|
Nu esti logat.
Sfaturi?informatii?#1 2009-10-10 23:14:17
sfaturi?informatii?Ma numesc Narcisa si am 21 de ani. am fost plecata in alta tara timp de un an. Sora mea mai mare are un baietel de un an si 2 luni. Cand am plecat din tara copilul avea 2 luni si toate lucrurile erau in ordine,nu avea probleme cu el . Am revenit in tara acum o saptamana si am fost in vizita la sora mea.Am ramas extrem de socata cand am vazut-o foarte slaba,mai slaba decat inainte sa ramana insarcinata,efectiv numai piele si os e acum . Nu imi venea sa cred ca e ea . Am intrebat-o cum de a ajuns in situatia asta. E atat de slaba pentru ca bebele nu poate dormi noaptea,se trezeste de 7-8 ori pe noapte. Ea nu mai are un program normal pur si simplu o vad epuizata si cred ca de la asta se datoreaza slabitul atat de brusc. E super fericita ca are bebele ,e totul pentru ea. ii tine in puf si il ingrijeste foarte mult. e un copil sanatos ,frumos si cu un program normal in timpul zilei,iese afara cu el,nu face mofturi la mancare.. doarme si la pranz dar foarte putin. Scriu aceste randuri in locul ei,pentru ca nu are deloc timp de calculator. Va rog spuneti-mi daca cunoasteti astfel de situatii,si ce ramane de facut in cazul asta? nu suport sa o vad asa,nu are nici pofta de mancare. acum a inceput sa ia si vitamine,si sper sa se remedieze incetul cu incetul cate ceva. in schimb ce poate face ca bebele sa doarma noaptea? ce cunostinte aveti despre asta? va rog mult raspundeti-mi ca nu suport sa o vad in starea asta. Multumesc Back to Black Offline #3 2009-10-11 16:32:08
Re: sfaturi?informatii?poate sa ii iasa dintisori si sa aiba dureri.. Offline #4 2009-10-12 13:10:45
Re: sfaturi?informatii?Am si eu o nelamurire . Cand am fost cu baiatul in spital , are 8 ani , o doctorita a zis ca "cocoselul" lui este cam mic pentru varsta lui si ca imi recomanda sa merg la un doctor urolog . Credeti ca ar trebui sa-mi fac probleme ? Offline #5 2009-10-14 10:57:02
Re: sfaturi?informatii?Narcisa, eu nu ma pricep prea tare-sfaturi ar trebui sa dea cele care sunt deja mamici- doar imi dau cu parerea ... Daca bebele e absolut sanatos (sa mearga cu el la medic sa se convionga ca e asa), daca nu-i dau dintisorii, n-ar mai ramane decat un motiv plauzibil : e RAU. 35+ babyboy Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-14 11:43:47
Re: sfaturi?informatii?E normal sa fie slabita daca nu doarme suficient, e bine sa ia vitamine sa incerce sa manance chiar daca nu ii are pofta de mancare. De asemenea ar trebui sa faca tot posibilul sa se odihneasca cand poate. Ultima oara a fost editat de kadiha (2009-10-14 11:44:53) 16+ mami si tati te asteapta cu nerabdare Offline #7 2009-10-14 12:48:49
Re: sfaturi?informatii?Sigur nu are ADHD ? 35+ babyboy Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|