|
Nu esti logat.
Postinor-8#134 2006-11-15 18:33:54
Re: PostinorDar nu am intzeles faza cu metoda calendarului sa zicem ca pe data de 10 are loc ovulatia zilele fertile fiind din 3 pana in 12 (7zile inainte 2 dupa) atunci de ce pot sa fac sex fara prez pe data de 2? ca spermatozoizii raman 7 zile acolo pana in data de 10 un spermatozoid poate fecunda un ovul nu? :confused: Offline #135 2006-11-15 18:36:30
Re: Postinorcalculul perioadei fertile include si durata de viata a spermatozoizilor. asta e faza cu cele 7 zile de dinainte de ovulatie. Nobody home Offline #136 2006-11-15 18:37:43
Re: PostinorScuza-ma l`am sters din cauza ca nu am citit cu destula atentzie mesajul tau.a fost intrebarea ceva de genu "Pe durata ciclului (sangerarii) se elimina un ovul mort (nefecundat) si am intrebat la cat timp dupa ce a fost eliminat pleaca alt ovul din ovare spre trompa sau uter(nush unde pleaca da shtiu ca pleaca) dupa ce am citit din nou mesajul am intzeles. Offline #137 2006-11-15 18:41:18
Re: PostinorEvrika ! deci de asta se calculeaza cu 7 zile inainte de ovulatie si presupun ca celelalte zile dupa ovulatie alea 2 is cele mai fertile. asa m`am prins ms Offline #138 2006-11-15 18:49:44
Re: Postinoralea 2 zile sunt durata de viata a ovulului, daca nu ma insel. Nobody home Offline Publicitateloading...
#139 2006-11-15 18:56:51
Re: PostinorMs pt rabdarea care atzi avut`o cu mine!! cam atat pentru azi ca am in cap numa ovulatii si menstruatii si trompe etc. eram ingrijorat dar acum dupa atatea calcule m`am linistit aproape de tot oricum revin pentru ca Postinorul e periculos si cred ca o sa apara efecte secundare.Noapte buna ! Offline #140 2006-11-15 19:04:44
Re: Postinornoapte buna. sa speram ca n-o sa visezi ce ai in cap. Nobody home Offline #141 2006-11-15 20:13:06
Re: PostinorAm aflat ca in 07.dec trebuie sa ii vina ciclu am scazut 14 zile de cand ar trebui sa inceapa ciclu pe 23.nov ar trebui sa aiba loc ovulatia(normal fara ca postinor sa o intarzie) pana pe data de 16.nov ii in perioada nefertila deci din 13 pana in 20 pot supravietuii spermatozoizii (care erau lichefiatzi calumea ca o durat vre`o 2 ore cu mici pauze de 2 min) ovulatia se produce in ziua 23.nov deci sunt 3 zile diferentza plus ca a luat si Postinor care mai intarzie ovulatia eu cred ca ma aflu in afara pericolului de sarcina nu? Offline #142 2006-11-15 20:17:26
Re: Postinoraham... aunci, daca in ultimele 6 luni macar a avut cilul de fix 28 de zile, asa o fi. Nobody home Offline #143 2006-11-15 21:02:58
Re: PostinorChiar daca eu am gresit cu zilele fertile nu cred ca mai exista un pericol chiar daca nu luat Postinor nu cred ca era nici un pericol. Offline #144 2006-11-15 21:07:41
Re: Postinormah, dupa calculele mele, luna asta i-a venit pe 9. atunci: 9+10=19 si 9+17= 26. intre 19 si 26 are perioada fertila. Nobody home Offline #145 2006-11-16 00:06:37
Re: PostinorDa i`a venit pe 9 si s`a terminat pe 13.oricum nu prea cred ca sunt sanse am fost eu putin ingrijorat deoarece nu stiam daca ii sigur ca prima zii dupa terminarea ciclului este riscul foarte mic nu stiam insa nici procentul de reusita a coitului intrerupt eu credeam ca este 10% sanse sa nu ramana cand colo sunt sanse 65% sa nu ramana plus Postinorul plus calculul ovulatie nu are cum aia ii clar nu mai sunt ingrijorat deloc ea a avut secretii de substanta alba la mai putin de 24 de ore de la act o sarcina din cate stiu nu prea are cum sa se instaleze asa rpd sunt prea putini factori care sa indice o eventuala sarcina.dar imi pare ffff bine ca am intrebat pe forumul asta ca am invatzat foarte multe.o sa te anuntz cu decurge treaba si o sa mai am intrebari dupa ce o sa apara efectele secundare ale Postinorului daca o sa ii vina ciclul in 7 zile de acum mai are rost sa facem un test de sarcina? Offline #146 2006-11-16 10:24:20
Re: PostinorDuke....zilele de fertilitate maxima sunt ultimele 2 zile INAINTE de ovulatie(odata eliberat ovulul, daca spermatozoizii nu sunt deja acolo sa il intimpine, fertilitatea incepe sa scada). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #147 2006-11-16 13:04:42
Re: PostinorBine ca stau linistit acuma ca si saptamana trecuta ne`am ingrijorat degeaba (am uitat sa mentionez ca pe data de 13 a fost prima oara pentru ea ) cand era virgina noi ne tot jucam (petting) amandoi dezbracati si dupa o zii in care ne`am jucat imi spune ca ii este rau si ca are pofta de mancare ea fiind incepatoare (si pesimista ca de obicei ) m`a speriat si pe mine putin......de acum nu plec de acasa fara prez la mine si daca se mai inampla sa fiu cu ea si sa nu am prez....blowjob baby!ati mai auzit de fete care sa fie virgine si sa faca sex oral(69..handjob...)?? Ultima oara a fost editat de Duke (2006-11-16 13:05:20) Offline #148 2006-11-16 13:24:31
Re: Postinorfoarte multe fete isi protejeaza himenul(considerind ele ca bucatica aia de piele da dimensiunile virginitatii) facind sex oral sau anal....sincer, asta mi se pare mie a fi cea mai grava problema de sexualitate a generatiei voastre Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #149 2006-11-16 14:28:33
Re: PostinorNu anal nici nu vreau sa incerc pt ca "things can get nasty" dar ma tot freaca la cap ca acuma o sa i se deformeze corpul ca o sa i se lase sanii si sa mareste curu si deala ii adevarat? Offline #150 2006-11-16 14:39:06
Re: PostinorNu e nimik adevarat....oricum, daca tu ai 16 ani, ma gindesc eu ca si ea e tot pe acolo, asadar nu si-a terminat dezvoltarea....asa ca, e foarte posibil sa i se intimple toate astea, fara nici o legatura insa cu faptul ca face sex vaginal(oricum, sexul, indiferent de care e, tot efectele alea le are, mai putin sarcina care se poate intimpla doar in cazul sexului vaginal).... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #151 2006-11-18 09:46:48
Re: PostinorAcum am descoperit o teorie in cazul meu.....eu nu cred ca ar trebui sa ii apara o menstruatie cauzata de postinor(adica sa apara in 10 zile max de cand a fost administrat postinor) pe 13 am avut contactul ovulatia este pe 23/24 pe 14 a fost administrat postinor nu cred are cum sa ii apara o menstruatie acum deoarece menstruatia elimina un ovul mort acum ce sa ii elimine?un ovul a fost eliminat din 9 pana in 13(menstruatia anterioara) inca nu a fost eliberat alt ovul pt ovulatia este pe 23/24.cred ca asta este o teorie in legatura cu postinorul cred ca numai dupa ovulatie ii va provoca postinorul o menstruatie.am dreptate? Offline #152 2006-11-18 11:37:56
Re: Postinorduke, exista spotting (care poate sa apara sau nu, indiferent de momentul cand e luat postinorul) si menstruatie, care poate veni mai devreme daca postinorul e luat dupa ovulatie. lasa teoriile si asteapa cu rabdare sa vezi ce se intampla. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|