|
Nu esti logat.
Postinor-5#78 2006-11-13 17:51:24
Re: Postinorpai ai ciclu neregulat. Nobody home Offline #79 2006-11-13 17:56:15
Re: Postinorda...este neregulat...dar ma gandeam deoarece am luat 3 luni logest...doctorita ginecolog mi-a zis k imi va regla ciclul menstrual...si sa opresc tratamentul la 3 luni sa vad daca a functionat corect....si eu ma gandeam k poate trebuia sa fie regulat dar deoarece eu am facut sex neprotejat ....sa se formeze o sarcina si de asta nu imi vine acum la timp....dar e foarte posibil sa imi revina si ciclul meu neregulat inapoi....sincer e foarte complicata situatia asta...nu credeam k am sa pot avea atat stres in mine Offline #80 2006-11-13 18:01:02
Re: Postinorbonny, oricum, dupa 3 luni de contraceptive, contactele sexuale neprotejate sunt complet contraindicate...riscul de sarcina e mai mare decit daca nu luai de loc contraceptive...minunata ginecoloaga nu ti-a zis si asta? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #81 2006-11-13 18:05:17
Re: Postinoroups!se pare k a omis acest lucru care mi se pare foarte important...oricum faptul e deja consumat...nu mai am nimik de facut doar sa astept...daca de ceva sunt insarcinata..am sa fac un avort si rezolv problema.orice greseala se plateste..si cred k a venit si randul meu!intarzierea aceasta sigur este de la o posibila sarcina...dar asta e viata..uneori mai cruda...mi-am facut-o cu mana mea..eu sunt singura vinovata de acest lucru Offline Publicitateloading...
#82 2006-11-13 18:21:59
Re: Postinorbuna,scriu pentru prima data pe acest forum. Am si eu o intrebare, iau de o luna si jumatate novynett si nu am reactii adverse,dar de la o vreme au inceput sa ma doara sanii si sfarcurile.simptomele le simt de la o simpla atingere.vreau sa stiu este o reactie cat decat normala sau nu? Offline #83 2006-11-13 18:49:59
Re: Postinors-ar putea sa te doare pt ca cresc. ia urmareste-le evolutia. Nobody home Offline #84 2006-11-13 19:02:15
Re: Postinordar pana sa iau pastilele nu m-au durut.si nu stiu daca mai cresc ei daca nu au crescut pana acum:).....atunci sa ma gandesc ca durerea nu provine de la pestilute ?! Offline #85 2006-11-13 19:04:15
Re: Postinorpai cresc de la pastile. Nobody home Offline #86 2006-11-14 12:03:20
Re: PostinorAm spus ca o sa va anunt dc imi vine menstruatia...iata ca mi-a venit azi..chiar la timp, fara nici o intarziere, dar promit ca de acum o sa am mai mare grija pt ca nu mai vreau sa trec printr-o asteptare cumplita..va multumesc pt toate sfaturile.... "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #87 2006-11-14 12:27:45
Re: Postinorcu drag cata.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #88 2006-11-14 14:06:50
Re: Postinorelena, ca sa putem stii ce risc de sarcina ai, ar trebui sa stim daca ai ciclul menstrual regulat si la cite zile. Spalatul urgent in vagin dupa contactul sexual, mai ales cel cu irigatorul nu face decit sa impinga sperma in sus...nu prea are deci efect contraceptiv. In principiu, daca ai ciclul menstrual regulat de 26, maxim 27 zile, esti in afara periaodei fertile. Daca insa e de 28 sau mai mult, aseara erai in perioada fertila, deci e cazul sa iei Postinor. Diseara nu e tirziu insa cu cit il iei mai aproape de contactul sexual cu atit e mai bine. Asa ca daca poti sa nu amini, nu amina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #89 2006-11-14 14:12:07
Re: Postinormultumesc pentru raspuns!problema este,ca nu am in fiecare luna menstruatia regulata.intr-o luna am menstruatia de 26,27 de zile,in alta luna,mi-a venit si la 14 zile.deci,trebuie sa o iau cat mai repede?iti multumesc pentru amabilitate! Offline #90 2006-11-14 14:18:52
Re: PostinorDaca intervalul maxim de timp trecut de cind ti-a venit odata menstruatia pina iti vine data viitoare este de 27 zile, insa nu mai mult, atunci nu lua Postinor....am zis sa iei doar daca ciclul e mai lung sau egal cu 28 zile....din cite inteleg de la tine nu e mai lung de atit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #91 2006-11-14 14:21:49
Re: Postinoracum stateam si ma gandeam,ca nu este mai lung de 28 de zile.iti multumesc! Offline #92 2006-11-14 14:24:17
Re: PostinorDaca esti sigura de chestia asta, atunci nu lua Postinor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #93 2006-11-14 20:50:56
Re: PostinorAs avea si eu o intrebare:D......iau Yasmin de 10 zile,sincera sa fiu ma cam asteptam la reactii adverse,nu pot spune ca ma simt ingrozitor insa am ceva dureri de stomac,si mai nou ceea ce am inteles ca se numeste spotting,sangerari usoare,crampe si umflarea sanilor,exact ca la menstruatie....dar am inteles ca e perfect normal,in afara de asta mai am limba incarcata si galbena,sunt fumatoare...da,numai ca nu am mai avut asa ceva pana acum,poate sa fie de la anticonceptionale?Inca ceva,am avut hepatita cand eram mica,dar varianta usoara A,are vreo legatura,sa fie de la ficat?As aprecia f mult un raspuns:) Offline #94 2006-11-14 20:54:19
Re: Postinor
Am avut si eu Hepatita A cand am fost mica si iau pilule. Cred ca Hepatita B implica o atentie mai sporita... nush exact. Carpe diem! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|