homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Logest..-8

#134 2012-03-21 17:25:20

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Logest..

nu sunt deloc singurele cu un nivel scazut de hormoni, cine te-a mintit? in primul rand, karissa si artizia si stodette daca nu ma insel (la ultimul nu garantez) contin fix aceiasi hormoni si in aceleasi cantitati ca si logestul, si mai sunt inca ceva marci si feluri de ac tot din categoria "doza foarte scazuta de hormoni".

#135 2012-03-21 18:20:42

Ally_mm
New member
De la: Bucharest
Inregistrat: 2011-03-29

In primul rand, nu m-a mintit nimeni. Si nici nu mai am varsta la care sa cred ce imi spune unul sau altul.
In al doilea rand, chiar mama mea este medic.
In al treilea rand, doctorul meu, de la o clinica anume, cel care mi le-a recomandat, stie ce vorbeste.
Nu am studiat prospectele tuturor AC din lume sa le compar. Poate tu ai facut-o.
Si in al patrulea rand, am cont pe acest forum pentru a intreba chestii utile pentru mine si pentru a ma informa in legatura cu probleme pe care le am sau pe care trebuie sa le evit.
Nu doresc sa port alte discutii de alt gen, nu te supara, dar am spus ce stiu EU, ce mi s-a intammplat MIE, ce vreau sa fac EU, nu am facut reclama si nici nu am incercat sa conving pe nimeni de nimic.
Nu crezi ca esti cam dura afirmand ca am fost mintita in privinta Logestului?
Una e "doza foarte scazuta de hormoni" si alta e " doza cea mai scazuta de hormoni".
Deja am deviat discutia intr-o directia gresita.
Puteai sa te exprimi mai diplomat, gen..."din cate stiu, mai exista si alte AC similare...etc etc".
Nu as putea scrie pe un forum public, la adresa unei persoane necunoscute, cuvinte care poate jignesc, chiar si daca nu a fost constientizata intentia.
Multumesc!

Ultima oara a fost editat de Ally_mm (2012-03-22 00:58:10)

#136 2012-03-21 23:00:32

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

este aceeasi doza! mica, minuscula cum vrei sa o numesti. si daca afirmi ceva gresit, este ok sa te corectez, nu ca am ceva cu tine (in caz ca nu ai observat eu te-am ajutat in trecut, cauta la mesaje), ci pentru ca postul tau eronat poate sa fie citit de un user si sa fie luat de bun, iar ce are forumul asta cel mai de pret este exact faptul ca nu dezinformeaza, adica majoritatea de aici nu scriu informatii gresite sau incomplete, sau daca cineva greseste, este corectat. era doar o expresie, dumnezeule.

#137 2012-03-21 23:45:43

Ally_mm
New member

Daca indemnam pe altcineva sa ia exact ce iau, as fi inteles greseala.
Conteaza ce expresii folosim, mai ales pe un forum, cand nu putem auzi tonalitatea, si ceva ce poate parea ok pt cine afirma, poate parea jignire pt celalalt.
Stiu ca m-ai ajutat in trecut si ti-am si multumit atunci.
O seara placuta.

#138 2012-03-22 07:55:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Lasind la o parte faptul ca stilul foarte direct si poate nediplomat al lui eph poate fi uneori deranjant, regret ca trebuie sa spun Ally_mm ca nuci la tine nu vad cine stie ce tendinta la toleranta.
Pe de alta parte, trebuie sa recunosc faptul ca eph are dreptate: ne straduim din rasputeri sa oferim informatii corecte si complete.
Si e absolut sigur si fara dubiu ca formula existenta in Logest e regasita si in cellelalte contraceptive enumerate de eph, tot asa cum foarte adevarat e ca mai sunt si alte formule de contraceptive ultramicrodozate(categorie din care face parte si Logest)...asadar, nu este singurul...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#139 2012-03-22 17:14:41

Ally_mm
New member

Cu tot respectul, nu am de ce sa tolerez cuvintele care simt ca ma jignesc.

Am dreptul sa atrag atentia atunci cand ma simt atinsa. Cred ca asa ar proceda oricare dintre noi. 

Cand cineva foloseste un stil foarte direct si nediplomat nu credeti ca ar trebui sa i se atraga atentia?
Toleranta ar fi trebuit sa existe la ambele parti.

Nu am jignit pe nimeni niciodata, indiferent de expresiile folosite, m-am gandit inainte de a le scrie, pentru a nu se intelege gresit.

La fel si in raspunsurile de mai sus, nu am fost acida, rautacioasa sau altfel, am punctat doar ce m-a deranjat, intr-o maniera normala.

Sunt pe acest forum pentru a ma informa, nu pentru a avea alt gen de discutii.

Repet, nu am dorit sa conving pe nimeni de nimic si am spus ca nu cunosc concentratiile tuturor AC. Era doar parerea personala menita a nu aduce atingere nimanui.

A tolera nu inseamna a tacea si a inghiti expresii, fie ele si neintentionate. Asa cum am grija in ce scriu aici, asa sper sa aiba si ceilalti. Pentru ca nu ne aflam aici sa ne pierdem timpul cu asa ceva.

Sper sa considerati subiectul acesta inchis, pentru ca eu il consider demult.

Toate cele bune.

#140 2012-03-30 09:02:25

matreoska
Full member
Inregistrat: 2012-03-20

Buna fetelor!

Am si eu o mare rugaminte la voi,daca a-ti putea sa imi da-ti un sfat sau daca a-ti patit si voi asa ceva.
Aseara am facut dragoste cu prietenul meu si la un moment dat au inceput sa ma doara ovarele ingrozitor si nu am mai rezistat,dupa care ma simteam foarte balonata.
Ma gindesc oare ce poate fi?
Va rog mult sa ma sfatuiti si pe mine ce ar trebui sa fac ca sa fie bine.

Multumesc anticipat pentru raspuns

#141 2012-05-04 23:53:38

matreoska
Full member

Buna seara fetele!
Am si eu o intrebare: am luat o folie de logest dar nu mai vreau sa iau deoarece imi doresc un bebe,cat timp ar trebui sa ma protejez ca sa nu fie afectat bebe de folia pe care am consumat-o?defapt daca afecteaza cu ceva copilul daca ramin imediat insarcinata dupa ce le intrerup?

#142 2012-05-05 09:46:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu afceteaza cu nimic, poti sa te apuci de treaba imediat, de fapt sansele de a ramane insarcinata sunt mai mari imediat dupa ce intrerupi AC

#143 2012-05-05 20:09:39

matreoska
Full member

Pai eu am terminat de luat ultima pastila dar mi-a venit ciclul foarte putin peste 4 zile dupa ce am luat ultima pastila,pot sa fi ramas insarcinata in ultimile 4 zile inainte sa imi vina ciclul?

#144 2012-05-05 20:11:43

heimdall
Diamond member

nu, probabil ti-a venit mai putin din cauza anticonceptionalelor

#145 2012-05-06 00:46:51

matreoska
Full member

Multumesc frumos!

#146 2012-05-15 13:11:36

ChineseGirl
New member
Inregistrat: 2011-12-15

Buna ziua

As dori sa stiu daca iau prima pastila de Logest la 1 sau 2 saptamani dupa ce mi-a trecut menstruatia cate zile trebuie sa treaca pana pot avea contact neprotejat? Mentionez ca fac acest lucru pentru a intarzia menstruatia in perioada de concediu, nu este un obicei.
Va multumesc

#147 2012-05-15 14:01:53

heimdall
Diamond member

trebuie sa iei corect 7 pastile ca sa fii protejata, deci dupa ce trec 4 ore dupa cea de-a 7a pastila te poti considera protejata

#148 2012-05-15 18:56:38

ChineseGirl
New member
Inregistrat: 2011-12-15

heimdall a scris:

trebuie sa iei corect 7 pastile ca sa fii protejata, deci dupa ce trec 4 ore dupa cea de-a 7a pastila te poti considera protejata

Din cate inteleg pot sa incep Logestul oricand insa trebuie sa treaca 7 zile ca sa fiu protejata.

Multumesc

#149 2012-05-16 14:18:57

Andra Adnana
New member
Inregistrat: 2012-01-04

buna fetelor puss am si eu o intrebare : aseara, facand curat intr-o geanta pe care o port mai rar, am gasit un blister din care am luat doar 2 pastile (folia de rezerva) problema e ca o am de vreo 4 luni (cred). e cazul sa o arunc, avand in vedere ca a stat desfacuta atata timp ? de expirat, expira in 2015, dar ma gandeam sa nu fi patit pastilele ceva stat de atata vreme desfacute ..

#150 2012-05-16 14:20:28

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nu au nimic pastilele.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#151 2012-05-16 14:20:49

Andra Adnana
New member

ms frumos, yoyo puss

#152 2012-05-30 18:22:35

Andra Adnana
New member

buna, fetele smile as vrea sa stiu si eu daca Tinizol 500 mg si Meclodin ovule interactioneaza cu Logestul ? nu am de gand sa am raporturi sexuale pe perioada tratamentului, insa voiam sa stiu daca dupa ce il termin e nevoie de protectie 7 zile (eu cred ca nu, dar sa fiu totusi sigura). multumesc anticipat smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.