|
Nu esti logat.
Melleva 35 si antibioticele#1 2009-11-20 13:59:44
melleva 35 si antibioticelesalut tuturor! Offline #2 2009-11-20 14:07:51
Re: melleva 35 si antibioticelemergi si fa un test de sarcina....dar atunci can ai luat antibiotice te-ai protejat suplimentar?pe perioda tratamentului si 7 zile dupa tratament?ai avut contacte in aceasta perioda neprotejat?ti-a intarziat de ce iti faci griji? Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #3 2009-11-20 14:10:50
Re: melleva 35 si antibioticeleNu m-am protejat suplimetar pe perioada zilelor cat am facut tratament cu antibiotice. Nu mi-a intaziat ciclul, am am de luat inca 5 pastilute de melleva, dar imi fac griji din cauza simptomelor. Inainte sa iau melleva, eram foarte sensibila la mancare.....mancam foarte putin, faceam mofturi, iar acum am tot felul de pofte ciudate, plus ca m-am ingrasat si mi-e greata mereu, chiar vomit uneori...asa din senin. Offline #4 2009-11-20 14:12:30
Re: melleva 35 si antibioticelesi ai avut contacte sexuale? Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #5 2009-11-20 14:23:02
Re: melleva 35 si antibioticeleda, am avut contacte sexuale. cred ca o sa fac un test sa nu mai stau stresata inca 5 zile pana la pauza de 7 zile. ms de raspunsuri Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-20 16:27:14
Re: melleva 35 si antibioticelenu ai pentru ce bafta... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|