|
Nu esti logat.
STERILETUL MIRENA#1 2006-11-09 15:38:59
STERILETUL MIRENAAs dori sa schimb pareri despre steriletul Mirena cu fetele care il un inserat.Daca nu sunt fete pe acest forum care sunt posesoarele acestui tip de sterilet atunci astept parerile celor care stiu de el. Offline #2 2006-11-09 16:33:50
Re: STERILETUL MIRENASteriletul mirena e o metoda contraceptiva foarte eficienta, imbina partile bune ale steriletului cu partile bune ale contraceptivelor doar cu progestativ, insa si partile lor proaste(asa cum e de asteptat). Ca orice steril, nu e cea mai fericita alegere daca ai ciclul menstrual neregulat si menstruatii abundente...ca orice contraceptiv pe baza doar de progesteron, poate determina fie singerari prelungite fie amenoree. Eficienta contraceptiva este insa foarte mare iar contraindicatiile progestativelor luate oral sunt excluse, ca si efectele lor secundare generale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-11-09 21:05:50
Re: STERILETUL MIRENA
Multumesc mult pentru raspuns, Offline #4 2006-11-10 10:19:00
Re: STERILETUL MIRENAMioritza, din nefericire, atrofia de endometru datorata progestativelor poate avea aceastamanifestare clinica:singerarea...Imi inchipui ca e foarte neplacut sa singerezi incontinuu atitea zile pe luna...totusi, daca ai stat cu absorbante zilnice, inteleg ca singerarea nu a fost foarte abundenta. Eu una te sfatuiesc sa mai astepti, daca ai rabdare. Dupa mintea mea, histerectomia e o operatie mutilanta, daca se poate evita, e bine sa o eviti. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-04-16 20:47:35
Re: STERILETUL MIRENAhello....uite de exemplu matusa mea are sterilet mirena si se plange ca de 9 zile deja nu i s-a oprit mnstra, plus k ii curge cu cheaguri mari.....doctoressa e normal asa ceva?ea il are pus de 1 luna..... Ultima oara a fost editat de sweet_di (2007-04-17 09:30:20) To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-17 09:51:48
Re: STERILETUL MIRENAnimeni, nimeni nu stie? To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #7 2007-04-17 09:52:49
Re: STERILETUL MIRENAeu cred ca e de la sterilet:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-04-17 10:35:15
Re: STERILETUL MIRENAdap ralucaenelena sigur e de la sterilet, dar ma intrebam dk e normal sa i se inatample asa ceva..? To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #9 2007-04-17 11:05:05
Re: STERILETUL MIRENApai acest sterilet poate avea acest efect. deci e oarecum normal, doar ca nu si nepericulos, daca singerarea e abundenta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-04-17 12:36:23
Re: STERILETUL MIRENAmultumesc frumos doctoressa, am vb si k matusa mea si i-am zis, si mi-a spus k i s-au mai oprit sangerarile.... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #11 2010-05-24 02:27:56
Re: STERILETUL MIRENAbuna seara . vreau sa imi scot steriletul saptamana viitoare, ma intreb oare daca ma va durea mult dupa sau o sa am sangerari pentru ca plec in vacanta si nu stiu daca sa o las pe dupa sau sa il scot acum inainte de plecare... As vrea sa incerc sa raman si gravida in perioada imediat urmatoare ... Daca m-ar ajuta doctoressa cu un raspuns i-as fi pe deplin recunoscatoare ca de fiecare data ... Offline #12 2010-05-24 08:37:37
Re: STERILETUL MIRENAnu ai de ce nici ca singerezi mult nici sa ai dureri dupa extragerea steriletului deci cred ca il poti scoate linstita inainte de vacanta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2010-05-24 12:04:05
Re: STERILETUL MIRENAmultumesc doc. am citit pe net atatea ca nu stiam sigur ce sa fac ... Offline #14 2010-05-24 12:11:10
Re: STERILETUL MIRENAstii si tu ca e functie de organismul fiecaruia... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2010-05-26 16:28:45
Re: STERILETUL MIRENAdeci am fost la doctor si am luat tzeapa ca s-a pensionat recent si nu am stiut si nici nu m-a reprogramat .... asa ca ma duc miine... Vai ce mult imi placea de doctor .. imi vine sa plang cand ma gandesc.. aveam deplina incredere in el. Sper sa nu am surprize... eu organismul meu nu prea mi-l inteleg ... Offline #17 2010-09-04 18:07:14
Re: STERILETUL MIRENAMi-am pus acum 2 ani un sterilet mirene la sfatul unui medic pentru ca aveam ovare polichistice si menstra abundenta. Offline #18 2010-10-13 11:21:30
Re: STERILETUL MIRENAce ar fi mai bine?sa mi pun sterilet sau sa iau anticonceptionale? Offline #19 2011-01-18 17:49:15
Re: STERILETUL MIRENABuna SoareleMeu si celorlalte fete care imi pot raspunde, bineinteles si Doctoressa.
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|