homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am citit astazi ca...-9

#153 2009-12-04 22:36:27

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: am citit astazi ca...

ShineOfBlood a scris:

Sunt absolut incredibile cele 3 exemple de mai sus,si cel cu proful,si cel cu broscuta,si cel cu pacientul...

da...chiar...te cam fac sa reflectezi  supa

They can because they think they can.

#154 2009-12-04 22:49:38

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

majestik a scris:

din pacate anticonceptionalele prezinta un risc serios pentru aparitia cancerului de col uerin.
De aceea se recomanda ca folosirea acestora sa nu depaseasca 3 ani, apoi se face o pauza de minim un an pentru a putea fi reinceput consumul de anticonceptionale (cele hormonale).

LE:
In urma unsor studii efectuate se pare ca vitaminele A si C intaresc rezistenta celulelor colului uterin in fata stresului celular, bio-chimic si fizic local. Asadar consumati multe fructe si legume pentru a avea o sanatate buna.

Gandirea pozitiva ajuta organismul sa secrete o serie de hormoni sau substante neurotransmitatoare care aduc numai beneficii intregului metabolsim. Asadar, pozitivismul creste si rezistenta celulelor colului uterin in fata factorilor nocivi.

Sexul sub 18 ani creste riscul de cancer de col uterin
Inceperea precoce a vietii sexuale, sub 18 ani, este deosebit de nociva pentru tanara adolescenta. Celulelei colului sau uterin nu sunt inca maturizate, ci inca in schimbare, vulnerabile la orice stimul. Astfel ca aceste celule ale colului uterin, dar si cele ale mucoasei uterine si vaginale, nu sunt pregatite pentru a rezista in fata factorilor nocivi fizici (frecarea in timpul contactului sexual) si bio-chimici (coci si alte bacterii de pe pielea penisului si gland, diverse ciuperci, paraziti sau virusuri, precum si unele substante cum sunt spermicidele daca se foloseste prezervativul etc.). Asadar riscul ca aceste celule sa nu se mai matureze normal si sa capete atipii este cu atat mai mare cu cat fetita este mai mica. La 18 ani se considera ca orice femeie ar trebui sa aiba maturizat epiteliul colului uterin, dar si alte mucoase cu implicatie in actul sexual, cum este cea vaginala.

mai pus pe ganduri, majestik..atat cu AC cat si cu inceperea vietii sexuale mai devreme de 18 ani..

In America, in sfarsit!big_smile

#155 2009-12-05 21:25:20

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

"Carpe Diem!" <=> "Traieste-ti clipa"
"Un prieten a deschis sertarul dulapului sotiei sale si a ridicat un pachet invelit in hartie de matase:
- Acesta - a spus - nu este un simplu pacheet, e lenjerie. A aruncat hartia de impachetat si a observat matasea rafinata si dantela. Ea a cumparat aceasta prima data cand am fost la New York, acum 9 ani. Nu a folosit-o niciodata.

A pastrat-o pentru o ocazie deosebita. Bine... cred ca aceasta este ocazia. S-a apropiat de pat si a asezat lenjeria langa celelalte haine pe care urma sa le duca la pompele funebre.
Sotia lui tocmai murise.
Intorcandu-se spre mine imi spuse:
- Nu pastra nimic pentru o ocazie deosebita, fiecare zi traita este o ocazie deosebita.

Inca ma mai gandesc la aceste cuvinte... deja mi-au schimbat viata. Ma asez pe terasa si admir privelistea fara sa observ buruienile gradinii. Petrec mai mult timp cu familia si prietenii si mai putin la servici. Am inteles ca viata trebuie sa fie o suma de experiente de care sa te bucuri, nu o lupta pentru a supravietui.

Nu mai pastrez nimic. Folosesc paharele de cristal zilnic. Imi pun paltonul nou pentru a merge la cumparaturi, daca asa decid si asa am chef. Nu mai pastrez cel mai bun parfum pentru ocaziile speciale, ci il folosesc oricand am chef. Frazele "Intr-o buna zi..." si "Una din zilele acestea..." incep sa dispara din vocabularul meu. Daca ceva merita vazut, auzit sau facut, vreau sa vad, sa aud sau sa fac astazi, acum."

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#156 2009-12-06 11:11:23

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

pokemon a scris:

"Carpe Diem!" <=> "Traieste-ti clipa"
"Un prieten a deschis sertarul dulapului sotiei sale si a ridicat un pachet invelit in hartie de matase:
- Acesta - a spus - nu este un simplu pacheet, e lenjerie. A aruncat hartia de impachetat si a observat matasea rafinata si dantela. Ea a cumparat aceasta prima data cand am fost la New York, acum 9 ani. Nu a folosit-o niciodata.

A pastrat-o pentru o ocazie deosebita. Bine... cred ca aceasta este ocazia. S-a apropiat de pat si a asezat lenjeria langa celelalte haine pe care urma sa le duca la pompele funebre.
Sotia lui tocmai murise.
Intorcandu-se spre mine imi spuse:
- Nu pastra nimic pentru o ocazie deosebita, fiecare zi traita este o ocazie deosebita.

Inca ma mai gandesc la aceste cuvinte... deja mi-au schimbat viata. Ma asez pe terasa si admir privelistea fara sa observ buruienile gradinii. Petrec mai mult timp cu familia si prietenii si mai putin la servici. Am inteles ca viata trebuie sa fie o suma de experiente de care sa te bucuri, nu o lupta pentru a supravietui.

Nu mai pastrez nimic. Folosesc paharele de cristal zilnic. Imi pun paltonul nou pentru a merge la cumparaturi, daca asa decid si asa am chef. Nu mai pastrez cel mai bun parfum pentru ocaziile speciale, ci il folosesc oricand am chef. Frazele "Intr-o buna zi..." si "Una din zilele acestea..." incep sa dispara din vocabularul meu. Daca ceva merita vazut, auzit sau facut, vreau sa vad, sa aud sau sa fac astazi, acum."

mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ..

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#157 2009-12-06 15:35:37

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

neutral

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#158 2009-12-06 16:11:24

angel89
Sr. member

da e f trista povestea.. poke, chiar era un prieten de-al tau?

#159 2009-12-06 18:39:13

majestik
Addicted member

angel, nu cred pentru ca vad ca paragraful incepe cu ghilimele smile

#160 2009-12-06 19:22:29

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

interesanta povestia
ceva de genu ~traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima~
wink

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#161 2009-12-07 00:45:14

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

nu, nu era prietenul meu!
e un text care circula pe net. si exact cum a zis mony, e un indemn sa ne bucuram de viata!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#162 2009-12-07 10:53:15

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

#163 2009-12-07 10:59:53

angel89
Sr. member

am vazut si eu ghilimele, dar am zis ca poate o fi vreun prieten de-al ei..

#164 2009-12-08 18:57:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

stiu ca nu este citit, dar versurile sunt pur si simplu penale. Christian Side Hug rotfl rotfl2 Hip-Hop Crestin rotfl

#165 2009-12-08 21:22:55

majestik
Addicted member

tnt nu se aprinde si nu explodeaza daca e atins de glont

#166 2009-12-08 21:58:48

Monya
Full member

Pentru a fi sanatos si a-ti prelungi viata consuma cat mai multe fructe si legume, si mai ales nuci, masline si usturoi, dar si vin, in cantitati mici, plus ciocolata neagra (max 200g/zi)

ciucalataaaaa  drool

#167 2009-12-08 22:03:11

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

200g de ciocolata?asta inseamna 2 tablete
dar cioco amaruie e iammy

#168 2009-12-08 22:10:10

Monya
Full member

si mie imi place cioco amara - azi am papat mars (editie limitata lol ) cu cioco amara

#169 2009-12-08 22:10:36

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Pai scrie maxim, annabel lol Tu te limitezi la 2 bucatele tongue (ca si mine de altfel)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#170 2009-12-08 23:22:03

persifona
Vizitator

majestik a scris:

Ce chestie, nu stiam  va

#171 2009-12-08 23:52:59

Monya
Full member

persifona a scris:

majestik a scris:

Ce chestie, nu stiam  va

tnt-ul are nevoie de o capsa speciala

la fel cum si benzina nu se aprinde de la tigara, numa in filme

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.