homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-150

#2832 2010-01-10 11:04:39

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

Neata fetele,

madu, vad ca pana la urma ai reusit, ma bucur.

Ruxxy, e un dulce bebica al tau. Sa fie sanatos.

Andree, vad ca deja fetele ti-au spus sa nu te lasi influentata de recomandarile celor din jur. Pana la urma pe bebica voi o sa-l crersteti nu cei din jur. Daca analizele ies bune si tu simti ca tb sa mergi mai departe, mergi. Noi oricum te sustinem.

SMART..............unde esti? ............hai cu testul +++...hai odata, eu deja mi-am pregatit replica big_smile

blue, ce tare0i graficul tau, ce curba perfecta  ai tu acolo lol

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-10 11:05:26)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2833 2010-01-10 11:05:49

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

printesica a scris:

Neata fetele,

madu, vad ca pana la urma ai reusit, ma bucur.

Ruxxy, e un dulce bebica al tau. Sa fie sanatos.

Andree, vad ca deja fetele ti-au spus sa nu te lasi influentata de recomandarile celor din jur. Pana la urma pe bebica voi o sa-l crersteti nu cei din jur. Daca analizele ies bune si tu simti ca tb sa mergi mai departe, mergi. Noi oricum te sustinem.

SMART..............unde esti? ............hai cu testul +++...hai odata, eu deja mi-am pregatit replica big_smile

blue, ce tare0i graficul tau, ce curba perfecta  ai tu acolo lol

neata printesico puss

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#2834 2010-01-10 11:09:49

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Blue, se poate bea cafea in sarcina fara nicio problema. Bine, asta nu inseamna ca tre sa fie super tare...
Eu la cola am renuntat de ceva ani pentru ca nu ma simteam bine dupa ce beam, de cand sunt insarcinata am mai baut cate o gurita la doua luni de pofta. La fast food mergeam rar inainate dar si acum daca ma duci, pap ceva big_smile

Trebuie sa va formati astfel incat sa mancati cat mai sanatos cu putinta dar asta nu inseamna ca nu mai puteti bea vafea, manca prajituri, cartofi prajiti smile

#2835 2010-01-10 11:14:07

Sandrutz
Full member

rruxxy a scris:

Blue, se poate bea cafea in sarcina fara nicio problema. Bine, asta nu inseamna ca tre sa fie super tare...
Eu la cola am renuntat de ceva ani pentru ca nu ma simteam bine dupa ce beam, de cand sunt insarcinata am mai baut cate o gurita la doua luni de pofta. La fast food mergeam rar inainate dar si acum daca ma duci, pap ceva big_smile

Trebuie sa va formati astfel incat sa mancati cat mai sanatos cu putinta dar asta nu inseamna ca nu mai puteti bea vafea, manca prajituri, cartofi prajiti smile

iubesc cartofii prajiti  drool

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#2836 2010-01-10 11:24:23

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ne citim pe seara, va pup kram

Publicitate

loading...

#2837 2010-01-10 11:29:33

dirida
Insomniac member

ai grija de tine ruxxy  puss

SMART
................unde umbli?

#2838 2010-01-10 11:34:50

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

cocof a scris:

blueeyes a scris:

puss smart
dana82, imi pare rau, dar mi se pare ca forumul asta imi mananca tocmai destul timp... Am adresa de gmail, daca vrei smile

Blue  tummenupp  tummenupp  tummenupp esti de-a mea. Si eu tot cu gmail-ul ma iubesc.. I hate yahoo-fara motiv

Smart, tie cand ar trebui sa-ti vina- pe 12 am retinut eu bine???? Stii cand ai ovulat? Oricum ar fi, iti tin pumnii  goodluck  goodluck  goodluck

neatza:Dtonguerotfl2)
n-atio scapat de mine....cocof si blue uite pt voi mai stau aici....ca ce sa fac eu fara clienti la obiectiv si fara luduca mea blonda? par  da oricum!ii super fain pe mess serios....adica mie imi place cu fetele pe mess, nu fetele?

na in fine....smart ai facut test?!merg sa citesc din urma

P.S. ati stiut voi ca nu va pot lasa rotfl2 da de unde?

LE rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  da ce suparate ati fost mah!!!da nu vreau eu sa bag exclusivismul big_smile sunt cuminte si va iubesc si de aia raman si eu, da coco? par  par sau cine era cu exclusivismu tongue  rotfl2  lol scumpe ati mai fost

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-10 11:46:39)

#2839 2010-01-10 11:37:18

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Stiam eu ce stiam, dana puss
Eu ma duc sa-mi beau cafeaua si sa-mi dau in cap, ca nu imi mai merge cantarul de bucatarie si nu mai pot face painica de casa bang

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2840 2010-01-10 11:38:08

Sandrutz
Full member

dana82 a scris:

cocof a scris:

blueeyes a scris:

puss smart
dana82, imi pare rau, dar mi se pare ca forumul asta imi mananca tocmai destul timp... Am adresa de gmail, daca vrei smile

Blue  tummenupp  tummenupp  tummenupp esti de-a mea. Si eu tot cu gmail-ul ma iubesc.. I hate yahoo-fara motiv

Smart, tie cand ar trebui sa-ti vina- pe 12 am retinut eu bine???? Stii cand ai ovulat? Oricum ar fi, iti tin pumnii  goodluck  goodluck  goodluck

neatza:Dtonguerotfl2)
n-atio scapat de mine....cocof si blue uite pt voi mai stau aici....ca ce sa fac eu fara clienti la obiectiv si fara luduca mea blonda? par  da oricum!ii super fain pe mess serios....adica mie imi place cu fetele pe mess, nu fetele?

na in fine....smart ai facut test?!merg sa citesc din urma

P.S. ati stiut voi ca nu va pot lasa rotfl2 da de unde?

par  ft bine, si pe forum iti este locul, nu numai pe mess, unde intr-adevar e fain puss

#2841 2010-01-10 11:42:33

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata fetele  rodnar

hai PRINTE ASTEEPPPPPPPPPTTTTTTTTTTT

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2842 2010-01-10 11:44:56

dirida
Insomniac member

deci? pot s-o folosesc? ai facut? e rost sa ne bucuram?

#2843 2010-01-10 11:46:35

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Danaaaaa  bis  bis  bis  bis  bis  bis  bis

Andrea, dupa ce vei avea toate rezultatele investigatilor decizia este numai a voastra...asa ca incarca sa nu mai te stresezi de ceea ce spun cei din jur ca mai bina ca tine nu stie nimeni ce se intampla.

Smart !!!!!!!! E cu ochisori, asa e ????

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-01-10 11:48:22)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2844 2010-01-10 11:47:55

dana82
Hero member

Smart!?!!!!!!!!!!!!!! majoreta  majoreta  majoreta nu ne tine in suspans draga, ca mor aici de heart attack

Ruxy majoreta  majoreta !!!Ce scump ii Vladutzu!!un pusi dulce pe burtika pt el!!si un hug pt tine! par

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-10 11:59:09)

#2845 2010-01-10 11:48:18

smart lady
Addicted member

PAI CUM SA SPUN EU?
DRAGELE MELE, SCUMPELE MELE, BERZELE MELE TESTUL MEU E POZITIVVVVVVVVVVV!!!  nici mie nu-mi vine sa cred. l-am facu asa intr-o doara si cand ma uit dupa 3 min  nu-mi venea sa cred. a aparut linia 2 roz, dar clara.
doamne chiar nu-mi vine sa cred. si a trebuit sa ma ascund ca e si al meu acasa, dar pana nu sunt 100% sigura nu-i zic. ma duc maine sa fac analiza la sange.
doamne sunt borti si inca din prima.  va multumesc fetele mele, fara voi nu as fi reusit!!!!!!!! puss   puss

#2846 2010-01-10 11:50:17

dirida
Insomniac member

TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU TI-AM SPUS EU

majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

ERAM SIGURA, SIGURA, CEVA IMI SPUNEA CA ESTI, TI-AM SPUS EU !!!!!!

#2847 2010-01-10 11:50:21

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Oauuuuu, avem bebel de 2010
Smart, felicitari, sarcina usoara si un BB sanatos tun si voinic  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-01-10 11:51:04)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2848 2010-01-10 11:50:41

dana82
Hero member

smart lady a scris:

PAI CUM SA SPUN EU?
DRAGELE MELE, SCUMPELE MELE, BERZELE MELE TESTUL MEU E POZITIVVVVVVVVVVV!!!  nici mie nu-mi vine sa cred. l-am facu asa intr-o doara si cand ma uit dupa 3 min  nu-mi venea sa cred. a aparut linia 2 roz, dar clara.
doamne chiar nu-mi vine sa cred. si a trebuit sa ma ascund ca e si al meu acasa, dar pana nu sunt 100% sigura nu-i zic. ma duc maine sa fac analiza la sange.
doamne sunt borti si inca din prima.  va multumesc fetele mele, fara voi nu as fi reusit!!!!!!!! puss   puss

majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  birthday  birthday  applause  applause  applause  applause  happy  happy  happy  happy  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Primul bebe de 2010 !!!! majoreta  majoreta  majoreta  Sa ne tragi si pe noi dupa tine smartule!!!!!sa ne trimiti barza!!! majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-10 11:51:51)

#2849 2010-01-10 11:52:30

dirida
Insomniac member

azi sarbatorim, felicitari Smart, esti graviduta si viitoare mamica. Acum tb sa schimbi semnatura.  majoreta  majoreta  majoreta  trombon  trombon  trombon  trombon

#2850 2010-01-10 11:54:16

smart lady
Addicted member

doamne parca totusi nu realizez ca de mine e vb
merci printe ca m-ai cobit atata la bebe. fetele tabarati pe ea sa va cobeasca si pe voi.
va multumesc la toate, parca traiesc asa un vis , nu pot sa cred ca e realitate.
mai ales la simptomele pe care le-am avut.  acum paranoia din mine nu ma lasa sa nu intreb:exista vreo sansa ca de fapt sa nu fiu si testul arata ca as fi?   nustiu  big_smile

o trimit mama ei de barza, cum sa n-o trimit??
o si bat inainte sa nu uite sa se opreasca la fiecare in parte big_smile

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-01-10 11:56:14)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.