|
Nu esti logat.
Am uitat pastila#1 2009-09-22 13:20:30
am uitat pastilaBuna...sunt noua pe aici si vreau sa incept prin a-mi cere scuze daca repet problema sau nu postez unde trebuie...din ce am gasit pe forum nu am prea reusit sa ma linistesc....iau de 6 luni contraceptive novynette si trebuia sa incep o folie noua duminica seara(20.09),dar am uitat si am inceput luni(21.09) cu a 2a pastila, iar marti dimineata(22.09) am luat prima pastila pentru ca am citit undeva ca daca uit o pastila din prima saptamana pot sa o iau in interval de 36 ore si sa folosesc protectie suplimentara 7 zile. Intrebarea mea este daca imi ajung doar 7 zile de protectie suplimentara?multumesc anticipat Offline #2 2009-09-22 14:05:57
Re: am uitat pastila
da ajung 7 zile de protectie suplimentara...daca iei de acum in colo corect pastilutele.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #3 2009-09-22 14:22:45
Re: am uitat pastilaHello. Si eu am uitat pastila, dar am luat-o de indata ce mi-am amintit, adica dupa 16h. Eu sunt in a doua saptamana de blister si n-am mai avut contact sexual de 2 saptamani. Exista vreun risc? Trebuie sa folosesc si eu protectie suplimentara? Offline #4 2009-09-22 14:35:45
depinde de AC , de ex la yasmin daca uiti in a doua sapt o pastila nu e nevoie protectie, dar vezi mai intai prospectul.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #5 2009-09-22 14:49:37
Da, yasmin folosesc. M-am uitat pe prospect, iti multumesc. Dar contactul de dinainte sa uit pastila nu prea reprezinta un risc, nu? Sau... Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-22 15:21:50
pana in momentul in care ai utat pastilaa esti protejata, deci contactul anterior a fost protejat... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #7 2009-09-22 15:40:26
Re: am uitat pastilamultumesc mult pentru raspuns...acum m-am linistit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|