|
Nu esti logat.
Stresul in sarcina#1 2009-11-01 23:19:12
stresul in sarcinaam cautat sa vedem daca s-a mai vorbit despre stresul in sarcina...nu am gasit nimic...sper ca am cautat bine:) It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #2 2009-11-02 10:01:11
Re: stresul in sarcinaPentru mine,sarcina a fost cea mai frumoasa perioada din viata.Nu mi-am impus cine stie ce restrictii,pentru ca,oricum,nu beau alcool,nu fumez si nu beau cafea(mie astea mi se par cele mai periculoase pentru sarcina).Am avut aceeasi viata ca inainte,doar ca am incercat sa mananc mai multe fructe,pentru ca inainte nu mancam,si am avut grija sa nu racesc,ca sa nu fie nevoie sa iau medicamente.Alimentele care nu sunt recomandate in sarcina incercam sa le evit,dar daca aveam chef sa mananc ceva,mancam ,fara sa exagerez.Nu-ti mai face atatea mustrari de constiinta si bucura-te de sarcina;esti gravida,nu bolnava Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #3 2009-11-02 11:10:01
Re: stresul in sarcina
exact asa si la mine!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2009-11-02 14:32:58
Re: stresul in sarcinada am stat 7 luni asa:) It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #5 2009-11-02 14:40:16
Re: stresul in sarcinadaniele pai nu mai tot rasfoi netul aiurea, mai rau iti faci. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|