|
Nu esti logat.
Postinor-34#628 2007-05-22 20:36:32
Re: Postinorma puteti lamuri si pe mn va rog frumos......... Offline #629 2007-05-22 21:00:10
Re: Postinorpai... controlul clasic sigur il face... Nobody home Offline #630 2007-05-23 10:32:21
Re: Postinoriubeste_maa, mergi la medic. va stii el ce are de facut. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #631 2007-05-23 17:21:01
Re: PostinorSper sa nu fie vorba de vreo sarcina, Doamne fereste. El nici macar nu a ejaculat in interior, dar am luat postinorul pentru siguranta. Astazi am fost la medicul ginecolog, mi-am spus ca si asa nu am facut control de vreo jumatate de an. Am fost diagnosticata cu anexita si, in plus, a constatat ca am o secretie mai suspecta, asa ca am trimis la laborator pt un examen bacteriologic. Mi-a spus totusi ca ar putea fi ceva modificari si din cauza postinorului. Am primit si tratament, asa ca de astazi incep sa iau Ciprinol, Aulin si Cervugid ovule. Sper ca alte probleme sa nu mai fie. Si totusi, dansa a spus ca nu se poate sti f sigur daca sangerarea mea a fost menstruatie sau nu, asa ca nici protectia mea nu este sigura pana la urmatoarea folie. Offline #632 2007-05-23 17:38:12
Re: Postinoroanac...nu mai conteaza acum daca aia a fost sau nu menstra (doar daca nu ar fi vb de sarcina dar cum ai zis si u...ai luat postinor)...dupa primele 7 pastilute esti protejata...dar daca incepi tratamentul cu antibiotic protejeaza te suplimentar pe perioada lui si inca 7 zile si pt orice eventualitate ia un flucovim 150....ca sa nu te trezesti si cu o candida... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#633 2007-05-30 22:50:41
Re: Postinorasa...... are rost sa iau postinor daca ......am facut-o a treia ora ain viata...si penisul nu intra si am incercat intai fara prezervativ.....iar apoi knd a intrat a pus prezervativ....... si mi-e teama d picatura placerii ,,,,,,,,sa iau postinor??? Offline #634 2007-05-30 23:28:31
Re: Postinornu lua nimic, stai calma ca nu ramai dintr-asta, sa-ti dau exemplu, de vreo 4 luni am facut-o cu prietena mea fara prez si-n zilele fertile si nefertile, si nu ca am atins-o doar, dar ca nu mi-am dat drumu, nu am ejaculat si nu s-a intamplat nimic, cei drept am stat cu morcovel de fiecare data cand trebuia sa-i vina, dar a venit, concluzia daca el zice ca nu a scapat nimic, nu-ti fa probleme."Picatura placerii?!?" e prea nesimnificativa, e nevoie de material bun si consisten de sperma si o conjuncura favorbila sa ramai...mergi pe mana mea si vb mai incolo si ai sa vezi.bafta Offline #635 2007-05-31 00:14:06
Re: PostinorBuna tuturor, bine v-am gasit. As avea si eu nevoie de un sfat. Iau anticonceptionale Laurina, mai am de luat 5 zile si termin tableta. Am facut dragoste cu prietenul meu, dar.........prezervativul a cedat si tare mi-e frica sa nu aiba ceva repercursiuni, Intrebarea mea este: imi recomandati in conditiile spuse mai sus (iau acele anticonceptionale in mometul de fata si mai am 5 zile pana la terminarea lor) sa iau pilula de a-2-a zi? Am citit ca, sa o suprapui cu anticonceptionale, e mult mai grav decat daca ai lua-o in conditii normale......va rog sa-mi rasp. Offline #636 2007-05-31 08:18:32
Re: Postinorai luat pastilele corect (nu ai uitat nici una, nu ai facut tratament cu antibiotice, nu ai avurt maji mult de 4 scaune moi pe zi, nu ai vomitat)? daa da, nu are rost s aiei postinor. esti protejata. Nobody home Offline #637 2007-05-31 09:20:39
Re: Postinor
Sa dea Dumnezeu sa fie asa pt k nu are rst sa iau portinor doar pt atat......... ms mult de sfat.... Offline #638 2007-05-31 09:58:09
Re: Postinormultumesc pt promptitudinea rasp, orice sfat este binevenit. nu s-a intamplat nimic din ce ati scris, in sensul ca nu am uitat nici o pastila etc. vroiam sa va mai intreb ceva, in cazul in care reincepi sa iei anticonceptionale, dupa per de menstruatie etc, si o faci cu o zi-doua intarziere, ce efecte are acest lucru, sigur unele exista, dar cred ca puteti sa ma iluminati mult mai bine. Offline #639 2007-05-31 10:01:58
Re: Postinorcand incepi prima folie de dupa pauza (nu vorbesc de cea normala de 7 zile dintre folii, la cele care nu au pastile placebo), o incepi in prima zi de menstruatie, ca sa fi protejata de atunci. daca o incepi din alta zi, e nevoie de protectie suplimentara eficienta (prezervativ sau abstinenta) inca 7 zile. Nobody home Offline #641 2007-06-01 14:39:44
Re: Postinorbuna.am si eu o mare problema cu acest "minunat" postinor2 si as aprecia mult daca m-ati putea ajuta.ciclul meu este regulat,cam 28-30 de zile.am avut doua contacte sexuale partail neprotejate(doar la inceput fara prezervativ si a ejaculat tarziu dupa ce si a pus prezervativul).am calculat si eram fix inainte de ovulatie sau chiar la ovulatie(depinde de durata ciclului).Ultima data cand mi a venit ciclul a fost pe 17 mai.azi la ora 14(adica dupa aprox 34 dupa primul contact sexual neprotejat am luat postinor-nu am mai luat niciodata). Offline #642 2007-06-01 14:42:40
Re: Postinormarja de eroare a postinorului e de 2%. dar nu cred sa ai sanse sa fi ramas insarcinata. Nobody home Offline #643 2007-06-01 14:43:02
Re: Postinorriscul tau de sarcina e foarte mic....tinde la zero Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #644 2007-06-01 14:53:22
Re: Postinorva multumesc mult pentru raspunsul atat de prompt. m-am mai mai linistit. faceti o treaba extraordinara cu acest forum. Ultima oara a fost editat de Fireflower (2007-06-01 14:53:36) Offline #645 2007-06-01 14:55:29
Re: Postinorinteleapta decizie. Nobody home Offline #646 2007-06-03 00:31:08
Re: PostinorFetelor am nevoie de parerea voastra!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|