homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am citit astazi ca...-17

#305 2010-02-09 18:02:48

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: am citit astazi ca...

saracii catei...as merge daca as fi in bucuresti

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#306 2010-02-09 18:48:34

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

OneOnly a scris:

http://www.adoptiicaini.ro/urgenta-mare-in-glina-ajutati-la-scosul-zapezii-din-tarcuri/
sad
pentru cei din Bucuresti: mergeti sa ajutati daca puteti!

o doamne neutral bietii de ei..

#307 2010-02-09 18:49:56

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

saracutii supa

Love.  Live. Laugh.

#308 2010-02-09 19:24:28

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Fetelor, daca stiti pe cineva din Bucuresti, anuntati!
Sper sa se gaseasca persoane care sa mearga!
Eu nu sunt din Buc, daca as fi fost nu as fi stat pe ganduri si m-as fi dus acolo.
E teribil ce li se intampla bietelor suflete!

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2010-02-09 19:29:11)

They can because they think they can.

#309 2010-02-09 20:39:27

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

ce frumos e ce ai trimis, Himmel!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Publicitate

loading...

#310 2010-02-10 19:11:51

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Un nou stil de talharie

Daca conduceti noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz in niciun caz sa nu actionati stergatoarele si sa nu stropiti parbrizul cu lichid de parbriz. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar si folosind stergatoarele. Atunci veti fi obligat sa va opriti si cu mare probabilitate veti fi victima unei talharii.
Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu stergatoarele si lichid de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina cat mai departe posibil de locul incidentului. Opriti-va numai atunci cand ati ajuns intr-un loc sigur.

Aruncarea cu oua in parbrizul masinilor care circula noaptea este ultima gaselnita folosita de talhari.

Ultima oara a fost editat de December (2010-02-10 19:12:22)

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#311 2010-02-10 19:17:24

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

December a scris:

Un nou stil de talharie

Daca conduceti noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz in niciun caz sa nu actionati stergatoarele si sa nu stropiti parbrizul cu lichid de parbriz. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar si folosind stergatoarele. Atunci veti fi obligat sa va opriti si cu mare probabilitate veti fi victima unei talharii.
Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu stergatoarele si lichid de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina cat mai departe posibil de locul incidentului. Opriti-va numai atunci cand ati ajuns intr-un loc sigur.

Aruncarea cu oua in parbrizul masinilor care circula noaptea este ultima gaselnita folosita de talhari.

Doamne fereste !!! signof10  signof10

#312 2010-02-11 05:35:22

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

dumnezeule neutral stiam ca romanii, cu predilectie hotii, sunt foarte inventivi, dar sa ajungi sa te gandesti la asa ceva....

#313 2010-02-11 08:30:22

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

problema cateilor inzapeziti din bucuresti s-a rezolvat. ce ne-am face fara cei din puscarie?...
http://stiri.kappa.ro/magazin/11-02-201 … 56417.html

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#314 2010-02-12 18:08:29

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

applause

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#315 2010-02-13 18:32:56

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#316 2010-02-15 15:07:41

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

DESPRE CASATORIE

Institutia casniciei este foarte asemanatoare cu mersul la restaurant
in grup. Comanzi ce vrei, pe urma vezi ce au luat altii si brusc nu
iti mai place ce ai tu.

Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste. Pe urma este terminat.

Un baietel il intreaba pe tatal lui: "Tati cat costa sa te
casatoresti?. Tatal i-a raspuns: "Nu stiu fiule inca platesc".

- Tati este adevarat ca in unele parti din Africa , un barbat nu isi
cunoaste sotia pana nu se casatoresc?
- Asta se intampla peste tot fiule.

Nu am cunoscut fericirea adevarata pana nu m-am casatorit.
Pe urma a fost prea tarziu.

In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7.. Cand o scriem insa
de mana, o taiem cu o linie orizontala. V-ati intrebat vreodata de ce?
Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze
cele zece porunci, acesta i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre
ele. Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu ravnesti la nevasta
aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige: -
Taiati saptele, taiati saptele, taiati saptele!!!

Niciodata nu te culca nervos. Ramai sa termini cearta.
Secretul casniciei perfecte ramane un secret.

Cand un barbat iti fura sotia cea mai nasoala revansa este sa il lasi
sa o pastreze.........

Unui barbat i s-a furat cardul de credit.
Nu a depus plangere deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa.

Sotia: "Mai bine ma casatoream cu dracul!"
Sotul: "Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange este interzisa!"

Daca NU citesti acest mesaj vei primi 1 milion de euro.

Prea tirziu!
L-ai citit.
Trimite mai departe, e incredibil! chiar functioneaza!
Si eu l-am citit si nu am primit 1 milion de euro

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#317 2010-02-15 15:39:20

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Accepta vrajotoarea din tine.

?Umbra este persoana care ai prefera sa nu fii!?

Suntem obligati sa ne luptam cu raul, sa ne confruntam cu umbra, sa integram diavolul. Nu avem de ales, spune Jung.

Multumesc adversarului ca m-a adus mai aproape de mine, m-a facut mai puternica si am integrat o parte respinsa, vrajitoarea.

Frumoasa din padurea adormita sau frumoasa adormita?

M-am trezit dintr-un somn hipnotic si acum privesc lucrurile asa cum sunt, si aflu ca nu sunt apreciata pentru munca depusa, sunt inlocuita si data afara din casa mea.

Simt furie, ura, nu pot sa dorm, gandurile nu-mi dau pace, ma doare fizic!!

Imi vine sa sparg, sa urlu, n-am cu cine vorbi, nu-mi raspunde la telefon, ii scriu, nu-mi raspunde la mesaj, ce oameni tine viata pe pamant??!!

Asa se fac afacerile, banii, calcand peste cadavre, inlaturand oameni buni din joc, ma simt folosita si aruncata la gunoi. nu pot sa cred ca mi se intampla una ca asta, i-am fost alaturi de la-nceput, din prima secunda, l-am sustinut, inteles, indragit, m-am certat cu lumea pt el, l-am promovat, l-am facut zeu, si-acum ma-nlocuieste cu o alta, fara trecut, fara niciun sentiment?

Eu asta merit dupa 4 ani de munca?

Cum s-a intamplat una ca asta?

Cum am ajuns aici?

Mi-au inghetat gandurile, ma simt proasta, mi-e rusine de mine, am gresit, am pierdut.

Ce fac?

Eu nu sunt asa!

Eu n-as fi in stare sa ranesc pe nimeni!

Eu nu vreau sa gandesc negativ despre mine, lume!

Eu sunt buna, si n-am nevoie de aceste sentimente in mine. Nu vreau sa urasc! Nu vreau sa ma lupt! Vreau sa dispara din viata mea, sa nu-l mai vad niciodata! E un nemernic, e diavolul in persoana!! M-a dat afara din casa mea! Asta nu e om, e un diavol!

De ce mi l-a scos viata in cale?

Asta e cea mai buna intrebare pe care ti-ai pus-o, in sfarsit te apropii de adevar, de tine.

El ti-a fost trimis spre vindecare, integrare, acceptare. Tu esti tot ce exprima si trimte el spre tine, tu esti el, adversarul esti tu, el n-are nicio putere asupra ta cand esti in randuiala.

Ce fac?

Fug?

Lupt?

Cu ce arme poti castiga o batalie?

Fecioara imi zice sa nu ma las sedusa de vrajitoare! Nu o asculta! E mana diavolului! Tu esti buna, fecioara, pura, iubesti oamenii, nu-ti murdarii mainile, nu intra in lupta!

Ei, uite ca vrajitoarea sunt eu, batalia se da cu mine, adversarul sunt eu si pana nu accept ca sunt vrajitoare n-am sanse sa castig aceasta lupta. La atac!!

Persista lucrurile carora le opui rezistenta. Cu cat ma opun mai mult, sansele de castig imi scad. Vrajitoarea a iesit afara, oricat de bine am incuiat-o, a evadat.

Acum tot ce pot face este sa-mi asum si sa-mi accept umbra, fiindca este singura cale de a deveni intreg, eu insami, iluminata.

Sunt furioasa, slaba, mica, ignoranta, mi-e rusine de ce simt acum, vreau sa ma razbun, vreau sa lupt, sa domin,sa-mi pun adversarul la pamant, ma accept asa cum sunt.

Sunt si frumoasa si urata.

Sunt puternica si slaba.

Sunt buna si meschina.

Sunt generoasa si egoista.

Sunt lenesa si ambitioasa.

Sunt superficiala si perfectionista.

Sunt diabolica si angelica.

Sunt fidela si infidela.

Sunt fecioara si vrajitoare.

Astea sunt toate fetele mele intunecate si in ele rezida puterea mea, ele sunt armele mele de lupta, la atac!!

Comoara e ascunsa in mine, aurul se afla in intuneric, cum spunea Jung. Mastile au cazut, adevarul intra in scena.

E timpul ca lumea sa vada adevarata mea fata, putere, stralucire, inteligenta, ambitie, se apropie victoria. Batalia cea mai grea se da cu tine. Aparentul adversar nu e decat proiectia ta in oglinda. Acum se da lupta cu viata si moartea!

Imi permit sa fiu si meschina, egoista, machiavelica!

Sesizam la ?adversarul meu? aceste nuante si refuzam sa le integrez si mai mult sa le accept ca sunt ale mele, pura reflectie. Si viata imi scotea in cale acelasi eveniment, schimbam actorii dar piesa de teatru era aceasi. Ce naiba se intampla? Unde gresesc?

Sau nu gresesc? Viata e atat de cruda si Dumnezeu nu exista? Ce pacate trag? Ale mamei mele, ale stramosilor?? Cand se rupe lantul asta de evenimente? nu mai suport! Nu-mi mai permit sa merg pe drumul asta, cea trebuie schimbat si eu stiu ca schimbarea nu vine decat prin mine. Unde gresesc??

Cati ani mi-au trebuit ca sa ma lovesc de acelasi zid, ridicat de mine insami, nevroza inversata, tabloul meu era pictat in nuante calde, divine, wow, in ce glob de cristal m-am refugiat, daca-mi vezi casa zici ca e rupta din povesti cu ingeri, mesaje pozitive, lumina, stralucire, caldura, bunatate, intelegere, voie buna, cati ani de pictura..unde m-au dus?

La nenorocire, suferinta, durere, boala fizica. Doamne, iarta-ma ca te-am judecat, viata, iti promit ca n-o sa ma mai gasesti nepregatita. Am invatat inca o data cat e de frumoasa viata, cu bune si rele, cu iubire si ura, cu sclipici si intuneric. Asta inseamna normalitate.

A fi divin inseamna a fi intreg, nicidecum perfect. Pozitivul si negativul din viata ta sunt semne de sanatate, de echilibru, de armonie. Nu mai respinge ce vine spre tine, nu mai fugi, accepta tot ce-ti ofera viata daca vrei sa fii tu insuti cat mai mult, altfel esti doar fragmente de fiiinta, de personalitate, si tu vrei sa fi o zeita, stralucire, lumina.

Nu te mai plange de experientele ce-ti intra in viata, ele sunt pietre pretioase, culege-le, curata-le si vei descoperi ca sunt pietre rare, diamante, transformatoare, magice.

Iti plac diamantele?

?Lucrul cu care nu poti exista impreuna, nu te lasa sa existi.?

Mesaje parentale tampite!

Nu fi rea!

Nu fi egoista!

Nu fi invidioasa!

Nu fi lacoma!

Si asa mai departe?

Doamne, cat rau ne fac parintii nostrii fara sa stie. Mesajele cu care te-au hranit nu fac decat sa te blocheze si sa te-nvete ca lumea e impartita in alb si negru, in buni si rai si tu trebuie sa ocupi locul sfintilor si sa fugi de vrajitori.

Gura!!!

Nu se poate sa predai fara sa fii tu insuti invatat!

Nu te-ntrebi de ce oamenii buni si puri au parte de durere, suferinta, depresie, boala?

De ce platesc ei pentru raul din lume?

Ceva nu-i in regula cu lumea asta. Societatea te-nvata si ea sa fii un bun cetatean, sa respecti legea, sa-ti platesti contributiile, sa asculti si sa executi, ce mai, ghidul unui sclav modern. Tu esti, si te mai si mandresti cu acest titlu. Felicitarile mele!!

De ce cancerul ii loveste doar pe cei buni, pe cei care n-au gresit niciodata, pe cei sfinti? Unde e legea echilibrului aici? Unde-i generozitatea universului, unde-i Dumnezeu??

Stiu ca asta te-ntrebi, stiu. Si eu am trecut prin faza asta de blestem. Doamne, de ce permiti? Eu sunt copil, am trei ani, si n-am cum sa ma apar, de ce l-ai luat pe tata de langa mine, de ce m-ai pedepsit, cu ce am gresit??

De ce mi-ai daruit o experienta atat de grea, de ce m-ai aruncat in bratele dependentelor si a abuzurilor? De ce imi arati doar fata urata a lumii si la altii le dai iubire si confort? Eu nu sunt copilul tau??

Ce-am inteles eu de la viata?

Sunt rea, sunt urata, stramba, proasta, nu merit nimic, de asta traiesc in chin si suferinta. Ce poti intelege altceva? Faci rau primesti rau! Si am invatat sa fac bine, de ce primesc tot rau? Inseamna ca trebuie sa fac rau ca sa primesc bine. Bun, si-o iau de la capat, incerc variante, schimb masti si tot nu dau de mine. Cad, plang, ma ridic, lupt, de ce ma-nvart in cerc, de ce nu dau de mine??

De ce ma lovesc de aceeasi drama?

Pentru ca nu ti-ai invatat lectia, pentru ca nu accepti vrajitoarea din tine, pentru ca nu te iubesti! Da drumul durerii, trecutului, daca vrei sa-ti traiesti viata, prezentul.

Nu mai astepta sa vina cineva sa te salveze din drama ta, nu mai sta cu mainile in san, nu te mai plange, nu mai cauta sa plasezi vina altora, lumea e oglinda ta.

Hey!! Stop!!! Pana aici!! Eu am muncit la viata mea, am invatat lectii, m-am vindecat de dependente, m-am despartit de barbati abuzivi, de prieteni care ma trageau in jos, am citit sute de carti, am studiat psihologia omului, am facut terapie atatia ani, bam mers in tabere de dezvoltare personala, am fost in India, meditez, sar de pe munti, calatorii in alte vieti, am ghizi spirituali,gandesc pozitiv, ma educ continuu, scriu carti, ajut atata lume aflata in disperare, inteleg, iubesc oamenii, am visuri marete, vreau sa schimb lumea, sa construiesc o societate de luptatori, sa deschid saloane de infrumusetare a sufletelor, nu astept nimic de la nimeni, muncesc fara oprire, n-am pace pana nu vad ordine si lumina in sufletul oamenilor. Eu stiu ce-nseamna sa te doara, sa-ti vina sa mori, sa sangerezi la propriu, sa te zbati intre viata si moarte, eu stiu, fiindca am trait iadul pe pamant, am ars atatea experiente in doar 28 de ani, eu stiu ce are nevoie societatea, vorbeste experienta din mine, asta e autorizatia mea de functionare, nu-mi spune tu mie ce pot si ce nu pot!!

Ce-i in neregula cu tine? De ce te iei tocmai de mine? Eu sunt un inger!!! Fac bine!

De ce te doare? De ce suferi?? De ce munca nu ti-e recunoscuta? Nu cumva evenimentul din prezent seamana cu un abandon din trecut? Te-ai pregatit, ai invatat engleza, si el n-a mai venit dupa tine, ti-a promis si acum te doare.

Care-i mesajul cu care ai crescut, draga Andreea?

Am izbucnit in plans, doua ore nu m-am mai oprit, nu pot sa cred ca m-am intors in trecut atat de departe, nu mai sufar, l-am iertat, nu poate fi adevarat. Nu-mi permit sa  regresez atat, ce varsta amotionala am? 3 ani? Cum de n-am vazut ce se intampla, eu sunt un bun diagnostician, nu cred, sunt in conflict, ma simt rau, fizic. Si am continuat sa plang, am reconstruit scenariul copilariei, sustinuta de terapeut si am scos afara vrajitoarea, ura, furia, suferinta si mi-am permis sa simt toate aceste emotii. Am infruntat tot ce am reprimat, a venit momentul infruntarii cu mine, atatia ani de negare, plangi, fata mea, elibereaza-te! Nu mi-am permis nicioadata sa plang dupa barbatul cel mai important din viata mea, eu nu am indraznit sa-mi urasc mama care m-a invatat ca nu merit nimic de la viata, eu nu mi-am permis sa ma arat sensibila si vulnerabila in fata altora, eu am pozat in femme fatale o viata si m-am saturat !!! Am nevoie sa plang!!! Am nevoie sa ma simt rau! Am nevoie sa urasc! Sa ma simt prost! Sa-mi fie rusine! Sa ma iubesc! Sa ma iert ca am uitat de mine si am fugit in lume! Iarta-ma Andreea! Te invit sa simti tot ce ai nevoie pentru a te elibera de trecut, meriti tot ce-i mai bun! Esti o minune!!!

Fii curajoasa, acceptat-ti ura, suferinta, si vindecarea te va imbratisa. Umbra noastra e aici, infatisata in parinti, iubiti ca sa sublinieze locul in care suntem fragmentati, incompleti. Este aici, ca sa ne invete dragostea, iertarea, compasiunea pentru ceilalti si nu in ultimul rand, pentru noi insine. Adu-le la lumina daca vrei o viata.

Ceea ce nu-ti asumi pune stapanire pe tine. Nu te juca cu timpul. El iti lasa impresia ca vindeca ranile, dar nu e asa?te musca de fund cand mai putin te astepti si te intorce de unde ai plecat. Nu te juca, accepta-te asa cum esti, cu bune si rele.

Simte furie, gelozie, invidie, ura. Accepta-le si da-le drumul. Lucreaza cu tine.

Am cheltuit foarte multi ani si bani pentru analiza si dezvoltarea mea personala si inca mai am de lucrat, si ma simt excelent in pielea mea, ma iubesc, primesc cadouri de la viata, dar asta nu inseamna ca uit de drumul vindecarii, ia timp.

Incepe! Nu mai amana?durerile nu dispar, cresc si te doboara, otravesc, omoara.

Dupa cum spune Deepak Chopra: In interiorul fiecarei fiinte umane exista zei si zeite in stare de embrioni, care au o singura dorinta. Ei vor sa se nasca.

Cum incoltesc aceste seminte divine?

Numai intr-un teren fertil ele pot sa creasca.

Vrei sa fii o zeita?

Urmeaza-ma!

Ai o stare buna de meditatie? Simti ca e momentul sa iei legatura cu adevarul din tine? Simti ca nu mai poti sa traiesti astfel? Vrei o viata? Vrei iubire? Te doare? Suferi?

Atunci, pregateste-te, urmeaza calatoria ta interioara, opreste timpul in loc, uita de ce ai de facut, de cerinte si obligatii, retrage-te intr-un loc singura, doar tu cu tine, daca poti imbraca-te in ceva lejer, creeaza-ti o atmosfera divina, lumanari, muzica preferata, eu de obicei, aleg sunete, vibratii, fara cuvinte si ia-ti aproape un jurnal si-un creion, eventual inregistreaza pe un cd pasii ce urmeaza ca sa nu trebuiasca sa deschizii ochii de fiecare data pt a vedea ce urmeaza.

Cand esti pregatita, inchide ochii, respira incet si adanc de cinci ori. Inspira si expira, cu fiecare inspiratie si expiratie te simti din ce in ce mai relaxata. Foarte bine, te simti din ce in ce mai relaxata..

Acum, cu ochii inchisi, imagineaza-ti ca intri intr-un ascensor, inchide usa dupa tine. Apasa pe unul din butoane si coboara sapte etaje. Imagineaza-ti ca intri in constiinta ta. cand usa se deschide vezi o gradina divina si frumoasa. Observa tot ce se afla in jurul tau, observa copacii, florile, pasarile. ce culoare are cerul? Este de un albastru limpede sau este acoperit cu nori? Simti temperatura din aer si vantul care-ti mangaie obrajii? cum esti imbracat? Iti place ce porti? Imagineaza-te in forma ta cea mai buna, esti deosebit de atragatoare, frumoasa, ca o zeita. Scoate-ti pantofii, simte pamantul sub picioare. E acoperit cu iarba sau nisip? E uscat sau umed? Vezi o carare din pietris sau marmura? exista cascade sau statui? Exista animale? Stai un minut si priveste in jur toate directiile si observa ce altceva se mai afla in gradina ta.

Cand ai terminat de creat gradina, creaza-ti un loc sacru de mediattie, unde poti veni oricand pentru a gasi toate raspunsurile pe care le-ai cautat vreodata, pe care ti le doresti de-o viata. Petrece un timp explorand locul tau sacru interior si fa un legamant ca-l vei vizita adesea.

Acum, intoarce-ti atentia inspre respiratie, respira incet si adanc de inca cinci ori. Te vei aduce intr-o stare si mai profunda de constienta relaxata. Foarte bine.

Acum, pune-ti urmatoarea serie de intrebari, asculta-ti vocea interioara, dupa fiecare intrebare, deschide ochii si noteaza raspunsurie in jurnal. Scrie repede ce-ti trece prin minte, totul este o comoara, informatie pretioasa, nimic nu e bun sau rau, scrie, nu-ti fa griji, da-ti voie sa simti si sa exprimi orice simti nevoia sa scoti afara, la lumina. Dupa ce ai raspuns la prima intrebare, inchide ochii si intoarce-te in gradina ta sia seaza-te in locul tau de meditatie. mai respira inca de doua ori, profund si incet, inainte de a-ti pune a doua intrebare- si asa mai departe, nu te grabii, e momentul tau, meriti tot timpul din lume, fiindca esti o faptura minunata!

De ce anume imi este cel mai teama?

Ce aspecte din viata mea trebuie sa fie transformate?

Ce vreau sa realizez prin dezvoltarea mea personala?

De ce anume din mine insumi imi este cel mai teama ca nu cumva sa fie aflat de altcineva?

Ce anume imi este cel mai teama ca voi afla despre mine insumi?

Care este cea mai mare minciuna pe care mi-am spus-o mie insumi vreodata?

care este cea mai mare minciuna pe acre am spus-o vreodata altcuiva?

ce-ar putea sa ma opreasca de la a actiona asa cum este necesar pentru a-mi transforma viata?

Cand ai terminat, acorda-ti timp pentru a scrie in jurnal si a exprima pe hartie orice altceva care trebuie sa iasa la suprafata. Apoi, stai o clipa si recunoaste-ti curajul si truda pe care le-ai folosit in acest exercitiu.

Esti curajoasa!

Esti minunata!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#318 2010-02-15 17:00:23

Madalina85
Addicted member

#319 2010-02-15 21:43:46

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

MissO girl a scris:

http://www.libertatea.ro/stire/ea-este-campioana-mondiala-in-2009-la-dans-la-bara-video-276057.html

asta da dansatoare chicot

Pfff, chiar că ?i bună  va  !

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#320 2010-02-15 21:57:02

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

MissO girl a scris:

http://www.libertatea.ro/stire/ea-este-campioana-mondiala-in-2009-la-dans-la-bara-video-276057.html

wow, super, ce poate sa faca fata asta... am ramas fara de cuvinte

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#321 2010-02-19 09:16:24

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#322 2010-02-19 21:23:09

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

#323 2010-02-19 21:38:44

Madalina85
Addicted member

D. Loredana a scris:

MissO girl a scris:

Pfff, chiar că ?i bună  va  !

da !e buna din pacate la noi prin dansatoare la bara se intelege  neutral ......

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.