|
Nu esti logat.
Postinor-48#894 2008-05-02 01:29:05
Re: Postinorcred ca o sa iau un test maine ca imi ies peri albi .multumesc mult! o noapte buna in continuare Offline #895 2008-05-02 01:30:57
Re: Postinordaca vrei sa faci un test fa-l corect...adica la 3 saptamani de la contact (desi eu zic ca sunt bani aruncati pe geam)...si daca doresti sa scapi de stresul asta anticonceptionalele sunt recomandate...dar trebuie sa mergi la planning pt ele... happy with him...inlove with him... Offline #896 2008-05-04 07:52:42
Re: PostinorBuna la toata lumea. Offline #897 2008-05-04 10:56:41
Re: Postinorazone...din ce mi-ai povestit sfatulmeu e sa nu ia pilula de a 2 a zi si sa nu va faceti griji...atata timp cat nu a ajuns sperma in vagin (sau macar pe labii) nu aveti dc sa va faceti griji... happy with him...inlove with him... Offline #898 2008-05-04 11:50:27
Re: Postinorcrys_ty_na Multumesc tare mult pentru raspuns....m-am mai linisti un pic, am o ciuda asa mare pe mine ca nu am putu sa fiu mai atent. Nici la pastila parca nu am apela, nu as vrea sa ii faca rau si asa sta cu sanatetea in pioneze, m-ar durea sufletul sa mai sufere si din cauza asta .. Doamne ajuta sa fie bine! Offline Publicitateloading...
#899 2008-05-04 12:04:25
Re: Postinorcu placere azone...si nu va faceti griji... happy with him...inlove with him... Offline #900 2008-05-04 12:43:03
Re: Postinorin 28 martie am avut contact sexual si s-a rupt prezervativul, in 29 am luat postinor la 16 ore.in 17 mi-a venit menstruatie...totul ok. True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!! Offline #901 2008-05-04 13:26:15
Re: Postinorpostinorul are o marja de eroarede 2 % dar asta nu tine cont de cat de des le iei...faptul ca l ai luat asa des poate duce dereglari... happy with him...inlove with him... Offline #902 2008-05-04 13:39:25
Re: Postinorms inca o data pt raspuns True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!! Offline #903 2008-05-04 13:57:58
Re: Postinorcu placere happy with him...inlove with him... Offline #904 2008-05-19 09:49:55
Re: PostinorSalut, am si eu o intrebare. Am citit prospectul de la Postinor de mai multe ori..Am folosit metoda de urgenta, mai mult sau mai putin in parametrii indicati (nu mai mult de 2 ori pe an). Dar sincer, dupa multe cautari pe google, citit prospecte si review la acest site, inca nu am gasit o explicatie plauzibila la intrebarea " de ce numai de 2 ori pe an?" In principiu, dupa cum spune Doctoressa nu exista un risc major de aparitie a chistilor, sansele de a avea copii nu scad, tocmai am citit despre persoane care au luat doze impresionante intr-un timp foarte scurt. Si totusi, ma intereseaza sa aflu de ce numai de 2 ori pe an. Ma gandesc ca ar putea fi vb despre o scadere a eficientei hepatice, dar asta se poate rezolva cu un hepato protector. In rest, despre implicatii pe termen lung inca nu am auzit, nici de la producator nici de la medici care au facut evaluarea metodei de contraceptie de urgenta. Asa ca, daca cineva are o parere de specialitate, va rog sa imi raspundeti. Offline #905 2008-05-19 09:54:05
Re: Postinorpai e foarte simplu are o doza foarte mare de hormoni din cauza asta se foloseste doar de 2 ori pe an.nu cred ca e bine sa iei postinor in fiecare lana avand in vedere ca cele 2 pastile ci=ontin echivalentul a zece folii de ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #906 2008-05-19 09:56:11
Re: Postinorfrumushika12...Iti pot spune din experienta ca Postinor luat 2 luni la rand, as vrea sa pot scrie foarte mare...in caz de super urgenta si ar trebui sa iti aduci aminte inainte de act ca ai mai luat o data pastiluta acum o luna...are aceleas efect. Asa ca acum ai si partea practica la teorie. Chill, dar mai schimba si tu marca la prezervative..ca se rup... In plus se prea poate ca ruperile repetate sa se datoreze si faptului ca forma anatomica a penisului prietenului tau e diferita de tiparul standard. Ar fi bine sa cauti din alea mai largi si mai lungi, Daca penisul e mai gros, atunci se va fixa mai bine, daca se intampla cumva sa "alunece" prezervativul, atunci tot esti acoperita fiid mai lung. Offline #907 2008-05-19 10:30:19#908 2008-05-19 11:39:59
Re: Postinor
intr-adevar nu vorbim de implicatii pe termen lung...insa de implicatiile pe termen scurt ce parere ai??? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #909 2008-05-19 13:43:19
Re: PostinorMultumesc administratorilor siteului care nu au facut decat sa imi redirectioneze un raspuns ce nu-mi este de folos dat fiind ca stiam acest aspect. In continuare, spre ajutorul altor fete car vor dori sa stie de ce e nociva aceasta doza majora postez: "Contracepţia de urgenţă nu este indicată ca metodă regulată de contracepţie datorită ratei crescute de eşec comparativ cu alte metode de contracepţie." Deci in principiu exista sansa ca, organismul stinulat in numeroase randuri cu doze mari de hormon, sa se decida sa secrete la randui cantitati din ce in ce mai mari de progesteron. Drept urmare, la urmatoarea pilula ar putea deveni din ce in ce mai ineficienta, acel risc prevazut de producator ca pilula sa nu-si faca efectul crescand. Lasati discutiile sa curga liber! Mai sunt persoane care fac cautari mai amanuntite si patologice. Nu toata lumea care intra pe site e disperata si in necunostinta de cauza. Offline #910 2008-05-19 13:52:27
Re: PostinorScuze ca te intreb soaremic ... dar daca deja stiai raspunsul de ce ai mai postat intrebarea? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #911 2008-05-19 13:53:42
Re: Postinorcitatul tau e din prospect, nu presupune cercetari amanuntite...ma rog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #912 2008-05-24 16:13:40
Re: Postinorfetele am nevoie de un raspuns urgent! prietena mea a facut sex neprotejat cu prietenul ei, in conditiile in care nu a ejacul in ea si in plus era foarte baut si cica nici nu ar fi putut sa ejacul din cauza asta.mi-a zis ca penetrarea a fost timp de cateva minute si ca imediat dupa aceea s-a spalat pe dinauntru. sa ii recomand sa ia postinor? e dupa ovulatie si au trecut deja 8-9 ore de cand au avut contactul sexual Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|