentie, acolo e nr doctoressei. noi nu stim daca s aiei sau nu postinor. e delicata situatia. doctoressa stie mai bine. Nobody home Offline Publicitateloading...
#481 2007-03-16 21:05:10
Re: PostinorPostinorul nu e bomboana. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #482 2007-03-16 21:21:40
Re: Postinorstiu k nu e o bomboana...si nu vreau sa exagerez folosindu-l....dar e un pic cam tarziu sa o deranjez pe doctoressa mai ales k sunt o necunoscuta Offline #483 2007-03-16 21:23:50
Re: Postinoratunci sun-o maine. dar sun-o inainte s aiei postinorul. Nobody home Offline #484 2007-03-16 21:26:42
Re: Postinor
cum asa k nu prea inteleg.... Offline #485 2007-03-16 21:39:56
Re: Postinorpt ca AC blocheaza ovulatia. Offline #486 2007-03-18 08:28:29
Re: PostinorAs dori un raspund de la Doctoressa,dar si de la celelalte participante la discutie,mi-ar fi de mare folos.Fac sex mereu protejat cu prezervativ,dar recent prezervativul a alunecat putin in jos de pe penis,el ejaculase deja...Sperma nu s-a scurs,dar din frica sa nu se fii strecurat vreo picatura si sa raman insarcinata,am luat postinor.Era a 10 zi dupa menstruatie.Acum mi-a intarziat 6 zile.Foarte ciudat este ca am acel discomfort dinainte de menstruatie,dureri de spate,de sani,de burta dar tot nu-mi vine!stiu ca poate ma panichez excesiv...dar as vrea sa va aflu parerea:e posibil sa fi ramas?sunt in siguranta?...va aparea menstruatia si daca sa zicem imi intarzie de la pastila o luna,e mult?astept raspunsul vostru..multumesc In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #487 2007-03-18 09:55:54
Re: Postinordak ai luat postinor ( si l ai luat corect) stay linishtita...o sa ti vina...e doar o intarziere cauzata de el... happy with him...inlove with him... Offline #488 2007-03-18 11:53:41
Re: Postinoram luat pastila dupa aproximativ 40 de ore...si a doua dupa 12 ore cum scrie in prospect....si oare cat poate sa-mi intarzie maxim?vreau sa stiu ca sa nu stau o luna...sau mai mult linistita ca e de la pastila..si sa ma trezesc insarcinata:D In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #489 2007-03-18 12:11:51
Re: Postinordaca intarzie mai mult de 7 zile, fa un test de sarcina... si daca iese negativ, ori astepti linistita sa apara menstruatia, ori mergi la medic ca sa-ti prescrie medicamente pt inducerea ei. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #490 2007-03-18 12:36:22
Re: Postinoriti multumesc mult!oricum incerc sa stau calma...alte fete o fac neprotejat si nu isi fac atatea griji...iar la mine nici macar nu a ejaculat inauntru...pastila am luat-o asa sa fiu eu sigura...nu cred ca e cazul si de un test de sarcina..imi fac prea multe probleme zic eu.....oricum ai dreptate.....Doctoressa astept si parerea ta! alte persoane care au un raspuns pt mine nu ezitati.. In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #491 2007-03-18 12:50:58
Re: PostinorSi inca ceva(da sunt insistenta si paranoica poate,dar mi-e frica)....se poate daca totusi mi-au aparut si cosuri ca la orice menstruatie si am simptome cum am mai zis,dureri de sani burta si spate....sa mai pun problema unei sarcini?nu vreau nici sa exagerez sa ma duc sa-mi iau sange sa vad sigur daca sunt...mi-a intarziat 5 zile:(((( pe de o parte in subconstient stiu ca nu a fost un pericol,dar pe de alta parte nu pot sta indiferenta....prezervativul ramasese aproximativ 4-5 cm pe penis.Ideea e ca imi e frica sa nu se fi raspandit sperma si pe peretii de sus ai prezervativului si astfel pe penis!e posibil asa ceva sau chiar exagerez? promit ca e ultima oara cand va bat la cap in halul asta....ps:tin neaparat si la un raspuns de la doctoressa... In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #492 2007-03-18 13:44:55
Re: PostinorLinisteste-te, nu esti insarcinata. Dar daca nu te linistesti iti va intarzia si mai mult. Respira adanc, bea un ceai de tei si asteapta linistita sa-ti vina #493 2007-03-18 14:13:31
Re: PostinorSa-tie dea D-zeu sanatate cum s-ar spune!..am vb si cu mama,e de aceeasi parere ca si tine....oricum amandoua stam pe ghipi,pana nu imi vine...multumesc mult mi-ai fost de mare ajutor...fata viitoare leg prezervativul cu sarma sa nu mai alunece:)))) In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #494 2007-03-19 09:51:53
Re: Postinorbiancus_intelectus, si eu zic sa stai linistita. Practic, postinorul ala l-ai luat din exces de zel...din pricina lui intirzie acum menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|