homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am citit astazi ca...-26

#476 2010-04-28 15:13:08

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: am citit astazi ca...

ea sa-i pupe talpile lu Bote ca daca nu era el ea nu era nimic..nici asistenta nici altceva...are 28 de ani majoritatea manechinelor  la noi au pana-n 26

#477 2010-04-28 15:18:53

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

mai arata bine dar ......e buna doar de sexinpat

#478 2010-04-28 15:21:51

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

arata bine ,dar ca e sunt sute care arata bine..plus ca si un cersetor ar arata bine la cati bani a bagat ea in operatii,tratamente,extensii,implanturi dentare etc

#479 2010-04-28 15:24:34

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Melany,i agree lol
plus k daca nu exista nici chirurgia estetica,nu ar fi existat nici k "prezenta",nu mai zic k model rotfl
mi'e scarba de fapturi de genul,care mai au si nasul pe sus desi se vede cu ochiul liber de unde au plecat si cate au trebuit sa faca sa ajunga "vedete",k na...pt prosti,a te vedea la tv sau in ziar,inseamna a fi vedeta lol
dar in fine,nowadays orice e posibil lol
Vorba lui Puya "n'o s-apari pe post,daca nu ejti gay sau lesbi n'are rost" rotfl2

#480 2010-04-28 15:27:25

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Publicitate

loading...

#481 2010-04-28 15:32:42

Madalina85
Addicted member

BabyBlueDoll a scris:

Melany,i agree lol
plus k daca nu exista nici chirurgia estetica,nu ar fi existat nici k "prezenta",nu mai zic k model rotfl
mi'e scarba de fapturi de genul,care mai au si nasul pe sus desi se vede cu ochiul liber de unde au plecat si cate au trebuit sa faca sa ajunga "vedete",k na...pt prosti,a te vedea la tv sau in ziar,inseamna a fi vedeta lol
dar in fine,nowadays orice e posibil lol
Vorba lui Puya "n'o s-apari pe post,daca nu ejti gay sau lesbi n'are rost" rotfl2

ati vazut inainte la din dragoste big_smile ?

#482 2010-04-28 15:49:03

Miss_B
Insomniac member

Miss eu daaaaa,am vazut'o rotfl  rotfl
ce monstru vulgar si lipsit de feminitate rotfl

#483 2010-04-28 22:04:26

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

nu e o stire, dar mi s-a parut tare amuzant chicot l-am gasit in timp ce cautam disperata un referat la mate...pe care nu l-am gasit inca si de care am mare nevoie. deci, daca va simtiti dornice de a face o fapta buna (desi s-a dovedit ca nu prea e indicata aceasta actiune pe forum), va astept pe la topicul "ajutor de teme pt la scoala" big_smile scuzati de  offtopic .va las sa cititi textul

Eu nu pot matematică. Structural. Atunci c?nd mi s-a format mie ADN-ul, genomii responsabili de matematică au refuzat să apară. Sau poate s-au reprofilat şi s-au dus ca ?ntăriri pentru fraţii lor care urmau să ?mi dea ?nclinaţiile umaniste. Cert este că nu pot matematică. Spre disperarea mamei mele, absolvent fruntaş de ASE. Chiar şi spre disperarea tatălui meu. Disperarea lui este ?nsă complet nejustificată, dat fiind faptul că nici el nu poate matematică. Dar cred că dădea bine la omogenitatea educaţională să mă certe şi el c?nd iar luam notă mică la mate. La fel de mică pe c?t lua şi el. Şi c?nd ?i ziceam că el ar trebui să tacă, ?mi zicea că sunt obraznică. La fel de obraznică pe c?t e şi el ?n condiţiile date, i-aş fi spus. Dar tata e mare. Şi fioros. Pentru că e mare. Şi c?nd un om mare se ?ncruntă asupra unui om mic, omul mare are avantaj.

Veşnica mea dilemă este de ce regula de trei simplă se numeşte simplă. Pentru că eu ?ncă nu ştiu că o aplic. Ceea ce nu o face complicată. Adică nu susţin să ?i fi zis regula de trei complicată. Dar nici aşa, ostentativ: ?simplă?. Adică nu pricepi tu pentru că eşti idioată, că regula e simplă. Şi nu e aşa! Că am şi eu calităţile mele care să compenseze. Şi vă daţi seama că trebuie să fie nişte calităţi considerabile, din moment ce compensează o asemenea lipsă. Esenţială. Elementară. Dar şptiţi ce bine am trăit eu fără regula de 3 simplă? Uneori nu ?mi ieşeau calcule. Adică nu ?mi ieşeau ?n sensul că aveam nişte cifre şi nu ştiam ce să fac cu ele. Aveam toate datele problemei, dar nu aveam problema. Nu a fost niciodată bai ?nsă. O sunam pe mama. Acum ?l sun pe bărbat. Care ?ntre timp nu se mai cruceşte la banalitatea problemelor pe care eu le găsesc imposibile. Cum era azi: cum adică 0.02% din totalul ăsta ?nseamnă 0,4220? Şi cum aflu eu c?t ?nseamnă acest 0,4220 ?n lei? Că sună a zero! Şi erau penalităţile pe care noi trebuia să le ?ncasăm pentru că ne-au ?nt?rziat uşile. A zis că ?nseamnă 12 euro. ?ncă nu ştiu cum a făcut să scoată 12 din zero virgulă ceva, dar e ok. Oricum n-aş fi ţinut minte p?nă data viitoare c?nd ar putea să ?mi fie de folos. Că şi regula de 3 simplă ?mi era cunoscută odată. Că de-aia n-am rămas corijentă niciodată. Dar c?nd materia matematică a ieşit din viaţa mea, apăi a ieşit cu totul. Şi cu regula nu at?t de simplă pe c?t ?i spune numele.

bebe V., soarele si luna

#484 2010-04-28 22:30:14

Madalina85
Addicted member

BabyBlueDoll a scris:

chiar ca  rotfl

daca te uiti la ea nu vezi nimic nemodificat spranceana

#485 2010-04-28 22:33:20

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

april sunset a scris:

Eu nu pot matematică. Structural. Atunci c?nd mi s-a format mie ADN-ul, genomii responsabili de matematică au refuzat să apară. Sau poate s-au reprofilat şi s-au dus ca ?ntăriri pentru fraţii lor care urmau să ?mi dea ?nclinaţiile umaniste. Cert este că nu pot matematică. Spre disperarea mamei mele, absolvent fruntaş de ASE. Chiar şi spre disperarea tatălui meu. Disperarea lui este ?nsă complet nejustificată, dat fiind faptul că nici el nu poate matematică. Dar cred că dădea bine la omogenitatea educaţională să mă certe şi el c?nd iar luam notă mică la mate. La fel de mică pe c?t lua şi el. Şi c?nd ?i ziceam că el ar trebui să tacă, ?mi zicea că sunt obraznică. La fel de obraznică pe c?t e şi el ?n condiţiile date, i-aş fi spus. Dar tata e mare. Şi fioros. Pentru că e mare. Şi c?nd un om mare se ?ncruntă asupra unui om mic, omul mare are avantaj.

Veşnica mea dilemă este de ce regula de trei simplă se numeşte simplă. Pentru că eu ?ncă nu ştiu că o aplic. Ceea ce nu o face complicată. Adică nu susţin să ?i fi zis regula de trei complicată. Dar nici aşa, ostentativ: ?simplă?. Adică nu pricepi tu pentru că eşti idioată, că regula e simplă. Şi nu e aşa! Că am şi eu calităţile mele care să compenseze. Şi vă daţi seama că trebuie să fie nişte calităţi considerabile, din moment ce compensează o asemenea lipsă. Esenţială. Elementară. Dar şptiţi ce bine am trăit eu fără regula de 3 simplă? Uneori nu ?mi ieşeau calcule. Adică nu ?mi ieşeau ?n sensul că aveam nişte cifre şi nu ştiam ce să fac cu ele. Aveam toate datele problemei, dar nu aveam problema. Nu a fost niciodată bai ?nsă. O sunam pe mama. Acum ?l sun pe bărbat. Care ?ntre timp nu se mai cruceşte la banalitatea problemelor pe care eu le găsesc imposibile. Cum era azi: cum adică 0.02% din totalul ăsta ?nseamnă 0,4220? Şi cum aflu eu c?t ?nseamnă acest 0,4220 ?n lei? Că sună a zero! Şi erau penalităţile pe care noi trebuia să le ?ncasăm pentru că ne-au ?nt?rziat uşile. A zis că ?nseamnă 12 euro. ?ncă nu ştiu cum a făcut să scoată 12 din zero virgulă ceva, dar e ok. Oricum n-aş fi ţinut minte p?nă data viitoare c?nd ar putea să ?mi fie de folos. Că şi regula de 3 simplă ?mi era cunoscută odată. Că de-aia n-am rămas corijentă niciodată. Dar c?nd materia matematică a ieşit din viaţa mea, apăi a ieşit cu totul. Şi cu regula nu at?t de simplă pe c?t ?i spune numele.

Genial, am ras cu lavrimi. Unde ai citit asta? Daca e blog vreau si eu pentru ca persoana care a scris are un stil mortal!!!!

#486 2010-04-28 22:51:37

Miss_B
Insomniac member

MissO girl a scris:

BabyBlueDoll a scris:

chiar ca  rotfl

daca te uiti la ea nu vezi nimic nemodificat spranceana

cam da lol  daca nu avansa chirurgia estetica ,nu exista nici ea rotfl

#487 2010-04-29 12:33:16

april sunset
Insomniac member

pill, era un fel de blog, scriau mai multi probl si exercitii de mate si asta era ca un fel de introducere (cred ca cea care a scris se ocupa de intreaga pagina). era scris mai mult, dar nu am salvat linku pt ca aveam nevoie urgenta de ceva si, cum nu am facut rost, am iesit.
o sa caut cand am timp pt ca si mie mi-a placut foarte mult. mi-e ciuda acum ca nu mi-a trecut prin minte sa salvez, dar poate voi reusi s-o gasesc din nou si postez aici linkul spre pagina ei smile

bebe V., soarele si luna

#488 2010-04-29 20:10:06

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

mai mult pentru a vedea wink
inainte si dupa photoshop
http://www.boreme.com/boreme/funny-2009 … hop-p1.php
si aici ceva wink
http://www.southdreamz.com/2010/02/top- … -time.html

Ultima oara a fost editat de majestik (2010-04-29 20:12:35)

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#489 2010-04-29 23:48:26

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Ce fata avea fiecare  lol  Mai ales copilul ala mic e penal , m-a facut sa rad. Si femeia aia din spate zici ca isi vedea nestingherita de popcorn lol
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/1585_15-ouch-moments-of-all-time-pictures-3.jpg

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#490 2010-04-30 18:45:29

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

#491 2010-04-30 18:51:30

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

That's just sickkkk yikes!

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#492 2010-04-30 21:48:27

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

SoareleMeu a scris:

http://uk.news.yahoo.com/5/20100430/tod-granny-72-having-a-baby-with-her-gra-870a197.html
rotfl2

va

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#493 2010-04-30 22:51:24

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

majestik a scris:

SoareleMeu a scris:

http://uk.news.yahoo.com/5/20100430/tod-granny-72-having-a-baby-with-her-gra-870a197.html
rotfl2

va

subscriu neutral

#494 2010-04-30 23:17:18

april sunset
Insomniac member

SoareleMeu a scris:

hmm... neutral 2 variante: - e o pacaleala;
                                - oamenii sunt nebuni cu acte in regula de la natura

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.