|
Nu esti logat.
Postinor-35#647 2007-06-03 12:17:24
Re: Postinoradrinutza, e delicata problema ta. prietenul tau se inseala: ai interupt anticonceptionalele (dumnezeu stie de ce), deci se prea poate sa fie un ovul de fecundat. Nobody home Offline #648 2007-06-03 13:35:21
Re: PostinorNu am gasit pe nicaieri nr doctoressei as fi vrut sa vb si cu ea! de unde fac rost de nr ei? ! oricum , azi dimineata la 10.30 am luat din nou, prima pastila postinor !cred k asa e cel mai bine , cum a zis nashira tot ce se poate sa mai fie un ovul de fecundat ! diseara la 10.30 o mai iau si gata ! imi promit k e ultima data in viata knd o iau....si o sa incep sa iau din nou pastilute anticonceptionale ..abia astept sa imi vina si sa scap ! si acum cu sesiunea...de stresul asta aveam nevoie ! eu sper sa se rezolve si corpul meu sa nu o ia de tot razna chiar dc am luat doza dubla de pastila asta "minune" ! nu mi-e rau de la ea, nu am greturi ... dar simt o oboseala si un stres de la ele si imi dau o stare de nu pot face nimic.... ! oricum de sarcina nu cred k se poate intampla nu?nu e nici o sansa nu? le-am luat cum trebuie.....insa nici o menstruatie decat acel spotting ! maine ma duc la doctorita ginecolog sa ii explic tot...! oare o sa fie bine ? Offline #649 2007-06-03 13:43:26
Re: Postinorhttp://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=363 uite-l aici. si nu lua de capul tau. ti-am spus sa o suni pe doctoressa. x-( Nobody home Offline #650 2007-06-03 15:05:47
Re: Postinorups i did it again... help .. am facut sex neprotejat si nu stiu daca sunt in perioada fertila sau nu... ciclul meu tine intre 25 si 27 de zile. luna trecuta mi-a venit pe 11, deci luna asta ar cam trebui sa imi vina pe 7. ieri, 2 iunie s-a intamplat. eu mi-am calculat cu metoda calendarului dar mi-e frica ca nu am calculat corect si ca as putea ramane. ar trebui sa iau postinor? plsss raspundeti-mi repedeeee, mersi mult Offline #651 2007-06-04 10:03:31
Re: Postinorva rog... poate sa-mi raspunda cineva la mesajul postat anterior? Offline Publicitateloading...
#652 2007-06-04 10:06:14
Re: PostinorNu, e in regula, nu erai in perioada fertila. #653 2007-06-04 11:31:42
Re: Postinorpinkys, nu lua postinor, nu e nevoie...nu erai in perioada fertila Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #654 2007-06-05 03:15:40
Re: Postinormersi mult ca mi-ati raspuns. imi cer scuze pt insistenta, dar in cazul in care era nevoie, i was running out of time Offline #655 2007-06-05 23:16:31
Re: PostinorBuna fetelor ! intai mii de multumiri doctoressei pt sfaturi ! am luat postinor pana la urma, duminica seara si mi-am luat de la doctorita reteta cu anticonceptionalele pe care sa le incep cand vine menstruatia.....da intrebarea e oare knd o sa vina? pe mine m-a durut burtica dar...nimic....sa o astept acum din cauza postinorului sau pe data knd ar fi treb in mod normal sa vina?.. si mai am o intrebare.......dc la 11 ore dupa ce am luat a2a pastila de postinor am avut cefalee si am vomitat...isi mai face efectul nu? pt k pe prospect scrie k la 3 ore dupa .....dar la 11 ore a apucat sa isi faca efectul ? ..si inca ceva, am calculat perioada fertila si knd am luat doza a 2a de postinor era cam la a10 zi considerant ca spotting-ul acela a fost menstruatie...si dupa calculele mele perioada fertila ar fi intre 13 si 27 caci am ciclu neregulat....am calculat bine? si ce sanse sunt sa fiu insarcinata avand in vedere si calculele si pastiluta ! multumesc anticipat ! va pup si astept sa imi raspundeti ! Offline #656 2007-06-05 23:57:27
Re: Postinorasteapta menstra la data la care trebuia sa vina. mami de minuni Offline #657 2007-06-06 06:39:42
Re: PostinorBuna.Am si eu o intrbare.AM avut menstruatzie pe 22 mai si mi-a trecut p 26 mai.p 31 am facut sex neprotejat cu prietenul meu si la 4 ore am luat postinor 2.Apoi am luat postinor la 12 ore aja cum scria si pe prospect.iar la cateva ore am avut o usoara sangerare.asta s-a int decat knd ma duceam la toaleta sa urinez.la 2 zile mi-a trecut si apoi peste alte 2 zile mi-a venit menstruatia...ce se int k sunt f speriata:((?va mltumesc Dragostea nu este niciodata mai puternica,dekt atunci knd te face sa suferi:D Offline #658 2007-06-06 06:41:31
Re: PostinorMa scuzati tt eu sunt.Mentionez ca in luna aprilie mi-am inceput viata sexuala,iar menstruatzia nu a aparut timp de o luna.Adica nu am avut menstruatiein luna aprilie.Eu nu am ciclu regulat.E posibil sa-mi fi venit si din kuza asta? Dragostea nu este niciodata mai puternica,dekt atunci knd te face sa suferi:D Offline #659 2007-06-06 06:49:51
Re: PostinorAAA...si ink cv...poate cumva k aceasta sa nu fie menstruatie?desi m doare f tare burta si am dureri menstruale...ma dor si sanii...:(va rog dak se poate s imi raspundetzi repede!!! Dragostea nu este niciodata mai puternica,dekt atunci knd te face sa suferi:D Offline #660 2007-06-06 11:36:52
Re: Postinoraleksandra4U, in primul rand ai warn. intelegem ca esti user nou, dar asta nu inseamna ca nu poti intra sa citesti regulile. Nobody home Offline #661 2007-06-06 12:24:01
Re: Postinoraleksandra4U, daca e singerare care seamana cu menstruatia, consider-o menstruatie...desi avem de-a face cu un ciclu foarte scurt insa Postinor poate avea si un asemenea efect secundar....sfatul meu e sa mergi cit mai repede la un cabinet de planning sa vorbesti despre contraceptive orale.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #662 2007-06-06 14:04:53
Re: PostinorBuna fetelor.Am intrat pe forrum pt ca am o intrebare.Acum 2 saptamani fiind in a 12-a zi de ciclu,in urma unui contact sexual neprotejat am luat postinor pentru a doua oara in viata mea dupa o perioada mai mare de un an.La o saptamana dupa ce am luat postinor am inceput sa am sangerari usoare si dureri de sani.sangerarile sunt reduse cantitativ si dureaza de 10 zile.ciclul menstrual ar tb sa-mi vina pe 8.ce sa fac?mai astept sau ma duc la ginecolog? Offline #663 2007-06-06 14:08:06
Re: Postinordu-te, e mai bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #664 2007-06-06 16:09:56
Re: PostinorAm citit regulile...Doctoressa ms mult ptr raspuns...am fost acum cateva zile la un planning...eu o sa plec in strainatate intr-o saptamana si m-am gandit ca nu are rost sa iau acum anticonceptionale,dar cu siguranta o sa iau cand ma intorc... Dragostea nu este niciodata mai puternica,dekt atunci knd te face sa suferi:D Offline #665 2007-06-06 16:11:17
Re: PostinorNashira am mai avut o singura data un ciclu atat de scurt.Nu il am deloc regulat.ms mult de raspuns Dragostea nu este niciodata mai puternica,dekt atunci knd te face sa suferi:D Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|