homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am citit astazi ca...-33

#609 2010-06-01 15:11:42

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: am citit astazi ca...

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#610 2010-06-01 15:31:00

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

rotfl oameni nebuni

expect the worst , hope for the best!

#611 2010-06-01 21:59:50

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Si aia cu grataru'..! rotfl2

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#612 2010-06-02 12:04:30

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Emotii- partea I

Toate fiinţele se emoţionează?. Fiecare dintre noi, ?n funcţie de conjunctura ?n care ne aflăm, ne exprimăm emoţional.

Mulţi dintre noi ne ?ntrebăm dacă aceste EMOŢII sunt benefice sau nu?Ei bine, din c?te ştiu, nu există fiinţă pe acest păm?nt să nu se emoţioneze ?ntr-un fel sau altul.

Dacă nu ne-am emoţiona, cu siguranţă că nu ne-am mai considera fiinţe vii. Roboţii nu au emoţii, deşi există oameni de ştiinţă care vor să inventeze roboţi ?emotivi?, care să imită perfect stările oamenilor?..Cine ştie?
Fiecare dintre noi putem genera emoţii pozitive dar şi negative? Nu poţi să fii mereu cu z?mbetul pe buze?..

Emoţiile negative sunt trăiri puternice care de cele mai multe ori creează tensiuni puternice ?n interiorul nostru. Acestea ne dezechilibrează energetic, pentru ca ?n final să ajungem să ne ?mbolnăvim.

Emoţiile negative sunt rezultatul identificării cu mediul exterior. Din păcate, există oameni sensibili care pot genera adevărate conflicte ?n relaţiile cu ceilalţi. Un om care nu este implicat direct ?ntr-un conflict poate să fie la r?ndul său influenţat negativ de cei din jurul său.
?nainte, mă identificam foarte uşor cu exteriorul. Mă simţeam ?ngrozitor?.
Oamenii care sunt sufletişti, altruişti din fire, devin ?containere??.Spun containere, ?ntruc?t aceştia preiau suferinţa celorlalţi foarte uşor; vor suferii cot la cot cu cei din jurul lor.

Un om altruist, darnic, milos mereu are tendinţa de a se identifica cu problemele celorlalţi. De multe ori, acesta preia aceste probleme ca fiind personale. Optica de a vedea ?n acest mod viaţa nu este tocmai OK.

Oamenii sufletişti se identifică foarte uşor cu ce se ?nt?mplă ?n jurul lor. Uneori, viaţa lor devine un calvar. Nici măcar nu-şi dau seama că de fapt se autodistrug. Nu spun că nu este bine să fim miloşi ?nsă, trebuie să ?nţelegem cu toţii că problemele celorlalţi nu ?ntotdeauna ne privesc pe noi ?nşine. P?nă la urmă, fiecare are cap să se conducă singur. Să te identifici cu problemele altora este cea mai mare greşeală. Spun acest lucru ?ntruc?t, oamenii sufletişti ?n final au tendinţa să se judece singuri.

De exemplu, pot foarte uşor să dau sfaturi, să ajut pe cineva?.Din păcate, există posibilitatea ca acea persoană să ?mi reproşeze şi să-mi spună că din cauza mea nu i-au ieşit lucrurile aşa cum vroia. Prin urmare, tot eu i-au ?bob?rnace.? De multe ori, cei din jurul nostru ne spun tot timpul să nu ne mai băgăm ?n vieţile lor ?nsă noi suntem surzi?

Datorită faptului că ne simţim respinşi de oamenii pe care-i iubim foarte tare, suferim şi noi. Cel mai bine este să nu intervenim ?n viaţa nimănui dacă nu ne este permis. De exemplu, mama mea mereu a vrut să ajute pe toată lumea?..Suferea foarte tare atunci c?nd era respinsă de cei din jur.

Vreau să vă spun că atunci c?nd ?ncepi să te cunoşti, să-ţi cunoşti resursele interioare, optica de a vedea viaţa se schimbă total.?n ultimii 7 ani, niciodată nu m-am mai băgat ?n viaţa nimănui.

Emotii- partea II

Un om ?nţelept, nu intervine ?n viaţa nimănui. Cu c?t ?ncerci să dai sfaturi celor din jurul tău cu at?t există posibilitatea ca aceştia să te ocolească. Oamenii cicălitori sunt adesea ocoliţi?.

Din păcate, aceştia vor suferii atunci c?nd se vor simţii respinşi de cei din jur. Suferinţa lor este profundă.

Emoţiile negative, de respingere, sunt cele care ?şi fac loc ?n sufletul nostru. Astfel, apare sentimentul neputinţei, de autocritică, autoflagelare. Ca exemplu, pot lua:?Eu sunt prost că ?ncerc să te ajut şi tu mă respingi!?

Emoţiile pozitive sunt benefice sufletului. Oricare dintre noi se simte minunat atunci c?nd se bucură, r?de, dansează, priveşte răsăritul de soare,etc. Este bine să ne canalizăm atenţia spre tot ceea ce este frumos şi să ne detaşăm de tot ceea ce este negativ. Este destul de dificil ?nsă nu imposibil?.

Atitudinea pozitivă este foarte importantă. Chiar şi atunci c?nd credem că toate ne merg prost, trebuie să g?ndim pozitiv. G?ndind negativ, fiind tot timpul prăpăstioşi, ne vom afunda şi mai mult ?n ?noroi?. Totul depinde de noi ?nşine.

Oamenii deschişi ?mpărtăşesc lumină, emit energii benefice tuturor. Este imposibil să nu te influenţeze pozitiv astfel de oameni. Căutaţi ?ntotdeauna compania oamenilor deschişi şi iubitori. Vă vor ?nvăţa multe din mers. Nu vă vor judeca, critica?.Corecţia apare instantaneu?..Simpla lor prezenţă este o binecuv?ntare pentru voi.

Trebuie să mai subliniez faptul că emoţiile negative dar şi cele pozitive ne pot provoca dezechilibre sufleteşti serioase atunci c?nd sunt trăite intens. Au existat oameni care pur şi simplu au murit?..Să luăm cu toţii aminte. At?t pentru astăzi.

#613 2010-06-08 09:03:37

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

Publicitate

loading...

#614 2010-06-08 19:14:06

iasmin
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

Ce inseamna sa fii femeie?

Daca ii spui unui barbat ca e greu sa fii femeie nu te crede. Sau te crede, dar nu poate sa recunoasca. Daca ar stii toti barbatii ce inseamna sa fii femeie...dar habar nu au.

Sa fii femeie inseamna sa fii intr-o continua dilema si intr-o continua incercare de a multumi un celalalt care de obicei este foarte greu de multumit, dar mai ales de a te multumi pe tine insati, ceea ce este de-a dreptul imposibil.

Sa te dai fara sa lasi impresia ca te-ai vinde, sa ceri fara sa lasi impresia ca cersesti, sa furi atunci cand stii ca altfel nu ai obtine, sa alungi pentru a nu fi alungata, sa parasesti pentru a nu fi folosita.

Sa fii femeie inseamna sa inveti sa fii aroganta in suferinta, sa stii sa ranesti pentru a iti reaminti ca o poti face, sa te razbuni si sa iti para
rau, sa ai dreptate si sa iti para rau de asta pentru ca cele mai teribile temeri ti se adeveresc, sa ai adevarul in mana si sa il bagi in buzunar, sa il ascunzi intr-un sertar mintindu-te ca asa nu o sa mai doara.

Sa fii femeie inseamna sa inveti in mod continuu cum sa te faci iubita si cum sa pastrezi o chestie pe care nici macar nu stii daca ai avut-o vreodata, sa fii rea pentru ca buna ai fi plictisitoare, sa lovesti pentru ca sarutand ai fi luata ca o gratuitate ca pe ceva ce se cuvine stapanit.

Sa fi femeie inseamna sa zambesti frumos cand inima
sau sufletul mai au putin si se destrama, sa dai cu fard peste durere si sa o faci carismatica, sa vorbesti si sa asculti cand tu ai prefera sa te faci mica si sa te ascunzi, sa ai puterea de a te intoarce la timp, cat inca mai ai sanse sa fii primita.
Sa fii femeie inseamna sa zambesti sfidator acelor ceasornicului care iti masoara trecerea, sa spargi bariere si prejudecati, sa te prefaci ca nu intelegi arogantele, sa nasti copii care o sa te paraseasca.
Sa fii o doamna, o amanta, o mama
, un copil, o fiica, o scorpie, orice este cazul pentru a simti ca esti femeie.
Sa fii femeie inseamna sa ai rabdarea de a strange secunde de-a lungul anilor pentru ca mai taziu sa le rememorezi si sa le retraiesti pentru a te simti cat de cat implinita, sa ai o scuza pentru toti anii in care ai dat si ai dat pana cand tie nu ti-a ramas nimic.
Sa fii femeie inseamna sa gasesti mereu scuze tuturor, mai putin tie, sa saruti buze grabite, sa mangai maini care nu mai au rabdare sa le stranga pe ale tale, sa veghezi un somn care nu mai adaposteste vise
in care personajul principal esti tu.
Sa fii femeie inseamna sa ai taria de a accepta ca pentru tine timpul trece mult mai repede, ca tot ceea ce iti ramane este de fapt ceea ce ai fost candva.
Sa fii femeie inseamna sa fii sexy si sa iti placa, sa fii cruda pentru a fi senzuala, sa fii voluptoasa in durere si copilaroasa in ras; puternica, fragila, alintata, ferma, inteleapta, prostuta, usuratica, carismatica, serioasa dupa caz.
La un moment dat insa, toate aceste flashuri se amesteca, toate aceste masti se imprastie si nu mai ai nevoie de ele pentru ca nu te mai ajuta la nimic si nu iti mai folosesc. Iar in acel moment ramai cu tine. Fumezi o tigara, lasi gandul sa aiureze liber si nestingherit si iti dai seama ce obositor e sa fii femeie, ce inutil este sa incerci si sa obtii o imagine pe care ai construit-o cu atata perseverenta. Femeia pe care ai cladit-o se uita la tine si tu nu o mai recunosti. Nu o mai vrei. Pentru un moment, unul scurt nu o mai vrei. Pentru un moment vrei doar sa fii om. Dar momentul trece...
Nu ai timp de regrete sau de intrebari. Timpul trece, iar inaintea ta se deschide, inevitabil, o viata de femeie...

Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten.
Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist.
Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben.
Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen.

#615 2010-06-08 20:19:30

alanis
Full member
Inregistrat: 2008-11-23

#616 2010-06-08 20:30:02

majestik
Addicted member

Frumos, iasmin!..

alanis a scris:

http://www.bakerella.com/pudding-cups/

Interesant! applause

#617 2010-06-08 20:47:07

alanis
Full member

da big_smile
eu am mai folosit metoda cu balonul ca sa fac diverse obiecte de decor, dar o sa incerc si la bucatarit bucatar

#618 2010-06-12 23:36:52

alanis
Full member

#619 2010-06-13 17:07:18

majestik
Addicted member

#620 2010-06-14 19:13:53

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

supeeerrrb. majestik multumim, foarte relaxant la doilea slide big_smile.
dar stie cineva cum se numesc melodiile si cine le canta?

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#621 2010-06-15 01:23:08

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#622 2010-06-16 10:17:37

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

alanis a scris:

http://www.bakerella.com/pudding-cups/

hjarta hjarta hjarta trebuie sa fac si eu  chicot

#623 2010-06-16 10:20:55

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

?ntr-o dimineaţă, stăp?nitorul unei cetăţi fu trezit de nişte strigăte care se auzeau din piaţă:
?Hai la mere! Mere dulci cum n-aţi mai gustat!?.

Ridic?ndu-se indispus din pat şi privind pe fereastră, văzu un t?rgoveţ ce vindea, ?ntr-adevăr, mere, ?nconjurat de o mulţime de muşterii.
?Trebuie să fie tare bune merele alea?, ?şi spuse mai-marele cetăţii şi, făc?ndu-i-se poftă, ?l chemă pe primul său sfetnic şi ?i porunci:
?Ia cinci galbeni şi mergi ?n piaţă să cumperi mere de la t?rgoveţul acela?.

Primul sfetnic ?l chemă pe paharnic şi ?i spuse:
?Uite patru galbeni, du-te şi cumpără mere?.

Paharnicul se adresă, la r?ndul său, stolnicului:
?Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la t?rgoveţul acela?.

Stolnicul ?l chemă pe primul străjer ?i dădu doi galbeni şi ?l trimise ?n piaţă. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la t?rgoveţ şi ?i luă la rost:
?Hei, ce tot strigi aşa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetăţii, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ţi confisc căruţa asta cu mere?.

Zis şi făcut. ?ntors la şeful său, străjerul se lăudă:
?Am făcut un t?rg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruţa cu mere a tărgoveţului?.

Primul străjer merse la stolnic: ?M-am t?rguit şi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuşit să cumpăr un sac cu mere!?.

Stolnicul - repede la paharnic: ?Cu trei galbeni am luat o tolbă ?ntreagă cu mere?.

Paharnicul dosi jumătate din cantitate şi apoi merse la primul sfetnic:
?Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere?.

Iar primul sfetnic se ?nfăţişă dinaintea stăp?nitorului cetăţii şi glăsui:
?Măria ta, iată, am ?ndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuşit să t?rguiesc dec?t cinci mere?.

Mai-marele cetăţii muşcă dintr-un măr şi cugetă:
?Hmmm? Cinci mere pentru cinci galbeni? scump, foarte scump! Şi, cu toate astea, t?rgoveţul acela avea o mulţime de cumpărători.
?nseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!?

sad

#624 2010-06-16 13:04:11

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

annabel a scris:

?ntr-o dimineaţă, stăp?nitorul unei cetăţi fu trezit de nişte strigăte care se auzeau din piaţă:
?Hai la mere! Mere dulci cum n-aţi mai gustat!?.

Ridic?ndu-se indispus din pat şi privind pe fereastră, văzu un t?rgoveţ ce vindea, ?ntr-adevăr, mere, ?nconjurat de o mulţime de muşterii.
?Trebuie să fie tare bune merele alea?, ?şi spuse mai-marele cetăţii şi, făc?ndu-i-se poftă, ?l chemă pe primul său sfetnic şi ?i porunci:
?Ia cinci galbeni şi mergi ?n piaţă să cumperi mere de la t?rgoveţul acela?.

Primul sfetnic ?l chemă pe paharnic şi ?i spuse:
?Uite patru galbeni, du-te şi cumpără mere?.

Paharnicul se adresă, la r?ndul său, stolnicului:
?Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la t?rgoveţul acela?.

Stolnicul ?l chemă pe primul străjer ?i dădu doi galbeni şi ?l trimise ?n piaţă. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la t?rgoveţ şi ?i luă la rost:
?Hei, ce tot strigi aşa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetăţii, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ţi confisc căruţa asta cu mere?.

Zis şi făcut. ?ntors la şeful său, străjerul se lăudă:
?Am făcut un t?rg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruţa cu mere a tărgoveţului?.

Primul străjer merse la stolnic: ?M-am t?rguit şi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuşit să cumpăr un sac cu mere!?.

Stolnicul - repede la paharnic: ?Cu trei galbeni am luat o tolbă ?ntreagă cu mere?.

Paharnicul dosi jumătate din cantitate şi apoi merse la primul sfetnic:
?Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere?.

Iar primul sfetnic se ?nfăţişă dinaintea stăp?nitorului cetăţii şi glăsui:
?Măria ta, iată, am ?ndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuşit să t?rguiesc dec?t cinci mere?.

Mai-marele cetăţii muşcă dintr-un măr şi cugetă:
?Hmmm? Cinci mere pentru cinci galbeni? scump, foarte scump! Şi, cu toate astea, t?rgoveţul acela avea o mulţime de cumpărători.
?nseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!?

sad

rotfl2

#625 2010-06-17 20:34:30

majestik
Addicted member

http://www.yuppy.ro/articol/Top/479/sli … #slide_top
12 clipuri extraordinare.
Asa este! hjarta

#626 2010-06-19 15:03:54

majestik
Addicted member

#627 2010-06-23 23:40:09

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

http://www.libertatea.ro/stire/video-do … 93124.html  eu m-am prapadit de ras. trist dar si amuzant.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.