|
Nu esti logat.
Logest..-2#20 2012-01-08 12:30:54
Re: Logest..la ce reactii te referi? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #21 2012-01-08 12:36:06
Re: Logest..greata si cefalee. citind prospectul, am aflat ca acestea doua sunt cele mai frecvente reactii adverse ale Logestului. as vrea sa stiu cam cand ar trebui sa dispara, ca sa stiu daca trebuie sa le schimb sau nu. doamna doctor mi-a spus ca e posibil sa imi fie greata de la ele, dar nu stiu dupa cat timp ar trebui sa dispara senzatia. Offline #22 2012-01-08 12:38:13
Re: Logest..in primele 3 luni sunt normale aceste simptome; cu toate astea, daca devin insuportabile, ar trebui sa te intorci la doctor. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #23 2012-01-08 12:41:24
Re: Logest..am inteles. multumesc Offline #24 2012-01-08 12:45:03
Re: Logest..mai fetelor, eu zau ca nu inteleg: va place sa va chinuiti atat corpul si viata cu anticonceptionalele astea? intarzieri ale menstruatiei, menstruatie diminuata, greata, dureri de cap, grija zilnica de a nu uita pastila, etc., ca sa nu mai zis ca va dati cu totul peste cap aparatul reproducator...... eu nu am luat in viata mea asemenea pastile. Offline Publicitateloading...
#25 2012-01-08 12:49:24
Re: Logest..dar te bate gandul, altfel n-ai fi aici. sau incerci sa ne cureti sufletele de pacat ?! Offline #26 2012-01-08 12:57:42
Re: Logest..fiecare cuplu isi alege metoda contraceptiva in functie de anumiti factori, cu siguranta cine foloseste AC are motive pentru asta, doar n-o face ca sa "se chinuie" Offline #27 2012-01-08 12:59:21
Re: Logest..nici vorba sa ma bata gandul. doar sincer mi se pare un sacrificiu si un chin mult prea mare pentru niste ...sex. femeile se chinuie atata, si barbatii.... acuma depinde de fiecare. eu mereu m-am protejat cu prezervativ, iar avand in vedere ca am avut un ciclu regulat am facut neprotejat in cele 3-4 zile de dinainte si de dupa menstruatie. si nu am ramas niciodata insarcinata asa. cand am vrut sa raman insarcinata am facut sex neprotejat in a 14-a zi si am ramas din prima. Offline #28 2012-01-08 13:15:35
Re: Logest..da, adelina10, dar gandeste-te ca ai chef si in alte zile decat cele care se presupune ca sunt sigure. ce faci, te apuci sa tricotezi cu sotul sau sa jucati canasta in loc sa .. vorba aia?! nu de alta, dar daca si insurat isi da drumul NUMAI in balonas .. plus ca eu nu il suport. si sunt fata. l-am folosit cand era intr-adevar cazul si atat. Offline #29 2012-01-08 13:17:02
Re: Logest..da, si eu ziceam ca adelina, pana am aflat ca exista oameni alergici la prezervativ... Offline #30 2012-01-08 13:20:56
Re: Logest..fiecare are dreptate in felul ei Offline #31 2012-01-08 13:23:58
Re: Logest..adelina, mi-ai luat vorba din gura. adica de pe taste Offline #33 2012-01-10 12:33:32
Re: Logest..buna ziua! am si eu o problema si as vrea niste raspunsuri daca se poate! iau anticonceptionale logest de 4 ani si pana acum nu am am avut nici un fel de problema! luna trecuta am terminat folia am facut pauza de 7 zile numai ca in astea 7 zile nu mia venit menstruatia decat asa cateva picaturi! dupa astea 7 zile chiar daca nu mia venit eu am inceput si urmatoarea folie dar nici acum nu mia venit tot asa decat cateva picaturi dar am niste dureri de ovare foarte puternice si de spate la fel ca si cum ar trebui sa imi vina dar nimic! nu stiu daca am facut bine ca am inceput urmatoarea folie si nici care ar fi cauza acestor dureri ma puteti ajuta? astept raspuns! Offline #34 2012-01-10 16:01:09
Re: Logest..irina cred ca nu prea ti se mai potrivesc pastilele. poate si de la faptul ca le iei de 4 ani. adica atunci sper ca ti le-a recomandat medicul de planning familial, ca nu se iau fara prescriptia lui, dar acum poate stilul tau de viata s-a schimbat, poate organismul tau s-a modificat putin. eu zic ca ai avut mentruatie, alea cateva picaturi, si este ok, pastilele pot sa scada fluxul atat de mult ca pare spotting, nu mentruatie, dar e cazul sa vorbesti cu un medic de planning familial sa decida daca trebuie schimbate pastilele Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-18 20:32:42) Offline #35 2012-01-13 10:54:30
Re: Logest..neatza fetelor! Offline #36 2012-01-13 11:02:35
Re: Logest..nu vad care ar putea fi legatura daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #37 2012-01-13 15:22:15
Re: Logest..ms mult de raspuns...astept sa vad cum imi este in urmatoarele zile si poate fac o vizita la un dermatolog... Offline #38 2012-01-18 20:22:33
Re: Logest..buna. am si eu o intrebare : iau de aproape 2 saptamani Logest (prima folie de AC din viata mea, nu am mai luat nimic pana acum), le-am luat corect, la ora fixa, nu am sarit peste nici una, dar acum cateva zile am baut o cana de ceai de plante, printre care se afla si sunatoare si am citit ca scade eficienta. acum am o stare ca de ovulatie (nu pot sa explic concret senzatia, ideea e ca eu inainte sa le incep, avand ciclul ft regulat, stiam mereu cand ovulez pt ca simteam o mica-mica jena la nivelul ovarelor, jena pe care o simt si acum). credeti ca a scazut eficienta si s-a declansat ovulatia sau e pur si simplu de la pastilute, o reactie a organismului care ma trage de maneca pt ca inca nu s-a obisnuit cu ele ? poate e o intrebare stupida, imi cer scuze, dar pana nu termin prima folie si nu imi vine menstruatia sunt asa paranoica multumesc anticipat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|