homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Logest..-5

#77 2012-01-29 22:09:02

Andra Adnana
New member
Inregistrat: 2012-01-04

Re: Logest..

de ce sa iei un medicament pentru ceva ce NU ai ?! anticonceptionalele nu trebuie sa stii ca le iei decat cand le inghiti, atat. in rest nu trebuie sa te incomodeze sau sa te faca constienta de prezenta lor rotfl parerea mea ...

#78 2012-01-29 22:11:06

edinaa
New member
De la: Brasov
Inregistrat: 2007-10-12

Ai dreptate! Intrebam pentru ca am vazut reclama si eram curioasa.

Multumesc mult.

#79 2012-01-29 22:37:42

Andra Adnana
New member

nu ai pentru ce, eu ti-am spus parerea mea. asteapta parerea "oficialilor" ca poate eu ma insel tongue puss

#80 2012-01-29 22:46:49

Ally_mm
New member
De la: Bucharest
Inregistrat: 2011-03-29

Andra Adnana a scris:

mie mi-a spus o profesoara la facultate ca unii medici recomanda pauza pt ca ovarele sa mai ovuleze si ele cate-un pic. dar sincer mi se pare stupid, ca nu e ca si cand ar uita sa faca asta in timpul in care iei pastilele si ar avea nevoie de o pauza ca sa isi aduca aminte lol deci stai linistita, atata vreme cat analizele pe care ti le-ai facut sunt bune nu ai de ce sa faci pauza smile

big_smile Sunt de acord cu tine!  tummenupp
Multumesc pt sfat!  wave

#81 2012-01-31 17:19:25

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

edinaa a scris:

Buna seara fetelor ^__^

Am o intrebare - iau Logest de 3 ani si am auzit la tv, nu stiu daca e adevarat, ca exista un medicament - 4Feminina - care, cica, diminueaza efectele secundare ale contraceptivelor si vroiam sa va intreb daca e indicat sa-l iau, desi, nu am sesizat pana acum nici un efect secundar? si daca, cat timp?

exista topic pe forum pe subiect. este un supliment alimentar, nu un medicament, care contine niste extracte de plante ce sunt considerate a fii utile pentru diverse mici neplaceri, care se pot incadra si ca efecte secundare ala ac-urilor. dar e scumput din cate stiu, si nu o sa te scape de ele ci ar trebui sa te ajute putin. dupa parerea mea e ca si cum as manca struguri rosii preventiv ca sa nu ma doara burta la menstruatie (se presupune ca ei contin o substanta care ajuta). asta se numeste prevenire nu tratare smile si cred ca astia au scos ceva de 10 ori mai scump decat merita si au scris mare pe el ca e special facut pentru cele ce administreaza ac ca sa-si faca ditamai vanzarea... mai ales ca nu ai avut efecte adverse nu vad de ce ti-ai goli buzunarele degeaba.

Publicitate

loading...

#82 2012-02-01 15:22:25

Ally_mm
New member

Buna!

Astazi am primit analizele, nu prea inteleg ce inseamna...

Am citit pe net diverse pareri, dar am vazut ca in principal se refera la nou nascuti si gravide.

Le copiez mai jos, poate ma puteti ajuta, va rog.

Maine trebuie sa merg tot acea doamna doctor pentru a le interpreta si a imi spune ce tratament imi recomanda si daca si prietenul va trebui sa se trateze...

Multumesc mult.

1. Microbiologie
Ex. bact. secretie uretrala, vaginala, col
Cultura
CULTURA IN CONDITII AEROBE - PREZENT STREPTOCOC
HEMOLITIC DE GRUP B

SENSIBIL:
Amoxicilina / Acid clavulanic
Ceftriaxon
Cefuroxim
Ciprofloxacin
Cloramfenicol
Penicilina

REZISTENT:
Claritromicina
Clindamicin
Doxiciclina

CULTURA FUNGI NEGATIV

2. Citobacteriologie
Citodiagn. secretii vaginale
Microscopie

FRECVENTE EPITELII INTERMEDIARE. RARE PMN. FRECVENTI
BACILI DODERLEIN. RARI COCI GRAM POZITIV
ABSENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS

#83 2012-02-01 16:28:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pentru streptococul B vei primi tratament cu unul din antibioticele la care e sensibil, desi sunt pareri ca nu ar trebui tratat decat inainte de sarcina

#84 2012-02-01 17:36:12

Ally_mm
New member

Inteleg, dar, am citit ca nu se transmite prin contact sexual. Insa prietenul meu a fost cel care m-a sfatuit sa imi fac analizele, sustine ca a observat la el o scurgere putin consistenta, alba si un miros specific. De aceea nu stiu ce sa cred... Credeam ca e vina mea si ca nu ar trebui sa stau asa.

p.s. nu am avut simptome, decat un miros, sesizabil cateodata dimineata, la dus, iar sapt trecuta mi-au fost recomandate ovulele Gynie L si spuma de curatare Multi Gyn Femiwash, tot acea doamna doctor sustinand ca e vorba de un dezechilibru al florei bacteriene pentru ca as fi practicat o igienca excesiva si cu produse neadecvate zonei intime, ca si PH.

Ultima oara a fost editat de Ally_mm (2012-02-01 17:41:38)

#85 2012-02-02 16:13:59

Ally_mm
New member

Buna

Mi s-a spus astazi sa iau 7 zile Augmentin, la fel si prietenul, si sa continui cu ovulele Gynie L.
Pana acumn nu prea s-au dizolvat in intregime si doamna doctor mi-a recomandat sa iau Gynophiullus in loc de Gynie L sa vad daca se va dizolva mai bine.
Vad ca difera ca si continut. Ce parere aveti, care dintre cele doua marci e mai buna?
Multumesc

#86 2012-02-03 16:10:44

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

te rog ally unde le-ai facut? analizele? vreau si eu asa ceva. caut sa lucreze cumt rebuie si din rezultatul tau pare ca e asa face laboratorul respectiv. eu iti recomand gynophilus, nu am probleme cu ele, contin doar lactobacili.

#87 2012-02-03 17:49:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

frankie, daca te ajuta, si analizele mele facute de curand arata la fel, au fost lucrate la IDS
nu stiu sa-ti spun cum se recolteaza la ei, mie mi-a recoltat ginecologul

#88 2012-02-06 00:26:23

Ally_mm
New member

frankie a scris:

te rog ally unde le-ai facut? analizele? vreau si eu asa ceva. caut sa lucreze cumt rebuie si din rezultatul tau pare ca e asa face laboratorul respectiv. eu iti recomand gynophilus, nu am probleme cu ele, contin doar lactobacili.

La MedLife le-am facut. Dar, sincer, nu iti recomand sa mergi acolo. Prima data cand le-am facut, nu au iesit bine, adica au iesit OK si de fapt eu aveam inca de pe atunci streptococul.....Plus ca e f scump acolo si nu mi-a placut nici cum s-au purtat... Si unei cunostinte i le-a gresit la fel.
Sunt multe clinici bune in Bucuresti, cauta pe net si vezi preturile. Nu mi se pare ok sa mi se zica un pret la tel si altul la fata locului. Stiu ce analize am cerut ca doar nu e prima oara. Plus ca numai consultul simplu costa 130 lei. Prefer sa merg de acum la un simplu cabinet.

Multumesc pentru raspuns. Maine termin Gynie L-ul si as fi preferat sa nu mai continui cu ovulele pentru ca foarte multa substanta din ele practic se pierde, nu se dizolva bine, oricat am incercat, umezite inainte, introduse cat mai adanc, tot degeaba, mai mult de jumatate din ovul ramane nedizolvat. Antibioticul il termin miercuri. Nu stiu ce sa fac, poate nu e necesar sa mai iau ovule....

#89 2012-02-09 18:11:36

Andra Adnana
New member

am si eu o intrebare smile sedatif PC interactioneaza cu Logest ?

#90 2012-02-09 18:14:12

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Nu,nu interactioneaza

Two souls don't find each other by simple accident

#91 2012-02-09 20:23:00

Andra Adnana
New member

multumesc, Johanne puss

#92 2012-02-09 20:25:47

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

cu placere puss

Two souls don't find each other by simple accident

#93 2012-02-13 16:33:55

Ally_mm
New member

Buna,

Revin cu o intrebare pentru ca sunt putin nelinistita.
Am incheiat tratamentul cu antibiotice Augmentin miercuri, menstruatia a venit vineri iar astazi, luni, e ultima zi. De maine reincep Logestul.
Pana aseara am avut contacte protejate, din cauza antibioticelor care scad eficienta anticonceptionalelor, insa aseara nu am folosit prezervativ, prietenul spunand ca va avea grija, si a avut.
Dar cum de obicei ma tem in astfel de situatii, ( mai demult am citit pe net ca si inainte de ejaculare pot fi eliberati spermatozoizi, insa nu stiu cat de adevarat e ) m-am decis sa va intreb daca credeti ca e necesar sa apelez la contraceptia de urgenta sau nu...
Multumesc mult.

#94 2012-02-14 10:54:46

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

daca era primul contact din ziua respectiva (cu alte cuvinte, nu a ejaculat inainte), e ok;
daca au mai fost si alte contacte inainte, pe canal au ramas spermatozoizi care au fost eliminati o data cu lichidiul pre-ejaculator, caz in care exista risc de sarcina chiar daca nu a existat "finalizare" inauntru.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#95 2012-02-14 11:23:16

Andra Adnana
New member

am si eu o intrebare smile la 2 scaune putin moi intre 2 pastile se pune problema scaderii eficacitatii logestului ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.