homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-66

#1236 2010-01-02 21:18:06

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

la asta m-am gandit si eu garga , dar deocamdata nu stiu, incerc sa nu ma gandesc mlt la asta sa am mereu o preocupare desi sincer va spun ca nu mai am rabdare. tu tot te incapatanezi sa astepti menstra?

blue puss

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1237 2010-01-02 21:29:52

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Am ajuns si eu acasa in Bucuresti... am venit de azi ca maine daca incepe sa ninga va fi mai rau drumul... si-asa a fost destul de aglomerat pe autostrada, dar am ajuns cu bine. smile

Vad ca sunt probleme cu Ruxi...  supa Sper sa fie bine... Doamne ajuta! rugaciune

Pe mine ma dor sanii in continuare... e o senzatie foarte ciudata pentru mine, ca nu prea am mai patit-o... dar incerc sa ma obisnuiesc cu ea... mai ales daca va continua tot asa de acum incolo  chicot

Premiera mare!!!! Am facut azi prajitura  happydance A iesit super buna... blat de negresa, pe deasupra un strat de bezea mai moale si pe deasupra din nou glazura de ciocolata  drool M-a indrumat si ajutat mama soacra... sunt foarte incantata ca am facut prima mea prajitura  dance  dance  dance

Almi, prestati azi neaparat!!!!  goodluck

Ultima oara a fost editat de accumaria (2010-01-02 21:31:12)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1238 2010-01-02 21:36:41

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

luni merg si eu la Bucuresti la medic. doamne ajuta. sper sa-mi de-a o veste buna. supa

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1239 2010-01-02 21:42:47

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

georgi, Doamne ajuta

maria, felicitari pt praji smile

smart stiu cum e cu nerabdarea, de fapt cred ca toate stim smile
deocamdata eu astept sa vad temp de maine. dar cel mai probabil va scadea

#1240 2010-01-02 21:47:57

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

garga la fel de probabil poate nu

maria felicitari! si eu de rev am facut prima mea prajitura comestibila dance

george bafta.

eu ies acum , dar intru maine cum ma trezesc, sper eu cat mai tarziu. noapte buna doamnelor  puss

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Publicitate

loading...

#1241 2010-01-02 21:55:33

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Smart bafta si tie
Garga, inca nu fi dezamagita, poate vei avea o surpriza placuta maine

Maria, felicitari pentru prajitura!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1242 2010-01-02 22:16:42

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

gargarita a scris:

hello

Lili. ma bucur ca ai ajuns la doctor. fa tot posibilul sa-ti procuri medicamentele (nu cred ca se compenseaza vreunul)  kram

almi, menstra nu inseamna obligatoriu si ovulatie. lucrurile sunt f complexe. si se stie ca exista cicluri fara ovulatie care se vor sfarsi si ele cu o menstra

mi-am luat analizele aseara. mi-a iesit ureaplasma pozitv  supa  s-au dus planurile mele de HSG pentru ianuarie. astept menstra si ma apuc de antibiotic  supa

sunt libera azi, am f multa treaba de facut, nu am facut NIMIC pana acum.
va pupacesc si va doresc un Craciun fericit! sa va aduca Mosul ce va doriti mai mult  santa

Garga, ce este ureaplasma si cum apare ? Sa banauiesc ca este o infectie ? Care sunt cauzele aparitiei ?

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#1243 2010-01-02 22:22:46

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mai fetelor, sotzul meu a tot vazut  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck cat scriam eu aici, si s-a bagat si el sa citeasca ce ne urati... adica toate mesajele cu "prestati in seara asta neaparat!!!"  sexinpat  sexinpat  sexinpat  si e pe burta de ras... big_smile
zice k va asculta sfatu` rotfl2
i-ati dat nas, acu` vrea sa ma imbrac "ni ni ni, na na na, lugu-lugu"  sm ca poate vorbeste el cu  spermatozoid si iese ceva rotfl2

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1244 2010-01-02 22:24:26

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Eu nu cred ca va scadea Garga... la cat de bine arata graficul  chicot

Smart, felicitari si tie pentru praji smile

Pai Almi, lasa forumul si...  sexinpat smile

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1245 2010-01-02 22:26:38

gargarita
Moderator

sandrutz, una din variante este sa o iei de la un partener infectat. alta varianta este ca ureaplasma care exista in mod normal la noi in vagin (un mare procent din femei o au si traiesc in pace si armonie cu ea), in anumite conditii se inmulteste f mult, moment in care devine infectie si trebuie tratata.

daca nu ai facut deja analizele preconceptie pune pe lista: examen secretie, culturi secretie, chlamydia, micoplasma, ureaplasma,  toxoplasma, rubela, lysteria.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-01-02 22:29:36)

#1246 2010-01-02 22:37:16

Almi Ingerash
Addicted member

ms mult pentru  goodluck  tuturor! va pup pe toate puss puss puss
maria,clar ca ne apucam de sexinpat dar sa terminam cu imbaiatul! big_smile

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-01-02 22:41:28)

#1247 2010-01-02 22:45:11

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ne retragem si noi pentru runda 2 de sexinpat
Noapte buna, fetele!

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1248 2010-01-02 22:46:33

Sandrutz
Full member

gargarita a scris:

sandrutz, una din variante este sa o iei de la un partener infectat. alta varianta este ca ureaplasma care exista in mod normal la noi in vagin (un mare procent din femei o au si traiesc in pace si armonie cu ea), in anumite conditii se inmulteste f mult, moment in care devine infectie si trebuie tratata.

daca nu ai facut deja analizele preconceptie pune pe lista: examen secretie, culturi secretie, chlamydia, micoplasma, ureaplasma,  toxoplasma, rubela, lysteria.

Done! Le-am notat. Analizele pot sa le cer si medicului de familie sa ma trimita sa le fac? Sau trb vorbit cu gineco?

Inca ceva ... sunt noua pe forum si nu stiu ce inseamna "ff" :">

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#1249 2010-01-02 22:56:15

Almi Ingerash
Addicted member

sandrutz, ff este fertility friend... da click la status-ul meu de exemplu sau la gargarita ca are mai multe...
este un grafic cu ajutorul caruia afli cand ovulezi... trebuie sa iti iei temperatura vaginala in fiecare zi, la aceeasi ora, inainte sa te dai jos din pat, dupa cel putin 3 ore de somn neintrerupt... atat temperatura cat si multe alte lucruri care pot ajuta graficul sa iti indice zilele dinainte si dupa ovulatie... sunt multe fete care cu siguranta iti vor explica mai bine.. eu sunt un pic pe fuga, am explicat in linii mari! puss sper ca ai inteles big_smile

#1250 2010-01-02 23:01:57

Sandrutz
Full member

Almi Ingerash a scris:

sandrutz, ff este fertility friend... da click la status-ul meu de exemplu sau la gargarita ca are mai multe...
este un grafic cu ajutorul caruia afli cand ovulezi... trebuie sa iti iei temperatura vaginala in fiecare zi, la aceeasi ora, inainte sa te dai jos din pat, dupa cel putin 3 ore de somn neintrerupt... atat temperatura cat si multe alte lucruri care pot ajuta graficul sa iti indice zilele dinainte si dupa ovulatie... sunt multe fete care cu siguranta iti vor explica mai bine.. eu sunt un pic pe fuga, am explicat in linii mari! puss sper ca ai inteles big_smile

hey ... ms de rasp ... am inceput sa citesc de la inceput, am ajuns la pg 15 ... mi-am dat seama din discutii si din linkuri ca ar putea fertility friend dar am vrut sa intreb sa fiu sigura ca gandesc bine ... pusspuss

#1251 2010-01-02 23:03:05

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

multumesc, fetelor puss
    eu sun cea mai ''batrana'' de revelion am facut cheg ,rulada, negrii in camasa alba(super buna) ,crant si tort bucatar si mancaruri cat cuprinde

blu sa fie ochisori chicot

almi ce mai astepti....treci in pat rotfl2 . si sotul meu a mai tras cu ochiul la ce scriem noi pe aici si s-a amuzat rotfl

smart si maria felicitari ptr prajituri...in viata totul are un inceput.. puss

accumaria am crezut ca daca tu te plangi ca te dor sanii, poate se lasa cu ''2 ochisori'' par   

sandrutz bine ai venit in familia noastra puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1252 2010-01-02 23:04:59

Sandrutz
Full member

bunea georgeta a scris:

sandrutz bine ai venit in familia noastra puss

bine v-am gasit ! sper ca aveti loc si ptr mine ... o viitoare mamica ... pusspuss

#1253 2010-01-02 23:05:24

gargarita
Moderator

daca vrei trimitere sa stii ca nu se compenseaza. cel mai bine e sa te duci direct la laborator sa faci analizele si apoi cu rezultatele la ginecolog pentru interpretare

poti sa incepi sa iei si acid folic. previne defectele de tub neural la bebe si trebuie luat cu aprox 3 luni inainte de conceptie

#1254 2010-01-02 23:07:06

Sandrutz
Full member

gargarita a scris:

daca vrei trimitere sa stii ca nu se compenseaza. cel mai bine e sa te duci direct la laborator sa faci analizele si apoi cu rezultatele la ginecolog pentru interpretare

poti sa incepi sa iei si acid folic. previne defectele de tub neural la bebe si trebuie luat cu aprox 3 luni inainte de conceptie

acid folic iau de 2 luni , cam asa ... okay garga, luni ma duc la doctor sa "imi programez" analizele puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.