Am citit astazi ca...-26
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
Re: am citit astazi ca...
ea sa-i pupe talpile lu Bote ca daca nu era el ea nu era nimic..nici asistenta nici altceva...are 28 de ani majoritatea manechinelor la noi au pana-n 26
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
mai arata bine dar ......e buna doar de
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
arata bine ,dar ca e sunt sute care arata bine..plus ca si un cersetor ar arata bine la cati bani a bagat ea in operatii,tratamente,extensii,implanturi dentare etc
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
- kreed
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-13
- Madalina85
- Addicted member
ati vazut inainte la din dragoste ?
- Miss_B
- Insomniac member
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
nu e o stire, dar mi s-a parut tare amuzant l-am gasit in timp ce cautam disperata un referat la mate...pe care nu l-am gasit inca si de care am mare nevoie. deci, daca va simtiti dornice de a face o fapta buna (desi s-a dovedit ca nu prea e indicata aceasta actiune pe forum), va astept pe la topicul "ajutor de teme pt la scoala" scuzati de .va las sa cititi textul
Eu nu pot matematică. Structural. Atunci c?nd mi s-a format mie ADN-ul, genomii responsabili de matematică au refuzat să apară. Sau poate s-au reprofilat şi s-au dus ca ?ntăriri pentru fraţii lor care urmau să ?mi dea ?nclinaţiile umaniste. Cert este că nu pot matematică. Spre disperarea mamei mele, absolvent fruntaş de ASE. Chiar şi spre disperarea tatălui meu. Disperarea lui este ?nsă complet nejustificată, dat fiind faptul că nici el nu poate matematică. Dar cred că dădea bine la omogenitatea educaţională să mă certe şi el c?nd iar luam notă mică la mate. La fel de mică pe c?t lua şi el. Şi c?nd ?i ziceam că el ar trebui să tacă, ?mi zicea că sunt obraznică. La fel de obraznică pe c?t e şi el ?n condiţiile date, i-aş fi spus. Dar tata e mare. Şi fioros. Pentru că e mare. Şi c?nd un om mare se ?ncruntă asupra unui om mic, omul mare are avantaj.
Veşnica mea dilemă este de ce regula de trei simplă se numeşte simplă. Pentru că eu ?ncă nu ştiu că o aplic. Ceea ce nu o face complicată. Adică nu susţin să ?i fi zis regula de trei complicată. Dar nici aşa, ostentativ: ?simplă?. Adică nu pricepi tu pentru că eşti idioată, că regula e simplă. Şi nu e aşa! Că am şi eu calităţile mele care să compenseze. Şi vă daţi seama că trebuie să fie nişte calităţi considerabile, din moment ce compensează o asemenea lipsă. Esenţială. Elementară. Dar şptiţi ce bine am trăit eu fără regula de 3 simplă? Uneori nu ?mi ieşeau calcule. Adică nu ?mi ieşeau ?n sensul că aveam nişte cifre şi nu ştiam ce să fac cu ele. Aveam toate datele problemei, dar nu aveam problema. Nu a fost niciodată bai ?nsă. O sunam pe mama. Acum ?l sun pe bărbat. Care ?ntre timp nu se mai cruceşte la banalitatea problemelor pe care eu le găsesc imposibile. Cum era azi: cum adică 0.02% din totalul ăsta ?nseamnă 0,4220? Şi cum aflu eu c?t ?nseamnă acest 0,4220 ?n lei? Că sună a zero! Şi erau penalităţile pe care noi trebuia să le ?ncasăm pentru că ne-au ?nt?rziat uşile. A zis că ?nseamnă 12 euro. ?ncă nu ştiu cum a făcut să scoată 12 din zero virgulă ceva, dar e ok. Oricum n-aş fi ţinut minte p?nă data viitoare c?nd ar putea să ?mi fie de folos. Că şi regula de 3 simplă ?mi era cunoscută odată. Că de-aia n-am rămas corijentă niciodată. Dar c?nd materia matematică a ieşit din viaţa mea, apăi a ieşit cu totul. Şi cu regula nu at?t de simplă pe c?t ?i spune numele.
V., soarele si luna
- Madalina85
- Addicted member
chiar ca
daca te uiti la ea nu vezi nimic nemodificat
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
april sunset a scris:Eu nu pot matematică. Structural. Atunci c?nd mi s-a format mie ADN-ul, genomii responsabili de matematică au refuzat să apară. Sau poate s-au reprofilat şi s-au dus ca ?ntăriri pentru fraţii lor care urmau să ?mi dea ?nclinaţiile umaniste. Cert este că nu pot matematică. Spre disperarea mamei mele, absolvent fruntaş de ASE. Chiar şi spre disperarea tatălui meu. Disperarea lui este ?nsă complet nejustificată, dat fiind faptul că nici el nu poate matematică. Dar cred că dădea bine la omogenitatea educaţională să mă certe şi el c?nd iar luam notă mică la mate. La fel de mică pe c?t lua şi el. Şi c?nd ?i ziceam că el ar trebui să tacă, ?mi zicea că sunt obraznică. La fel de obraznică pe c?t e şi el ?n condiţiile date, i-aş fi spus. Dar tata e mare. Şi fioros. Pentru că e mare. Şi c?nd un om mare se ?ncruntă asupra unui om mic, omul mare are avantaj.
Veşnica mea dilemă este de ce regula de trei simplă se numeşte simplă. Pentru că eu ?ncă nu ştiu că o aplic. Ceea ce nu o face complicată. Adică nu susţin să ?i fi zis regula de trei complicată. Dar nici aşa, ostentativ: ?simplă?. Adică nu pricepi tu pentru că eşti idioată, că regula e simplă. Şi nu e aşa! Că am şi eu calităţile mele care să compenseze. Şi vă daţi seama că trebuie să fie nişte calităţi considerabile, din moment ce compensează o asemenea lipsă. Esenţială. Elementară. Dar şptiţi ce bine am trăit eu fără regula de 3 simplă? Uneori nu ?mi ieşeau calcule. Adică nu ?mi ieşeau ?n sensul că aveam nişte cifre şi nu ştiam ce să fac cu ele. Aveam toate datele problemei, dar nu aveam problema. Nu a fost niciodată bai ?nsă. O sunam pe mama. Acum ?l sun pe bărbat. Care ?ntre timp nu se mai cruceşte la banalitatea problemelor pe care eu le găsesc imposibile. Cum era azi: cum adică 0.02% din totalul ăsta ?nseamnă 0,4220? Şi cum aflu eu c?t ?nseamnă acest 0,4220 ?n lei? Că sună a zero! Şi erau penalităţile pe care noi trebuia să le ?ncasăm pentru că ne-au ?nt?rziat uşile. A zis că ?nseamnă 12 euro. ?ncă nu ştiu cum a făcut să scoată 12 din zero virgulă ceva, dar e ok. Oricum n-aş fi ţinut minte p?nă data viitoare c?nd ar putea să ?mi fie de folos. Că şi regula de 3 simplă ?mi era cunoscută odată. Că de-aia n-am rămas corijentă niciodată. Dar c?nd materia matematică a ieşit din viaţa mea, apăi a ieşit cu totul. Şi cu regula nu at?t de simplă pe c?t ?i spune numele.
Genial, am ras cu lavrimi. Unde ai citit asta? Daca e blog vreau si eu pentru ca persoana care a scris are un stil mortal!!!!
- Miss_B
- Insomniac member
- april sunset
- Insomniac member
pill, era un fel de blog, scriau mai multi probl si exercitii de mate si asta era ca un fel de introducere (cred ca cea care a scris se ocupa de intreaga pagina). era scris mai mult, dar nu am salvat linku pt ca aveam nevoie urgenta de ceva si, cum nu am facut rost, am iesit. o sa caut cand am timp pt ca si mie mi-a placut foarte mult. mi-e ciuda acum ca nu mi-a trecut prin minte sa salvez, dar poate voi reusi s-o gasesc din nou si postez aici linkul spre pagina ei
V., soarele si luna
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
That's just sickkkk !
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
majestik a scris:SoareleMeu a scris:http://uk.news.yahoo.com/5/20100430/tod-granny-72-having-a-baby-with-her-gra-870a197.html
subscriu
- april sunset
- Insomniac member
SoareleMeu a scris:http://uk.news.yahoo.com/5/20100430/tod-granny-72-having-a-baby-with-her-gra-870a197.html
hmm... 2 variante: - e o pacaleala; - oamenii sunt nebuni cu acte in regula de la natura
V., soarele si luna
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|