homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor-48

#894 2008-05-02 01:29:05

CrazyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2006-10-01

Re: Postinor

cred ca o sa iau un test maine ca imi ies peri albi .multumesc mult! o noapte buna in continuare

p.s. cred ca ar fi bine dk as incepe sa iau anticonceptionale,nu?

#895 2008-05-02 01:30:57

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca vrei sa faci un test fa-l corect...adica la 3 saptamani de la contact (desi eu zic ca sunt bani aruncati pe geam)...si daca doresti sa scapi de stresul asta anticonceptionalele sunt recomandate...dar trebuie sa mergi la planning pt ele...

happy with him...inlove with him...puss

#896 2008-05-04 07:52:42

azone
Membru
Inregistrat: 2008-05-04

Buna la toata lumea.
Am si eu o problema, aseara am facut sex, de fapt tentativa de sex cu prietena care este virgina am folosit prezervativul dar din neatentie cand m-am retras ca sa nu ejaculez inauntru(atat cat a intrat exact un pic), prezervativul a iesit de pe penis. Eu zic ca am ejaculat totul in afara dar ne este frica sa nu fi ramas ceva totusi pe prezervativ .. prezervativul nu a ramas inauntru, s-a agatat de ciorapi si a ramas undeva in zona genitala adunat. M-am uitat la el si nu parea sa aibe urme de sperma in el sau pe el cel putin vizibil sau palpabil .. parea efectiv gol doar lubrifiat inauntru.
Ne-am gandit sa ia pastila de a doua zi dar am inteles ca are efecte adverse ciudate si nu e indicat ... prietena si asa ii este teama sa ia pastila din cauza ca are un helicobacter care si asa ii face o groaza de probleme legate de starea generala, organism slabit disconfort permanent ...
Vrei si noi un sfat va rog, ce sa facem ei trebuie sa-i vina ciclu undeva la sfarsitul saptamanii viitoare sambata sau duminica
Daca e sa ia pilula ce cumpar de la farmacie mai exact si cum se ia ?
Va multumesc anticipat si va rog din suflet ajutatine.

#897 2008-05-04 10:56:41

crys_ty_na
Platinum member

azone...din ce mi-ai povestit sfatulmeu e sa nu ia pilula de a 2 a zi si sa nu va faceti griji...atata timp cat nu a ajuns sperma in vagin (sau macar pe labii) nu aveti dc sa va faceti griji...

#898 2008-05-04 11:50:27

azone
Membru
Inregistrat: 2008-05-04

crys_ty_na Multumesc tare mult pentru raspuns....m-am mai linisti un pic, am o ciuda asa mare pe mine ca nu am putu sa fiu mai atent. Nici la pastila parca nu am apela, nu as vrea sa ii faca rau si asa sta cu sanatetea in pioneze, m-ar durea sufletul sa mai sufere si din cauza asta .. Doamne ajuta sa fie bine!

Publicitate

loading...

#899 2008-05-04 12:04:25

crys_ty_na
Platinum member

cu placere azone...si nu va faceti griji...

#900 2008-05-04 12:43:03

frumushika12
New member
Inregistrat: 2007-06-10

in 28 martie am avut contact sexual si s-a rupt prezervativul, in 29 am luat postinor la 16 ore.in 17 mi-a venit menstruatie...totul ok.
in 30 aprilie iar s-a rupt(culmea ghinionului) grater dar nu s-a terminat. am observat kiar in momentul in care s-a rupt numai k a avut loc o penetrare, si era lichidul ala preejaculator.eram in a13-a  zi a  ciclului menstrual deci in perioada fertila. in 1 mai am luat iar postinor la 15 ore.
credeti k si-a facut efectul, tinand cont de faptul k am luat 2 luni la rand? suntem cam stresati grater.help plzz sad

True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!!

#901 2008-05-04 13:26:15

crys_ty_na
Platinum member

postinorul are o marja de eroarede 2 % dar asta nu tine cont de cat de des le iei...faptul ca l ai luat asa des poate duce dereglari...

#902 2008-05-04 13:39:25

frumushika12
New member
Inregistrat: 2007-06-10

ms inca o data pt raspuns wink puss

True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!!

#903 2008-05-04 13:57:58

crys_ty_na
Platinum member

cu placere smile

#904 2008-05-19 09:49:55

soaremic
Membru
Inregistrat: 2008-05-19

Salut, am si eu o intrebare. Am citit prospectul de la Postinor de mai multe ori..Am folosit metoda de urgenta, mai mult sau mai putin in parametrii indicati (nu mai mult de 2 ori pe an). Dar sincer, dupa multe cautari pe google, citit prospecte si review la acest site, inca nu am gasit o explicatie plauzibila la intrebarea " de ce numai de 2 ori pe an?" In principiu, dupa cum spune Doctoressa nu exista un risc major de aparitie a chistilor, sansele de a avea copii nu scad, tocmai am citit despre persoane care au luat doze impresionante intr-un timp foarte scurt. Si totusi, ma intereseaza sa aflu de ce numai de 2 ori pe an. Ma gandesc ca ar putea fi vb despre o scadere a eficientei hepatice, dar asta se poate rezolva cu un hepato protector. In rest, despre implicatii pe termen lung inca nu am auzit, nici de la producator nici de la medici care au facut evaluarea metodei de contraceptie de urgenta. Asa ca, daca cineva are o parere de specialitate, va rog sa imi raspundeti.

#905 2008-05-19 09:54:05

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pai e foarte simplu are o doza foarte mare de hormoni din cauza asta se foloseste doar de 2 ori pe an.nu cred ca e bine sa iei postinor in fiecare lana avand in vedere ca cele 2 pastile ci=ontin echivalentul a zece folii de ac. smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#906 2008-05-19 09:56:11

soaremic
Membru

frumushika12...Iti pot spune din experienta ca Postinor luat 2 luni la rand, as vrea sa pot scrie foarte mare...in caz de super urgenta si ar trebui sa iti aduci aminte inainte de act ca ai mai luat o data pastiluta acum o luna...are aceleas efect. Asa ca acum ai si partea practica la teorie. tongue Chill, dar mai schimba si tu marca la prezervative..ca se rup... In plus se prea poate ca ruperile repetate sa se datoreze si faptului ca forma anatomica a penisului prietenului tau e diferita de tiparul standard. Ar fi bine sa cauti din alea mai largi si mai lungi, Daca penisul e mai gros, atunci se va fixa mai bine, daca se intampla cumva sa "alunece" prezervativul, atunci tot esti acoperita fiid mai lung.

#907 2008-05-19 10:30:19

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

e prea mare doza de hormoni. is simple

#908 2008-05-19 11:39:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

soaremic a scris:

Salut, am si eu o intrebare. Am citit prospectul de la Postinor de mai multe ori..Am folosit metoda de urgenta, mai mult sau mai putin in parametrii indicati (nu mai mult de 2 ori pe an). Dar sincer, dupa multe cautari pe google, citit prospecte si review la acest site, inca nu am gasit o explicatie plauzibila la intrebarea " de ce numai de 2 ori pe an?" In principiu, dupa cum spune Doctoressa nu exista un risc major de aparitie a chistilor, sansele de a avea copii nu scad, tocmai am citit despre persoane care au luat doze impresionante intr-un timp foarte scurt. Si totusi, ma intereseaza sa aflu de ce numai de 2 ori pe an. Ma gandesc ca ar putea fi vb despre o scadere a eficientei hepatice, dar asta se poate rezolva cu un hepato protector. In rest, despre implicatii pe termen lung inca nu am auzit, nici de la producator nici de la medici care au facut evaluarea metodei de contraceptie de urgenta. Asa ca, daca cineva are o parere de specialitate, va rog sa imi raspundeti.

intr-adevar nu vorbim de implicatii pe termen lung...insa de implicatiile pe termen scurt ce parere ai???
mie mi se pare ca o meno-metroragie serioasa, care poate aparea in urma abuzului de postinor sau o amenoree secundara de lunga durara(ambele foarte greu rezolvabile) sunt motive suficiente

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#909 2008-05-19 13:43:19

soaremic
Membru

Multumesc administratorilor siteului care nu au facut decat sa imi redirectioneze un raspuns ce nu-mi este de folos dat fiind ca stiam acest aspect. In continuare, spre ajutorul altor fete car vor dori sa stie de ce e nociva aceasta doza majora postez: "Contracepţia de urgenţă nu este indicată ca metodă regulată de contracepţie datorită ratei crescute de eşec comparativ cu alte metode de contracepţie." Deci in principiu exista sansa ca, organismul stinulat in numeroase randuri cu doze mari de hormon, sa se decida sa secrete la randui cantitati din ce in ce mai mari de progesteron. Drept urmare, la urmatoarea pilula ar putea deveni din ce in ce mai ineficienta, acel risc prevazut de producator ca pilula sa nu-si faca efectul crescand. Lasati discutiile sa curga liber! Mai sunt persoane care fac cautari mai amanuntite si patologice. Nu toata lumea care intra pe site e disperata si in necunostinta de cauza.

#910 2008-05-19 13:52:27

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Scuze ca te intreb soaremic ... dar daca deja stiai raspunsul de ce ai mai postat intrebarea?

Fericita mamica de Aida Maria!

#911 2008-05-19 13:53:42

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

citatul tau e din prospect, nu presupune cercetari amanuntite...ma rog
asa si sparam ca nu toata lumea e disperata si in necunostinta de cauza...mai speram insa si ca cei care stiu cite ceva sa ne ajute nu sa incerce(ineficient de altfel) sa ne sape....ma rog...
poate ca tie, foarte bine si eficient documentata fiind, nu ti-o fi de folos raspunsul pentru ca il stiai...nu insa toata lumea il stie si altora poate le e de folos...
se cuvine sa facem cuvenita distinctie intre metoda regulata si folosire exagerat de frecventa...
oricum, o protectie relativa(mai mare decit 50% ba chiar mai mare de 90% imi permit sa spun0 e mult mai mult decit nici o protectie...asadar, crezi tu ca vei convinge o fata care a facut sex neprotejat sa nu ia lunar Postinor(si sa nu isi creeze dezechilibre hormonale ce pot duce poate chiar la blocarea axului hipotalamo-hipofizar) doar pentru ca exista riscul sa fie nitel mai putin eficient decit 98%?????
sincer, nu inteleg rostul interventiilor tale rautacioase...vrei si poti sa ajuti, fii bine venita...vrei sa inveninezi atmosfera si sa te dai mare...fii draguta si exerseaza in alta parte

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#912 2008-05-24 16:13:40

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

fetele am nevoie de un raspuns urgent! prietena mea a facut sex neprotejat cu prietenul ei, in conditiile in care nu a ejacul in ea si in plus era foarte baut si cica nici nu ar fi putut sa ejacul din cauza asta.mi-a zis ca penetrarea a fost timp de cateva minute si ca imediat dupa aceea s-a spalat pe dinauntru. sa ii recomand sa ia postinor? e dupa ovulatie si au trecut deja 8-9 ore de cand au avut contactul sexual

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.