|
Nu esti logat.
Doamna doctor camelia constantinescu#1 2009-10-23 16:40:38
doamna doctor camelia constantinescua nascut cineva cu doamna doctor camelia constantinescu de la bucur? m-ar interesa daca face cezariana la cere ci cam care ar fi pretul.. Offline #2 2009-12-27 11:48:20
Re: doamna doctor camelia constantinescuDa, face cezariana la cerere ... a nascut prietena mea , este o super doctorita, iar prietena mea zici ca nici nu are operatia de cezariana facuta . Nu o incomodeaza cu nimic, nu o doare intr-un mod insuportabil , mi-a povestiti totul ca la carte, cum a fost , si sunt ft optimista in privinta mea (si eu tot la doctorita Camelia Constantinescu sunt si tot prin cezariana vreau sa nasc cu ea ... inca nu e bebe, dar e pe drum). De preturi nu stiu decat cat a dat pe la anestezisti si asistente. Daca te mai pot ajuta cu vreo informatie, cu cea mai mare placere. Membra a aliantei PriCo MyGaEl Bl PaLaTtAmAl NeDa Za Offline #3 2010-01-03 17:12:04
Re: doamna doctor camelia constantinescu
ms mult..mai multe detalii se poate? astept mail. Offline #4 2010-01-03 18:28:41
Am primit mailul tau ... cezariana a facut-o cu anestezie generala, sonda i-a pus-o dupa ce a fost anesteziata, a doua zi a ramas cu bebele in camera (prima zi a fost la reanimare), sonda cand i-a scos-o nu a durut-o , a simtit doar ca o jena ... operatia arata foarte bine ... este foarte multumita per total . tu cand trebuie sa nasti? Membra a aliantei PriCo MyGaEl Bl PaLaTtAmAl NeDa Za Offline #5 2010-01-04 10:50:38
Re: doamna doctor camelia constantinescuapropo...am mai auzit ca se baga un tub in gura pt respiratie la anestezie generala... cand ti-l scoate? nu reprezinta riscuri? Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-04 11:01:23
nu am auzit nimic de acest tub ... Membra a aliantei PriCo MyGaEl Bl PaLaTtAmAl NeDa Za Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|