|
Nu esti logat.
Postinor-30#552 2007-04-24 14:08:48
Re: Postinoral doilea postinor nu si mai avea rostul...deoarece nu si face efectul...el nu inhiba ovulatia...doar anticonceptionalele o fac...iar postinorul este contraceptiv de urgenta...daca erai in perioada fertila sansele de sarcina sunt destul de mari... happy with him...inlove with him... Offline #553 2007-04-24 14:40:07
Re: Postinor
Sorry ca intervin, am si eu o intrebare (de curiozitate) care e diferenta intre curetaj (adica chiuretaj cum se citeste) si avort? Eu stiam ca e acelasi lucru My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #554 2007-04-24 14:47:27
Re: PostinorChiuretajul se face din alte motive decat sarcina. Ultima oara a fost editat de tuttifrutti (2007-04-24 15:20:08) Offline #555 2007-04-24 15:11:25
Re: Postinorhmm...poti sa imi spui si mie mai multe despre asta te rog, ca nu am inteles mare lucru din raspunsul tau.. ma gandeam ca tu vezi o diferenta intre curetaj si avort (altfel nu specificai), dar care e acea diferenta intrebam eu ? My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #556 2007-04-24 15:23:07
Re: Postinorexista o diferenta...se poate face chiuretaj terapeutic (cand exista hemoragii intermenstruale), in caz de sarcina oprita in evolutie sau bioptic. deci chiuretaj nu = avort! chiuretaj = curatare Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-04-24 15:23:45) mami de minuni Offline Publicitateloading...
#558 2007-04-24 19:09:39
Re: Postinorcu placere mami de minuni Offline #559 2007-04-25 14:00:03
Re: Postinortuttifutti, asa actioneaza postinor cum spui tu. Stii corect. Curetajul cu scop de intrerupere a sarcinii echivaleaza prima zi de menstra. Curetajul terapeutic insa nu sunt sigura ca are acelasi rol, asadar ar fi interesant de stiut cind ai avut ultima menstruatie si daca ai ciclul regulat. Oricum, daca presupunem ca acel curetaj echivaleaza prima zi de menstra(cam tras de par) si ca ai ciclul regulat la 28 zile, ma tem ca la 2 sapt dupa el ovulezi, deci postinorul luat de tine fie nu e blocat ovulatia si ea s-a produs(nu a mai apucat) fie ovulatia se produsese deja si el mai putewa sa antreneze eliminarea endometrului. Te-ai jucat cu focul oricum....nici nu stiu ce sa zic...dupa mintea mea, risc de sarcina exista...nu stiu cit de mare pentru ca nu stiu cind ai avut menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #560 2007-04-25 19:39:51
Re: Postinorsterge postul de aici deoarece o sa primesti warn...ti s a raspuns dincolo... happy with him...inlove with him... Offline #561 2007-04-25 20:19:47
Re: Postinorimi pare rau ca am postat si aici prob..dar ma gandeam ca poate aici mi s va rasp mai rpd...nu stiu de ce... Offline #562 2007-04-25 20:21:04
Re: Postinorsterge postul si citeste regulile ca sa nu se supere nashira si sa iti dea warn VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #563 2007-04-26 13:20:02
Re: PostinorMultumesc pentru raspuns, Doctoressa , pentru ca nu eram linistita in dupa-amiaza zilei de marti mi-am montat un sterilet Copper T model cu cupru, asta in conditiile in care prezervativul s-a spart luni seara. Ultima oara a fost editat de tuttifrutti (2007-04-26 13:42:32) Offline #564 2007-04-26 13:34:51
Re: Postinorerai la limita parioadei fertile pe 21 iar in 24 erai in plina perioada fertila. Steriletul poate fi folosit ca si contraceptie de urgenta asa cum zici....parerea mea despre toata povestea e proasta insa. Inteleg ca ai facut toate astea ca sa eviti un eventual avort. Pe care insa nu il eviti(steriletul impiedica nidarea ovulului fecundat_)...ma rog, sa speram ca va fi bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #565 2007-04-26 13:38:55
Re: PostinorScuze, deja sunt confuza, prezervativul s-a spart luni, in 23 dar luasem deja postinor duminica seara (asa cum am explicat mai sus, sambata am avut un contact sexual anal neprotejat si am intrat in panica), postinorul de duminica seara si luni dimineata nu ar fi trebuit sa inhibe ovulatia macar luni? Ultima oara a fost editat de tuttifrutti (2007-04-26 13:40:06) Offline #566 2007-04-26 13:46:07
Re: Postinoratunci de ce l-ai mai luat pe al doilea? Si sterilet de ce ti-ai montat? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #567 2007-04-26 13:56:09
Re: PostinorTocmai de aceea am luat postinor marti dimineata(si marti seara dupa 12 ore) ma temeam de durata de viata a spermatozoizilor (parca pot trai pana la 5 zile);Sterilet am montat pentru ca oricum aveam de gand sa incerc aceasta metoda contraceptiva si acum eram si panicata,( nu ma impac cu pilulele, am un ficat mai sensibil, am luat 4 luni mercilon si am fost nevoita sa le intrerup pentru ca ma durea ficatul in mod sigur de la ele, cand am intrerupt m-am simtit bine.) Deci cate zile crezi ca inhiba postinorul ovulatia ? Vreo 3 zile? Ultima oara a fost editat de tuttifrutti (2007-04-26 13:57:23) Offline #568 2007-04-26 14:04:07
Re: Postinorpot trai pia la 7 zile spermatozoizii(nu e regula dar se poate intimpla)....ce sa zic, risc de sarcina nu era nici fara sterilet dupa parerea mea insa ai risc serios de dereglari hormonale...sper ca stii de riscurile steriletului... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #569 2007-04-26 14:26:46
Re: PostinorDereglari hormonale inseamna ca s-ar putea sa am dereglari de ciclu sau si altceva; Ultima oara a fost editat de tuttifrutti (2007-04-27 08:32:43) Offline #570 2007-04-26 17:00:50
Re: Postinorsincer, dupa mine, contraceptivele combinate sunt cea mai buna metoda contraceptiva. fireste reactivitatea fiecareia dintre noi in parte e diferita la diferitele tipuri de pilula. Nu iti pot recomanda nimic, nu stiu nimic despre tine decit ce ai scris aici si e insuficient. Prezervativul ti-l recomand oricum cu hotarire pentru sexul anal.Nu din pricina riscului de sarcina ci din pricina riscului de imbolnavire. Stiu ca te vei gindi ca ai partener stabil si nu se pune problema eu insa as vrea sa te rog sa protejezi corect aceste contacte sexuale. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|