|
Nu esti logat.
Planning familial#1 2006-04-01 09:35:49
Planning familialSalutari.As dori sa trec de la protectia cu prezervativul la anticonceptionale si am inteles ca la o clinica de planning familial,precum cea de langa Spitalul Panait Sarbu, ofera consultatii,examinari si chiar si pastile anticonceptionale gratuite pt studenti,cum sunt si eu.Este adevarat? Offline #2 2006-04-01 09:39:01
Re: Planning familialSi eu sunt exact in aceeasi situatie ca si tine si acum o sapt am fost la SECS si intradevar ofera consulatii si examinari contra cost dar anticonecptionale gratuite. Offline #3 2006-04-01 16:54:20
Re: Planning familialAm inteles ca pt eliberarea de contraceptive,fie ele si gratuite,trebuiesc o serie de teste pt a se afla exact ce tip de anticonceptionale imi sunt compatibile.Stii cumva cat ar costa cu totul acele teste si unde as putea sa le fac?Sunt din Ploiesti,dar studiez in Bucuresti. Nu de alta,dar n-as vrea sa ma trezesc ca fac acele analize medicale si nu am bani suficienti la mine sa platesc. Offline #4 2006-04-02 13:10:49
Re: Planning familialuita-te pe site-urile de la biomedica ,romar, medsana, doris...la servicii sau tarife si trebuie sa aibe careva vreo lista de preturi.Oricum daca tot le platesti e dreptul tau sa alegi unde iti faci analizele. Offline #5 2006-04-03 11:46:20
Re: Planning familialnu ai nevoie de teste pentru a afla ce anticonceptionale iti sunt potrivite decit daca examenul clinic arata ca ai avea ceva probleme de sanatate.Asadar mergi mai intiila planning si vorbeste cu medicul si daca e cazul te indruma el/ea ce analize sa faci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-12-26 20:29:22
Re: Planning familialse dau gratuite anticonceptionalele (bine, anumite anticonceptionale), iar la altele ti se fac reduceri.. totusi, sunt destul de aproape de termenul de expirare.. am luat eu (nu stiu daca ati patit si voi).. de exemplu anticonceptionalele de la ei expira in iulie 2007, iar cele luate de la farmacie expira in februarie 2009.. inseamna ceva asta.. +ca nu mai pierzi timpul sa te duci si astepti la planning (chiar daca ti le da gratuit ori compensat), le cumperi direct de la farmacie.. scuzati, dar sunt putin sceptica.. exista sansa sa nu mai fie asa de bune acestea care vor expira in vara?) ce parere aveti? You think you know but you have no idea Offline #7 2006-12-27 00:38:45
Re: Planning familialcristina21,daca esti sigura ca n-ai nicio boala pe care anticonceptionalele o pot agrava atunci mergi la planning.Cu toate ca la ginecolog iti face si analize si atunci stai mai linistita..dar eu te sfatuiesc sa mergi la un cabinet particular ca sa-si dea interesul cu adevarat.iar la planning dak vrei gratuite iti vor da numai ce au ei in lista...asta nu mi se pare ok..cand e vorba de sanatate eu nu ma mai gandesc la bani.. Offline #8 2006-12-27 00:41:07
Re: Planning familialDepinde la ce analize te referi, ioana...pentru cele de secretie pot fi recoltate probe si la planning, iar cele de sange nu sunt necesare decat daca nu considera medicul ca ar putea fi ceva probleme pe undeva... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #9 2006-12-27 00:41:24
Re: Planning familialmie la ginecolog nu mi-a facut nici o analiza You think you know but you have no idea Offline #10 2006-12-27 00:47:46
Re: Planning familialcred ca depinde de fiecare medic in parte....eu nu i-am zis de vreo boala dar doctorul mi-a zis ca nu se poate ghida dupa parerea mea si mi-a dat analize de sange,asta pe langa ecografie si teste de secretie...poate am dat peste un doctor prea constiincios..dar cred ca e mai bine asa decat fara niciun fel de teste Offline #11 2006-12-27 16:05:04
Re: Planning familialpai si mie mi-a facut control ginecologic, test al secretiei, ecografie si mi-a adresat intrebari (asta a fost la ginecolog). la planning mi-a luat tensiunea, mi-a ascultat inima, mi-a eaminat sanii si mi-a adresat intrebari.. am inteles k e suficient si examenul clinic pt a recomanda anticonceptionalele potrivite. analizele de sange sunt pt a vedea cu exactitate daca ai vreo pb majora la nivelul inimii si ficatului.. (parerea mea).. iar daca la testele clinice s-ar fi observat ceva anapoda nu ai fi luat anticonceptionale ori ai fi fost atent monitorizata. Oricum imi fac analize de sange o data pe an k asa m-am obisnuit. Acum hai sa iti faca si EKG si toate analizele posibile.. You think you know but you have no idea Offline #12 2007-03-21 09:03:48
Re: Planning familialoki ... in afara de secs mai stie cineva un cabinet de planning unde se da lo-femenal .... in farmacii nu gasesc ... mersi! Offline #13 2008-03-25 13:41:35
Re: Planning familialmie nici macar atat nu mi-a facut.... adik am fost dezamagita de servicii. eu sunt din galati si am fost la un cabinet de planning... si ... pur si simplu m-a intrebat de care pastile vreau....gratuite sau cu bani... si i-am raspuns de care imi recomanda....si mi-a zis ca pot sa iau logest sau diane 35..... si cand i-am zis ca nu e nici o pb daca o sa ma ingras un pic de la ele mi-a zis" aaa... pai atunci iti recomand diane"..... sincer nici nu am curaj sa incep sa iau... "o iubire care nu este eterna nu este nimic" Offline #14 2008-03-25 13:46:15
Re: Planning familialfetele din Ploiesti..care stiti un planning inafara de cel de la Judetean?hmm..si daca merg la ginecolog sa`mi schimbe pastilele are ceva?? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #15 2008-03-31 21:04:24
Re: Planning familialsalutare.eu sunt noua pe aici si vroiam sa va spun ca de o sapt folosesc anticonceptionale yasmine la indemnul unei dr. de la cabinetul de planning, si pot spune ca ma simt f. bine.in prima zi am avut o usoara stare de voma, dar atat. as dori sa va intreb dupa cat timp pot avea contact sexual neprotejat daca ciclu am avut de pe 20 pana pe 24 iar ac am inceput sa le iau pe 24? Offline #16 2008-03-31 21:06:16
Re: Planning familialtrebuia sa le incepi din prima zi de menstra adica pe 20;daca le-ai inceput in oricare alta zi, ai nevoie de protectie suplimentara pana inghiti primele 7 pastilute; Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-31 21:07:42) Offline #17 2008-03-31 21:08:19
Re: Planning familialms.deci daca astazi am avut contact sexual neprotejat nu-i nicio problema pt ca este a 8 pastiluta. Ultima oara a fost editat de mititica88 (2008-03-31 21:16:08) Offline #18 2008-03-31 21:08:52
Re: Planning familialnu,e totul ok Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-31 21:26:14) Offline #19 2008-03-31 21:22:03
Re: Planning familialte referi la mine ca nu-i totul ok? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|