|
Nu esti logat.
TEST de sarcina#1 2006-04-05 21:41:23
TEST de sarcinaam vazut ca un test de sarcina se face dupa 7 zile dupa ce ti`a intarziat dar in cazul in care iti vine menstruatia la data la care trebuia si totusi esti insarcinata cand este indicat sa se faca un test pt a fi sigura de rezultat Offline #2 2006-04-05 23:15:06
Re: TEST de sarcinamie mi-a intarziat 5 zile... mi-am facut pana acuma 2 teste de sarcina... au iesit negative Ultima oara a fost editat de lala (2006-04-05 23:15:35) Offline #3 2006-04-06 12:23:07
Re: TEST de sarcinaindiferent daca vine sau nu menstruatia,daca ti se pare ca nu arata ca o menstruatie obisnuita si suspectezi o sarcina,la 7 zile de la data la care asteptai menstruatia poti face test de sarcina (poti sa-l faci oricind altcindva dar cu amendamentul sa nu iei de bun rezultatul) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2006-04-06 15:00:32
Re: TEST de sarcinacum adica oricand altcandva? Offline #5 2006-04-06 15:14:08
Re: TEST de sarcinaoff...oricind inainte de a trece aceste 7 zile....scuze,am avut impresia ca se subintelege Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-04-06 21:23:02
Re: TEST de sarcinaam si eu o intrebare azi am facut un test de sarcina iar pe test scria ca se poate face oricand dar e mai bine sa il faci la prima urina din zi pt ca atunci e nivleul mai ridicat de ....(nu mai tin exact minte, ceva de genu GHC cam asa) si mi`a iesit negativ e posibil sa fie pozitiv daca nu l`am facut la prima urina. de la contactul sexual cu risc au trecut 15 zile si menstruatie mi`a venit cu o zi inainte de data la care trebuia sa`mi vina e vrun risc sa nu iasa testul bun Offline #7 2006-04-07 14:39:44
Re: TEST de sarcinamenstruatia s`a reglat. e foarte putin schimbata la culoare fata de cum venea normal dar asta s`a m`ai int si inainte nu e prima data. presupun ca am racit. nu e vb de atunci alexia am mai patit o data si de asta dar daca a iesit negativ mi`a venit si menstruatia la data normala eu zic ca e bine. am inceput sa iau antibebe si parca mi`e cam frica sa nu se intample ceva da nu stiu de ce ca am mai vb cu voi si am vazut ca nu se mai intampla nimic daca iei adik nu mai raman dar parca mi`e putin frica sper ca mai incolo sa dispara frica asta Offline #8 2006-04-07 15:04:23
Re: TEST de sarcinaeste adevarat ca CLEAR BLUE este unul dintre cele mai bune teste de sarcina? Ultima oara a fost editat de lala (2006-04-07 15:04:47) Offline #9 2006-04-07 20:46:43
Re: TEST de sarcinain bloc cu mine am o prietena care ma speriat. suntem de aceeasi varsta(16 ani) si lua si ea antibebe dar nu stiu cum sa intamplat ca a ramas insarcinata si si`a dat seama abia pe la 5 luni cand stii si u alexia ca nu`ti mai face nici un doctor nimic si acum are un copil, si nu as vrea sa patesc asa ceva in nici un caz. ma gandesc si la posibilitatea sa nu le fi luat corecte Offline #10 2006-04-07 20:56:25
Re: TEST de sarcinapoi si mie mi-e teama de mor!de chestia asta cu sarcina...mi-am inceput de curand viata sexuala..si nu stiu ce tre sa iau exact ca sa fiu cel mai bine protejata......de unde iau antibebe?cum iau?pot sa iau la 2 zile dupa ce s-a intamplat desi nu am mai folosit in viata me anticonceptionale? Offline #11 2006-04-07 21:09:53
Re: TEST de sarcinae nasol sa stii ca sa intamplat asa ceva pt ca apoi stai cu frica dar sa ne gandim ca poate nu le`a luat ea corect ca sa ne mai incurajam putin Offline #12 2006-04-07 21:22:32
Re: TEST de sarcinapai probabil,o fi uitat vreo pastila,si nu si-a dat seama,sau a luat antibiotice si n-a stiut ce efect au,cine stie! A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #13 2006-04-10 11:54:40
Re: TEST de sarcinapentru roxana:in nici un caz nu poti incepe sa iei anticonceptionale la 2 zile dupa un contact sexual neprotejat! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-04-10 20:25:19
Re: TEST de sarcinaPt doctoressa.pana la urma mi_a venit si mie ciclu ,dar dupa ce nu mai alaptez mai pot sa iau exluton?nu stiu de la ce ma ingras dar nu merge nici cu diete, nici cu fructe maninc parca la regim .sa fie din cauza pastilelor?Am 1.58si 82 de kg si tot urc in kg si nu mai stiu ce sa fac.Stie cineva ,o solutie sint deschisa la orice idee numai sa slabesc.multumesc tuturor care vor sa mi scrie Offline #15 2006-04-11 11:26:01
Re: TEST de sarcinamaria33,exlutonul are o parte din vina pentru problema ta....asadar poti lua in continuare exluton dar nu vad de ce ai face asta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2006-04-11 12:15:38
Re: TEST de sarcinaMultumesc pt sfat o sai zic doctoritei mele sa mi spuna ce fel de med. sa iau.p t cabinete de remodelare corporala nu stiu daca o sa am timp pt ca am 3 copii asa ca sport cam fac .dar o sa ma interesez de med Offline #17 2006-05-05 10:42:23
Re: TEST de sarcinaeu am facut untest de sarcina care nu a iesit pozitiv dupa 5 minute dar cam dupa o ora am vazut ca a iesit si a doua linie putin slab dar bine vizibil. Poate ca sunt gravida? Offline #18 2006-05-05 11:39:06
Re: TEST de sarcinaerica, testul de sarcina se pozitiveaza in citeva minute, daca nu, e negativ.Dupa o ora e uscat de tot. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-03-23 16:34:30
Re: TEST de sarcinasal... am si eu o intrebare... daca se face un test de sarcina dupa 5 zile de la contactul sexual se poate vedea daca acea persoana este insarcinata sau nu?! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|