|
Nu esti logat.
Sunt protejata din prima zi?#1 2009-09-21 11:31:56
sunt protejata din prima zi?Buna, am o intrebare. Iau de 4 luni milligest dar am avut cistita si am luat 2 saptamani antibiotice pe care le-am terminat exact la dupa o zi dupa ce am terminat si folia de ac. Acum sunt in pauza si m-am gandit sa incep folia de astazi pt ca astazi mi-a venit menstruatia. Avand in vedere ca am luat antibiotice pana acum 2 zile o sa fiu protejata de astazi daca incep folia in prima zi de menstruatie? Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #2 2009-09-21 13:10:20
Re: sunt protejata din prima zi?Nu, va trebui sa te protejezi pana iei primele 7 pastile Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-09-21 13:10:33) Offline #3 2009-09-21 14:05:51
Re: sunt protejata din prima zi?multumesc pt raspuns Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|